Pondělí: 04. 03. 2013 – Polévka: Čočková

1. 150g(NÁŠ TIP)Vepřový steak plněný špenátem a slaninkou, sotýrované brambory se smetanou a jemná pórková omáčka                                                                                                                                                                

105,-

2. 150g Kuřecí steak marinovaný v bazalkovém pestu zapečený se šunkou a sýrem, šťouchané brambory     

109,-

3. 150g Kuřecí nudličky v čerstvých bylinkách restované s paprikou, olivami, rajčaty, červenou cibulkou a cuketou ve smetanové omáčce, dušená jasmínová rýže                                                                                               

99,-

4. 220gDomácí bramborové noky ochucené špenátem, restované s kuřecím masem, žampiony, slaninkou a smetanou                                                                                                                                                                             

105,-

5. 220g (VÝBORNÝ SALÁT)Ledový a římský salát s vepřovou panenkou, čerstvými rajčaty, smaženou bramborovou plackou a dresingem caesar                                                                                                                   

105,-

6. Pizza s kuřecím masem, rajčaty, hermelínem a rukolou                                                                                            

99,-

7. Pizza Mexicana(paprikový salám,slaninka, kukuřice, feferonky a omáčka barbecue )                                        

99,-

 

Úterý: 05. 03. 2013 – Polévka: Z medvědího česneku s čerstvou bazalkou

1. 220g(NÁŠ TIP)Domácí bramborové halušky s vyuzenou krkovicí se zelím                                                            

99,-

2. 200g(TEX-MEX)Chimichanga con fajita – Restované papriky, cibule, fazolová pasta, sýr, nudličky z vepřové panenky a kuřecích prsou marinované v koření fajita a limetce, to vše zabalené do veliké pšeničné tortilli  

115,-

3. 150gSmažené řízečky z vepřové panenky podávané s bramborovou kaší s máslem                                          

109,-

4. 220gŠpagety s kuřecím masem, rajčaty, smetanou a bazalkovým pestem                                                         

105,-

5. Pizza se šunkou, sýrem, salámem, rajčaty a ledovým salátem                                                                                 

99,-

6. Pizza Quattro formagi s anglickou slaninou                                                                                                              

99,-

   

 

 

Středa: 06. 03. 2013 – Polévka : Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi

1. 150g(ZE SLUNNÉ ITALIE)Restované domácí italské klobásky s kuřecími prsíčky na bílém víně s chřestem, hráškovými lusky a loupanými rajčaty k tomu bramborová kaše                                                                              

109,-

2. 150g(TEX-MEX)Pečený Anglický roastbeef, podávaný s avokádovou omáčkou quacamole, rajčatovou salsou s koriandrem a sýrovou quesadillou s pečeným bramborem                                                                                     

119,-

3. 220g(NÁŠ TIP)Creole Jambalaya (rýže,krevetky,šunka, rajčátka, řapíkatý celer, paprika, česnek)                 

105,-

4. 150g Rybí filátko zapečené ve slanince podávané se šťouchaným bramborem a sýrovou omáčkou              

105,-

5. Pizza bolognese s rukolou                                                                                                                                                

99,-

6. Pizza Capriciosa (šunka, žampiony, sýr)                                                                                                                        

99,-

   

 

 

Čtvrtek: 07. 03. 2013 – Polévka: Frankfurtská s párkem a bramborem

1. 200g(VYNIKAJICÍ)Telecí sekané biftečky na čerstvých špenátových listech s česnekem, pepřový demiglas a bramborová kaše                                                                                                                                                                

110,-

2. 180g(KLASIKA)Španělský ptáček, podávaný s domácím žemlovým knedlíkem nebo dušenou rýží                

105,-

3. 150g(EXOTICA)Kuřecí prsíčko v kokosové omáčce, podávané na grilované cuketě s dušenou rýží               

109,-

4. 220g Domácí fettuccine podávané s omáčkou amatriciana se slaninou a kuřecím masem                              

105,-

5. Pizza se salámem chorizzo, špenátem a vejcem                                                                                                         

99,-

6. Pizza s tuňákem, rajčaty, smetanou a grilovaným lilkem                                                                                           

99,-

   

 

 

Pátek: 08. 03. 2013 – Polévka: Hráškový krém se slaninkou a krutonky

1. 170g(DOPORUČUJEME REZERVOVAT)Konfitovaná vykostěná kachna plněná bylinkovou nádivkou, podávané s červeným zelím a variací knedlíku bramborových a karlovarských                                                                        

119,-

2. 160g(NÁŠ TIP)Kuřecí stehenní steak v koření fajitas na pečené šalotce a paprice, podávaný na amerických bramborech s avokádovým dipem quacamole a zakysanou smetanou                                                                   

109,-

3. 180g (VEGETARIÁNSKÉ) Smažený květák, podávaný s tatarskou omáčkou a vařeným bramborem                 

99,-

4. 220g Bramborové noky s cuketou, česnekem, uzeným lososem, kuřecím masem a smetanou                     

105,-

5. Pizza s rajčaty, salámem,hermelínem a omáčkou barbecue                                                                                     

99,-

6. Pizza Hawai (šunka, sýr, ananas)                                                                                                                                   

99,-

Nahoru