Pondělí: 15. 04. 2013 – Polévka: Zelná s bramborem

1. 150g(KLASIKA) Moravský vrabec podávaný se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem                  

105,-

2. 150g Grilovaný steak hovězí roštěné z mladého býka, přelitý silnou paprikovou omáčkou, šťouchané brambory s cibulkou a brokolicí                                                                                                                                       

115,-

3. 150g(OBLÍBENÁ KOMBINACE) Grilovaný kuřecí steak podávaný na rukolovém salátu se sladkým balsamicem, anglickou slaninkou, červenou cibulkou a fazolkami, sázené vajíčko a pečené brambory                                   

109,-

4. 200g Míchaný listový salát se smaženými sýrovými nagetkami, vajíčkem, rajčaty, okurkou a ředkvičkami, jogurtový dresing s bazalkou a limetkou                                                                                                                       

105,-

5. Špagety aglio olio s kuřecím masem, slaninkou a parmezánem                                                                             

99,-

6. Pizza Capriciosa (šunka, sýr, žampiony)                                                                                                                       

99,-

7. Pizza s kuřecím masem, špenátem, sýrem a hermelínem                                                                                        

99,-

 

Úterý: 16. 04. 2013 – Polévka: Žampionový krém

1. 150g(NĚCO OD ŠEFŮ)Pečený Irský hovězí váleček přelitý rajskou omáčkou, rýže nebo houskový knedlík      

99,-

2. 150g(PRO JARNÍ DNY)Vykostěné kuřecí stehýnka pečená na rozmarýnu v omáčce z rajčat a bílého vína, podávaná s bramborovými resty                                                                                                                                     

105,-

3. 160g(RYBA BEZ KOSTI)Smažené filety z tilapie, podávané s bramborovou kaší a citrónem                               

        99,-

4. 220gBramborové noky s kuřecím masem, slaninkou a šalotkou v paprikové omáčce                                         

99,-

5. 220g Ledový a římský salát s kuřecím masem, dresingem caesar, rajčaty, kukuřicí a pečenou slaninkou    

105,-

6. Pizza s kuřecím masem, špenátem a olivami                                                                                                              

99,-

   

 

 

Středa: 17. 04. 2013 – Polévka : Čínská se zeleninou a vejcem

1. 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ)Telecí ragú s domácím karlovarským knedlíkem se šunkou a petrželkou             

115,-

2. 220g(VÝBORNÉ)2Ks Grilované vepřové kotletky, podávané se sázeným vajíčkem, přelité omáčkou z okurek a podávané se šťouchaným bramborem                                                                                                                           

109,-

3. 150gKuřecí medailonky zapečené se špenátem a sýrem přelité houbovou krémovou omáčkou, pečené brambory s červenou cibulkou                                                                                                                                         

105,-

4. 220g Domácí penne s kuřecím masem, šunkou, hráškem a žampiony ve smetanové omáčce                          

99,-

5. 220g Variace listových salátu, pečené cukety a papriky s grilovaným kuřecím masem, hermelínem  a pita chlebem , lehký majonézový dresing                                                                                                                              

105,-

6. Pizza s uzeným lososem, špenátem a vajíčkem                                                                                                         

109,-

7. Pizza Hawai (šunka, sýr, ananas)                                                                                                                                  

99,-

 

Čtvrtek: 18. 04. 2013 – Polévka: Špenátová se smetanou

1. 150g(SKVĚLÁ KONBINACE)Grilované medailonky z vepřové panenky, marinované v jalovci a tymiánu, přelité česnekovou omáčkou zjemněnou smetanou a podávaná s mačkanými brambory se špenátem                      

109,-

2. 150gGrilovaná husí jatýrka a kuřecí medailonek, sázené vajíčko, pečená slaninka a jarní zelenina, pečená brambora a omáčka demi glas se smetanou                                                                                                                 

105,-

3. 150g(EXOTIKA)Kuřecí kung-pao se zeleninou a mandlemi, podávané s dušenou jasmínovou rýží                   

99,-

4. 220g(VYNIKAJÍCÍ) Těstovinový salát míchaný s rajčaty, lístky bazalky, hráškem, feta dip a křupavé kuře    

105,-

5. 220gBramborové noky s vepřovou panenkou a hořčičnou omáčkou zjemněnou smetanou                             

99,-

6. Pizza Mexicana (kuřecí maso, salám, slaninka, beraní rohy, chilli papričky a kukuřice)                                      

99,-

   

 

 

Pátek: 19. 04. 2013 – Polévka: Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou

1. 140gStaročeská pečená krkovička, podávaná na kedlubnovém zelí s domácím bramborovým knedlíkem   

99,-

2. 150g(NÁŠ TIP)Kuřecí steak zapečený s rajčaty, bazalkou a mozzarellou, šťouchané brambory s cibulkou  

105,-

3. 200g(VYNIKAJÍCÍ) Burrito se smaženým kuřecími stripsy, slaninkou, rajčaty, sýrem, ledovým salátem a dresinkem Caesar, omáčka barbecue a zakysaná smetana                                                                                        

109,

4. 150gSmažené řízečky z vepřové panenky v kukuřičných tortilla chips,malý řecký salát a bramborová kaš

109,-

5. Pizza s rajčaty, mozzarellou, salámem chorizo a červenou cibulkou                                                                        

99,-

6. Pizza Quatro formaggi se slaninou a olivami                                                                                                             

105,-

Nahoru