Pondělí: 15. 07. 2012 – Polévka: Zeleninová s fazolemi

1. 220g(TEX-MEX)Pšeničná Quesadila plněná rozpečeným sýrem, slaninkou, kukuřicí, špenátem a kuřecími kousky marinovanými v citrónové šťávě, k tomu zakysaná smetana a rajčatová salsa                                                                                    

109,-

2. 150g (VYNIKAJÍCÍ KOMBINACE) Kuřecí steak marinovaný v pestu ze sušených rajčat, přelité smetanovou omáčkou, podávané se šťouchaným bramborem s cibulkou                                                                                                                                                         

105,-

3. 150g (VÝBORNÉ)Poctivý Španělský ptáček podávaný s dušenou jasmínovou rýží                                                                         

105,-

4. 220gŠpagety s nudličkami z hovězí svíčkové, žampiony, cibulkou a smetanou                                                                                 

105,-

5. 220g Míchaný listový salát s kuřecím masem, hermelínem, rajčaty, okurkou, olivami, grilovanou paprikou a jogurtovým dresingem  s bazalkou a limetkou                                                                                                                                                                  

105,-

6. Pizza s kuřecím masem, hermelínem a salámem                                                                                                                                      

99,-

7. Pizza Capriciosa (šunka, sýr, žampiony)                                                                                                                                                    

99,-

 

Úterý: 16. 07. 2013 – Polévka: Česneková s vajíčkem, slaninkou a krutonky

1. 150g(NĚCO OD ŠEFŮ)Grilovaná vepřová panenka, přelitá smetanovou omáčkou z hub a česneku, podávané se šťouchanými bylinkovými brambory a sázeným vajíčkem                                                                                                                                                 

109,-

2. 150g(PRO LEHKÉ LETNÍ DNY)Vykostěné kuřecí stehýnka pečená na rozmarýnu v omáčce z rajčat a bílého vína, podávaná s bramborovými resty                                                                                                                                                                                       

105,-

3. 180g(EXOTIKA)Voňavé thajské kuřecí kari se zeleninou a žampiony, podávané s dušenou jasmínovou rýží                                 

99,-

4. 220g(DOMÁCÍ VÝROBA)Bramborové noky s kuřecím masem, slaninkou a šalotkou v paprikové omáčce                                    

99,-

5. 220g Trhaný listový salát s kuřecím masem, rajčaty, karotkou, kukuřicí, vajíčkem a smaženou bramborovou plackou            

105,-

6. Pizza Quatro Formagi se slaninkou a bazalkovým pestem                                                                                                                   

105,-

   

 

 

Středa: 17. 07. 2013 – Polévka : Žampionový krém

1. 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) Do růžova pečený anglický rostbíf, podávaný na salátu ze zelených fazolek a pečeným novým bramborem                                                                                                                                                                                                        

115,-

2. 200gNa grilu připravovaná vepřová kotleta, podávaná s pažitkovým dipem a farmářskými bramborovými hranolky             

105,-

3. 150g(SKVĚLÁ RYBA)Smažené filety z ryby MAHI – ­MAHI, podávané s bramborovou kaší a citrónem                                          

105,-

4. 220g Domácí penne s kuřecím masem, šunkou, hráškem a žampiony ve smetanové omáčce                                                        

99,-

5. 220g (DIETNÍ) Variace listových salátu s rajčaty, ředkvičkami, pečené cukety a papriky s grilovaným kuřecím masem a pita chlebem                                                                                                                                                                                                             

105,-

6. Pizza s uzeným lososem, špenátem a vajíčkem                                                                                                                                      

109,-

7. Pizza Hawai (šunka, sýr, ananas)                                                                                                                                                                 

99,-

 

Čtvrtek: 18. 07. 2013 – Polévka: Vývar z letní zeleniny se špenátem a vejcem                                     

1. 150g(SKVĚLÁ KONBINACE)Grilované medailonky z krůtích prsou marinované v jalovci a tymiánu, přelité špenátovou smetanovou omáčkou a podávané s novými mačkanými brambory s máslem                                                                                    

105,-

2. 150g(NĚCO OD ŠEFŮ)Irská hovězí loupaná plec pečená metodou SOUS-VIDE, podávaná v silné žampionové šťávě se sotýrovanými brambůrky                                                                                                                                                                                

109,-

3. 180g(EXOTIKA )Pečená kachní jatýrka se žampiony, cibulkou a paprikou ve smetanové omáčce, dušená jasmínová rýže       

99,-

4. 220g(VYNIKAJÍCÍ) Těstovinový salát míchaný s rajčaty, lístky bazalky, hráškem, feta dip a křupavé kuře                                   

105,-

5. 220g(DOMÁCÍ VÝROBA)Bramborové noky s vepřovou panenkou, hořčičnou omáčkou zjemněnou smetanou                       

105,-

6. Pizza se šunkou, rajčaty, sýrem a brokolicí                                                                                                                                                 

99,-

7. NAŠE SPECIALITKA)Pizza RUBEN-anglický hovězí rostbíf, římský kmín, domácí kysané zelí, sýr mozzarella, hořčičný dresink se zeleným pepřem a BBQ a po upečení plátem kyselé okurky                                                                                                                     

105,-

 

Pátek: 19. 07. 2013 – Polévka: Maďarská  gulášová                                                                                                                                                      

1. 150g Grilovaná Variace medailonku( kuřecí a vepřová panenka) podávané se šťouchaným bramborem a pepřovou omáčkou se smetanou                                                                                                                                                                                                            

109,-

2. 200g(NÁŠ TIP) Chimichanga(pšeničná tortilla) plněná mexickou rýží, kuřecím picadilem, koriandrem, pečenou cibulí a paprikou, podávaná s pastou z černých fazolí, ledovým salátem a BBQ                                                                                                 

105,-

3. 200g(VYNIKAJÍCÍ)Smažený květák, vařené nové brambory s máslem a pažitkou, tatarská omáčka                                              

99,-

4. 220g(DOMÁCÍ VÝROBA)Špenátové lasagne s lesními houbami, smetanovým ragú, kuřecím masem a omáčkou z rajčat       

105,-

5. Ledový a římský salát s dresingem caesar, kuřecím masem, rajčaty, vajíčkem, slaninkou a krutonky                                         

105,-

6. Pizza s rajčaty, sýrem, salámem chorizo a červenou cibulkou                                                                                                               

99,-

7. Pizza Quatro formaggi s kuřecím masem a olivami                                                                                                                                

105,-

Nahoru