Pondělí: 17. 12. 2012 – Polévka: Mexická zeleninová s masem

1. 150gGrilovaný steak z vepřové krkovice marinovaný v bylinkách podávaný s pečeným bramborem a zakysanou smetanou ochucenou čerstvou pažitkou                                                                                                   

109,-

2. 160gKuřecí medailonky podávané na zeleninovém ragú,sázené vajíčko a šťouchané brambory s cibulkou

105,-

3. 160g(DOPORUČUJEME)Kuřecí nudličky s cuketou, olivami, pórkem a pečenou paprikou ve smetanové omáčce, dušená jasmínová rýže                                                                                                                                      

105,-

4. 220g Míchaný listový salát s vepřovou panenkou, olivami, rajčaty, vajíčkem a okurkou, jogurtový dresing s řeckým sýrem feta                                                                                                                                                                

99,-

5. Torteliny s kuřecím masem, slaninkou, žampiony, cibulkou a smetanou                                                               

99,-

6. Pizza Quattro formagi s bazalkovým pestem a kuřecím masem                                                                               

99,-

7. Pizza Hawai(šunka, sýr, ananas)                                                                                                                                     

99,-

 

Úterý: 18. 12. 2012 – Polévka: Hovězí vývar s játrovým knedlíčkem

1. 180g(KLASIKA)Pečené kuřátko alla bažant, podávané na smetanovém špenátu s domácím bramborovým knedlíkem                                                                                                                                                                              

99,-

2. 210g(NÁŠ TIP)2ks Grilované vepřové kotletky, přelité jemnou hořčičnou omáčkou a podávané s bramborovými škubánky, k tomu okurkový salát                                                                                                      

115,-

3. 150g(VŮNĚ DÁLEK)Drůbeží jatýrka po Benátsku v balzamicové omáčce, dušená jasmínová rýže                  

105,-

4. 200g(NĚCO OD ŠÉFŮ)Vynikající francouzské brambory, zapečené s vejci a smetanou, kyselá okurka            

99,-

5. Špagety aglio olio s kuřecím masem, slaninkou, špenátem a sušenými rajčaty                                                

105,-

6. Pizza s italským pikantním salámem, kuřecím masem a modrým sýrem                                                               

99,-

   

 

 

Středa: 19. 12. 2012 – Polévka : Cuketová se zázvorem

1. 150g (NĚCO OD ŠÉFŮ) Králičí stehno pečené na tymiánu a protknuté špekem, podávané se zeleninovým sosem a mačkaným bramborem ve slupce s pažitkou                                                                                                

115,-

2. 150g(JÍME ZDRAVĚ) Pomalu vařené hovězí maso podávané s vařenou brokolicí a karotkou, na houbovém kuskusu to vše přelité  rozmarýnovou omáčkou                                                                                                          

105,-

3. 210g Chimichangas s kuřecím masem, pečenou paprikou, cibulkou, slaninkou, fazolemi a sýrem, ledový salát, zakysaná smetana a omáčka barbecue                                                                                                                          

109,-

4. 200g (LEHKOST BYTÍ) Filátko z tilápie, zapečené se slaninkou a fazolovými lusky, smetanové brambůrky    

99,-

5. 220g.Špagety s kuřecím masem, rajčaty a bazalkovým pestem, sýr parmezán                                                     

99,-

6. Pizza s vepřovou panenkou, chilli papričkou, slaninkou a sýrem                                                                            

99,-

   

 

 

Čtvrtek: 20. 12. 2012 – Polévka: Houbová se zakysanou smetanou

1. 130g(NÁŠ TIP)Steak ze žlutoploutvého tuňáka, přelitý omáčkou z pečených paprik, bramborová kaše      

119,-

2. 150g(SKVĚLÁ KONBINACE) Medailonky z vepřové panenky podávané na restované zelenině a přelité parmazánovou omáčkou, k tomu šťouchané brambory s cibulkou                                                                          

109,-

3. 150g Kuřecí nudličky restované s olivami, žampiony, paprikou a mladou kukuřicí, k tomu dušená rýže       

99,-

4. Míchaný listový salát s kuřecím masem smaženým v bramboráku, rajčaty, okurkou, kukuřicí a lehkým česnekovým dresingem                                                                                                                                                      

99,-

5. 220gDomácí špenátové noky s nudličkami z hovězí svíčkové, lesních hub, cibulkou, slaninou a smetanou 

105,-

6. Pizza s kuřecím masem, špenátem a hermelínem                                                                                                     

99,-

7. Pizza Bolognese se sýrem a rukolou                                                                                                                             

99,-

 

Pátek: 21.12. 2012 – Polévka: Kuřecí vývar se šunkovým svítkem

1. 180g(NĚCO OD ŠÉFŮ)Konfitovaná francouzská kachní stehna s červeným zelím a variací knedlíků             

119,-

2. 150g(TIP) Italská zeleninová pánev s rajčaty, artyčoky a marinovanými vykostěným kuřecím steakem         

99,-

3. 150g Smažené krůtí medailonky v parmazánovém těstíčku, brusinky, a šťouchané brambory s pažitkou  

109,-

4. 200g Domácí penne s vepřovou panenkou, chřestem, šunkou a smetanou                                                         

99,-

5. Pizza Quatrro Formagi se slaninkou                                                                                                                              

99,-

6. Pizza Capriciosa (šunka, sýr, žampiony)                                                                                                                       

99,-

   

 

Nahoru