Pondělí: 19. 11. 2012 – Polévka: Brokolicový krém

1. 200g Chimichangas plněná kuřecími stripsy, ledovým salátem, pečenou paprikou a cibulí na taco koření, sýrem, fazolemi, pečenou slaninou a vejcem                                                                                                                

105,-

2. 210g Konfitovaná vepřová kotleta, podávaná na  rančerské zelenině, přelitá omáčkou ze sýru chedar a podávaná se šťouchanými bramborami s koriandrem                                                                                               

105,-

3. 150g Smetanové kuřecí ragů se žampiony, karotkou a pórkem, dušená jasmínová rýže                                  

99,-

4. 200gZeleninový salát s kuřecím masem s jogurtovo-majonézovým dresingem ze sušených rajčat a kaparů

99,-

5. 220g Bramborové noky s masem alla bolognese, hráškem a slaninkou, sýr parmezán                                      

99,-

6. Pizza Capriciosa (šunka, sýr, žampiony)                                                                                                                      

85,-

7. Pizza  Cubana-kuřecí maso, čerstvá rajčata, koriandr, olivový olej, česnek a parmazán                                    

95,-

 

Úterý: 20. 11. 2012 – Polévka: Čočková s párkem

1. Kuřecí prsíčko plněné kozím sýrem, sušeným rajčetem a špenátem, podávané s bazalkovou bramborovou kaší a smetanovou omáčkou                                                                                                                 

105,-

2. 150gSteak z mladého býčka, opékaný karamelový ananas, zakysaná smetana a pečené brambory             

109,-

3. 190g Moravský vrabec podávaný se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem                                       

95,-

4. 200g Listový salát s okurkou, rajčaty, kukuřicí, avokádem, kuskusem, medovým dresinkem a smaženými kuřecími stripsy obalenými v corn flakes                                                                                                                         

99,-

5. 220g Domácí fussilli s hovězí roštěnou, brokolicí, slaninkou v paprikové omáčce, sýr parmezán                      

99,-

6. (TROCHA AMERIKY) Pizza Cheese burger se slaninou, sýrem chedar a po upečení kyselá okurka                  

90,-

7. Pizza Mexicana s BBQ omáčkou, kuřecím masem, kukuřicí, paprikou a salámem                                              

95,-

 

Středa: 21. 01. 2012 – Polévka : Thajská s citrónovou trávou

1. 160g (VÝBORNÉ MASÍČKO)Kuřecí prsíčko SUPREME, podávané na smetanovém hrášku s hlívou ústřičnou a šťouchaným bramborem se slaninou                                                                                                                             

105,-

2. 150g (NÁŠ TIP Z ITÁLIE) Smažené medailonky z vepřové panenky v parmazánové strouhance k tomu sotýrované smetanové brambory a studený dip podle tajného receptu                                                                 

109,-

3. 160g Španělská paella s kuřecím masem, krevetky, kalmary a čerstvou míchanou zeleninou                          

99,-

4. 200g Listový salát s vepřovou panenkou, hroznovým vínem, rajčaty a hermelínem, jogurtový dresing      

105,-

5. 200g Domácí těstoviny penne s tuňákem, rajčaty, olivami a smetanou                                                               

99,-

6. Pizza Quatro formaggi se slaninkou a špenátem                                                                                                        

90,-

   

 

 

Čtvrtek: 22. 11. 2012 – Polévka: Bramborový krém s uzeným lososem

1. 160g Konfitované francouzské kachní stehno, podávané s červeným zelím a bramborovým knedlíkem    

119,-

2. 160gSmažené kalamáry a cibulové kroužky, podávané s vařeným bramborem a limetovým dipem                

99,-

3. 150g (NÁŠ TIP) Vynikající řecký gyros podávaný s pšeničnou tortillou zatočenou s pomazánkou ze sýru feta, avokáda a rajčat, k tomu bramborové hranolky a zelný salát                                                                                    

105,-

4. 180gŠpagety Aglio e olio s kuřecím masem a bazalkovým pestem, sýr parmezán                                              

99,-

5. 200g Variace listových salátů, pečené cukety, rajčat, okurky a černých oliv, podávaných s vepřovým a kuřecím medailonkem, přelitý parmazánovým dresinkem                                                                                           

99,-

6. Pizza s vepřovou panenkou, rozmarýnovými bramborovými chipsy, rajčaty a sýrem                                         

95,-

   

 

 

Pátek: 23. 11. 2012 – Polévka: Žampionová se zeleninou

 

1. 160g (NOVINKA, OCHUTNEJTE)Floridský sendwich s brokolicovým soté, najemno krájenou teplou šunkou od kosti sypanou voňavým italským sýrem provolone, k tomu bramborové hranolky a BBQ(s majonézou)         

109,-

2. 160g  Krůtí medailonky v omáčce ze zeleného pepře, podávané s bramborovou kaší se slaninkou a hráškem            

105,-

3. 160gPečená tilápie na másle a kmínu, přelitá pórkovým veloute a podávaná se zeleninovým rizotem          

99,-

4. 220g Domácí bramborové noky se šunkou, hráškem, žampiony a italskou salsiciou ve smetanové omáčce  

99,-

5. 150g Smažený hermelín podávaný s brusinkovou omáčkou a vařeným bramborem                                           

95,-

6. Pizza s kuřecím masem, žampiony, kukuřicí, modrým sýrem a rukolou                                                                

95,-

Nahoru