Pondělí: 07. 10. 2012 – Polévka: Brokolicový krém…………………20,-

1. 140g(NÁŠ TIP) Naše výborná hovězí svíčková připravovaná z irského válečku podávaná s domácím karlovarským a houskovým knedlíkem                                                                                                                                                                                                           

95,-

2. 150g Konfitovaná uzená krkovice, bílé zelí a domácí bramborový knedlík                                                                                          

89,-

3. 160g(VYNIKAJÍCÍ)Smažený kuřecí Gordon Bleu, bramborová kaše ochucená máslem                                                                   

95,-

4. 220g Výborné Rizoto s kuřecím masem, čerstvou zeleninou a houbami                                                                                              

89,-

5. 220g Bramborové noky s kuřecím masem, česnekem, rajčaty a smetanou                                                                                       

89,-

   

 

   

 

 

 

Úterý: 08. 10. 2013 – Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou……………20,-

1. 150g(OCHUTNEJTE) Poctivý Španělský ptáček podávaný s dušenou rýží nebo s houskovým knedlíkem                                     

95,-

2. 150g(NÁŠ TIP) Grilovaný kuřecí steak zapečený se šunkou, sýrem a chřestem, šťouchané brambory s cibulkou                     

99,-

3. 160gSmažené žampiony, vařené brambory a domácí tatarská omáčka                                                                                              

89,-

4. 200g Zapečené těstoviny s uzeným masem, vajíčkem, smetanou a pórkem                                                                                        

85,-

5. 150g Ledový a římský salát s dresingem caesar, kuřecím masem, slaninkou, krutonky a parmezánem                                      

99,-

   

 

   

 

 

Středa: 09. 10. 2013 – Polévka : Kulajda s vajíčkem…………………….20,-

1. 220g Mexický Twister v pšeničné tortille s kuřecími stripsy, rajčaty, slaninkou, ledovým salátem, sýrem, kukuřicí, dresingem caesar, bramborové hranolky                                                                                                                                                                         

95,-

2. 150g Výborné králičí ragú se zeleninou podávané s opečenými bramborovými škubánky                                                              

95,-

3. 150g (MASO Z KVALITNÍHO CHOVU) Grilovaný steak z vepřové krkovice marinovaný v čerstvých bylinkách, houbová omáčka a bramborová kaše                                                                                                                                                                                               

89,-

4. 210g  Smažené filátko z Tilápie podávané s bramborovou kaší                                                                                                               

89,-

5. 220g Domácí těstoviny penne s kuřecím masem, houbami, pórkem a smetanou                                                                           

85,-

   

 

   

 

 

Čtvrtek: 10. 10. 2013 – Polévka: Květákový krém……………………….20,-

1. 140g(VÝBORNÁ KLASIKA) Moravský vrabec se zelím a domácím bramborovým knedlíkem                                                         

89,-

2. 150g Smažené trojhránky sýra, vařené brambory a tatarská omáčka                                                                                                    

89,-

3. 200gKuřecí gyros v pita chlebu se zelným salátem, tzaziky, rajčaty, ledovým salátem a bramborovými hranolkami              

99,-

4. 220g Kuřecí jatýrka v jemné omáčce s hráškem, žampiony, pórkem a smetanou, dušená jasmínová rýže                                

85,-

5. 220g Penne Amatriciana s kuřecím masem (kuřecí maso, cibulka, žampiony, česnek, rajčata, chilli)                                         

89,-

   

 

   

 

 

Pátek: 11. 10. 2013 – Polévka: Bílá zelná s klobáskou……………….20,-

1. 150g (NÁŠ TIP)Grilovaný steak z hovězí roštěné z mladého býka, marinovaný v bazalkovém pestu, bramborové hranolky a česnekový dip                                                                                                                                                                                                    

105,-

2. 150g Smažený kuřecí řízek podávaný s domácím bramborovým salátem                                                                                        

95,-

3. 150g(VÝBORNÉ) Špenátové lasagne s kuřecím masem, přelité rajčatovou omáčkou se smetanou                                             

89,-

4. 200g Náš výborný hovězí guláš z Irského válečku podávaný s bramboráčky a cibulkou                                                                  

95,-

5. 220g Trhaný listový salát s vepřovou panenkou, rajčaty, smaženou bramborovou plackou, francouzským dresingem a parmezánem                                                                                                                                                                                                      

99,-

Nahoru