Pondělí: 07. 01. 2013 – Polévka: Fazolková s bramborem a vajíčkem

1. 150gGrilovaný kuřecí steak v bylinkách přelitý italskou tomatovou omáčkou ochucenou smetanou a bazalkou, šťouchané brambory s olivami a cibulkou                                                                                                   

109,-

2. 200gBiftečky z irského hovězího mletého masa podávané s brokolicí, dušenou rýží a paprikovou smetanovou omáčkou                                                                                                                                                                              

105,-

3. 220gBurrito s kuřecím masem, šťouchanými fazolemi, pečenou paprikou, cibulí, slaninkou a rajčaty, zakysaná smetana a bramborové hranolky                                                                                                                                    

115,-

4. 220gTěstoviny penne s kuřecím masem, žampiony, modrým sýrem, červenou cibulkou a smetanou            

99,-

5. Pizza se salámem, kukuřicí a žampiony                                                                                                                       

99,-

6. Pizza s kuřecím masem, čerstvými rajčaty, slaninkou a bazalkovým pestem                                                      

105,-

   

 

 

Úterý: 08. 01. 2013 – Polévka: Valašská kyselica

1. 150g((NĚCO OD ŠÉFŮ)Hovězí pečeně Esterházy s domácími krupicovými noky                                                

105,-

2. 150g(VÝBORNÁ KONBINACE)Kuřecí medailonky ve špenátovém těstíčku, přelité omáčkou z pečeného česneku a podávané s pažitkovým bramborem maštěným máslem                                                                         

109,-

3. 150g(NĚCO Z NAŠICH TŮNÍ)Filety z tilapie, balené ve slanince a pečené na másle, podávané se šťouchanými brambory s cibulkou a nakládanými houbami                                                                                                              

105,-

4. 220g(NĚCO OD ŠÉFŮ)Domácí bramborové noky s chutí rajčat v kari omáčce s kuřecím masem a pórkem

105,-

5. Pizza se salámem, sýrem, špenátem a vajíčkem                                                                                                        

99,-

6. Pizza Quatro Formagi                                                                                                                                                      

99,-

   

 

 

Středa: 09. 01. 2013 – Polévka : Slepičí vývar s domácím kapáním

1. 150g(VÝBORNÁ KLASIKA)Pečená domácí šunka špikovaná švestkami a marinovaná v tuzemském rumu, podávaná s bramborovou kaší                                                                                                                                         

109,-

2. 150g(NĚCO OD ŠÉFŮ)Domácí hovězí burger na brokolicovém soté s italským sýrem provolone a hovězí šťávou, podávaný v sezamové housce s BBQ majonézou a americkými brambory                                              

115,-

3. 150g(VYNIKAJÍCÍ)Kuřecí Kung-Pao se zeleninou a  dušenou jasmínovou rýží                                                    

105,-

4. 180g Špagety s kuřecím masem, slaninkou, cibulkou, česnekem, rajčaty a smetanou                                        

99,-

5. Pizza Capriciosa (šunka, sýr, žampiony)                                                                                                                      

99,-

6. Pizza s kuřecím masem, modrým sýrem a olivami                                                                                                   

105,-

   

 

 

Čtvrtek: 10. 01. 2013 – Polévka: Maďarská gulášová s bramborem

1. 150g(VÝBORNÁ KLASIKA)Husarská roláda,podávaná s vařeným bramborem s máslem a kyselou okurkou

105,-

2. 180g(HODNĚ OBLÍBENÉ)2Ks vepřové kotletky přelité hořčičnou omáčkou, podávané na opečených bramborových škubáncích a fazolkovým salátkem                                                                                                      

115,-

3. 150g(NÁŠ TIP)Kuřecí ragú s chřestem a šunkou, podávané s hráškovou dušenou rýží                                    

109,-

4. 220g Domácí těstoviny penne s nudličkami z vepřové panenky, brokolicí, česnekem a smetanou                

105,-

5. 150g Smažený sýr podávaný s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou                                                           

99,-

6. Pizza se salámem chorrizo, sýrem, slaninkou a chilli papričkou                                                                             

99,-

7. Pizza tuňákem, rajčaty, smetanou, cibulkou rukolou                                                                                              

105,-

 

Pátek: 11. 01. 2013 – Polévka: Čínská zeleninová s vejci a houbami

1. 150g(VYNIKAJÍCÍ)Telecí medailonky přelité omáčkou z vína madeira, podávané na sladké baby karotce a bruselské kapustičce se špekem, k tomu sotýrované smetanové brambory                                                          

119,-

2. 150g(KLASIKA)Domácí plněné bramborové knedlíky s uzeným, podávané se zelím a vídeňskou cibulkou 

105,-

3. 200g(NÁŠ TIP)Rizoto s kuřecím masem, italskou klobáskou, zeleninou, rajčaty a parmezánem                   

105,-

4. 220g Těstoviny fussilli s kuřecím masem, sušenými rajčaty a bazalkou                                                                 

99,-

5. Pizza Bolognese s cibulkou                                                                                                                                             

99,-

6. Pizza se salámem, kuřecím masem, bazalkovým pestem a rukolou                                                                       

99,-

Nahoru