Pondělí: 09. 09. 2013 – Polévka: Brokolicový krém

1. 150g(NÁŠ TIP) Steak z hovězí roštěné z mladého býka pomalu   dušený na houbách podávaný s jasmínovou rýží

109,-

2. 160g Smažený kuřecí Gordon Bleu(kuřecí steak plněný šunkou a sýrem),   jemná bramborová kaše ochucená máslem           

105,-

3. 200g(VYNIKAJÍCÍ)Grilované masové karbanátky připravované   z vepřové plece, šťouchané brambory s cibulkou a pažitkou kyselá   okurka a hořčice

105,-

4. 220g Špagety aglio olio   s kuřecím masem, slaninkou a chilli papričkou

        99,-

5. 220g   Trhaný listový salát s rukolou, rajčátky, dresingem caesar a kuřecím   masem, sýr parmezán a pečená slaninka

      109,-

   

   

 

Úterý: 10. 09. 2013 – Polévka: Zeleninový vývar s nudlemi

1.  150g(CHUŤ   MEXICA) Hovězí chilli con carne připravované z hovězího válečku   s paprikou a kukuřicí, dušená jasmínová rýže

      105,-

2. 160g(NÁŠ TIP) Smažené filátko   z Tilápie podávané s bramborovou kaší a okurkovým salátem

105,-

3. 150gGrilovaný krůtí steak přelitý   paprikovou omáčkou, smetanové sotýrované brambory se žampiony, červenou   cibulkou a smetanou

109,-

4. 200g Těstoviny penne s omáčkou   amatriciana (slaninka, česnek, cibulka, chilli paprička a rajčatová   omáčka)

      105,-

5. 220g Míchaný listový salát s kuřecím   masem, hermelínem, rajčaty, kukuřicí a jogurtovým dresingem s modrým   sýrem

      105,-

   

   

Středa: 11. 09. 2013 – Polévka : Čočková

1. 150g(VÝBORNÁ ČESKÁ KLASIKA) Poctivý   hovězí guláš podávaný s domácími bramboráčky a cibulkou

      105,-

2. 150g(MUSÍTE OCHUTNAT) Kuřecí stehenní   steak připravovaný v zeleninové omáčce pepitoria podávaný se Španělskou   bramborovou tortillou

109,-

3. 150g   Pečený váleček z vepřové panenky v kuřecí fáší s anglickou   slaninkou, baby kukuřičky a šťouchané brambory

      109,-

4. 220gBramborové noky s omáčkou bolognese

        99,-

5. 220g Ledový   a římský salát s vepřovou panenkou, rajčaty, grilovaným lilkem, cuketou   a paprikou, podávaný s focaciou a francouzským dresinegm

105,-

   

   

 

Čtvrtek: 12. 09. 2013 – Polévka: Aztécký vývar se smaženou tortilou

1. 150g(CHUŤ   ITALIE) Kuřecí steak podávaný na   rukolovém salátu s fazolovými lusky se slaninkou, červenou cibulkou a   sladkým balsamicem, šťouchané brambory s mladou cibulkou

109,-

2.  150g(DOPORUČUJEME   REZERVOVAT) Konfitované francouzské kachní stehno s česnekem a   bylinkami, červené zelí a domácí bramborový knedlík

115,-

3. 150gSmažený sýr podávaný   s vařeným bramborem a naší tatarskou omáčkou         99,-
4. 220g Těstoviny fettucine   s kuřecím masem, rajčaty, česnekem    a smetanou

105-

5. 220g(EXOTICA) Výborný Španělský salát   s marinovaným tuňákem, kuskusem, rajčaty, rukolou, ledovým salátem, fazolemi   a vajíčkem

105,-

   
   

 

Pátek: 13. 09. 2013 – Polévka: Rajčatová s bazalkou

1. 150g (NÁŠ TIP)Smažený kuřecí řízek obalovaný v corn flakes,   bramborová kaše ochucená máslem

105,-

2. 140g(MÁTE RÁDI) Grilovaný steak z tuňáka přelitý kaparovou   omáčkou, šťouchané brambory s cibulkou

119,-

3. 220g   (VYNIKAJÍCÍ MEXICO) Quesadilla   s kuřecím masem, pečeným bramborem, špenátem, slaninkou a sýrem, ledový   salát a zakysaná smetana

105,-

4. 220g Rizoto s kuřecím masem,   zeleninou, strouhaným sýrem eidam a kyselou okurkou

99,-

5. 220g   Caesar salát s ledovým a římskym salátem, kuřecím masem, slaninkou,   krutonky a parmezánem

109,-

Nahoru