Pondělí: 06. 01. 2014 – Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi

1. 150g(NÁŠ TIP) Hovězí stroganof připravovaný z irského válečku, podávaný s dušenou jasmínovou rýží                                      

99,-

2. 150gGrilovaný kuřecí stehenní steak, sázené vajíčko a sotýrované smetanové brambory s hráškem                                            

99,-

3. 150g Kuřecí steak plněný špenátem a sušenými rajčaty, šťouchané brambory s cibulkou a sýrová omáčka                             

105,-

4. 160g Těstoviny penne s kuřecím masem, brokolicí, česnekem a smetanou                                                                                        

89,-

5. 220g Trhaný listový salát s rukolou, vepřovou panenkou, hermelínem, rajčaty, okurkou a kukuřicí, francouzský dresing s čerstvou pažitkou                                                                                                                                                                                             

95,-

   

 

   

 

 

Úterý: 07. 01. 2014 – Polévka: Fazolová s bramborem

1. 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) Pomalu pečený králičí hřbet bez kosti podávaný na smetanovém špenátu a šťouchaným bramborem s cibulkou                                                                                                                                                                                     

105,-

2. 160g (VYNIKAJÍCÍ ZÁLEŽITOST) Smažená kuřecí křídla marinovaná v gyros koření, zelný salát a bramborová kaše                    

99,-

3. 150g(VÝBORNÉ MASO) Grilovaný steak hovězí roštěné z mladého býka, fazolové lusky na slanince a česneku,  pečené brambory a zakysaná smetana ochucená čerstvou pažitkou                                                                                                                    

115,-

4. 220g(OBLÍBENÉ) Bramborové noky s kuřecím masem, sušenými rajčaty, slaninkou a smetanou                                                    

99,-

5. 300g Ledový a římský salát s dresingem caesar, kuřecím masem, rukolou, rajčátky, parmezánem a krutonky                          

 

 

105,-

   

 

   

 

 

Středa: 08. 01. 2014 – Polévka : Čínská se zeleninou a vajíčkem

1. 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) Pečená vepřová krkovice na česneku a cibulce, bílé zelí a domácí bramborový knedlík                   

95,-

2. 160g (VYNIKAJÍCÍ ZÁLEŽITOST) Grilovaný kuřecí steak podávaný na zeleninovém rizotu a přelitý smetanovou rajčatovou omáčkou ochucenou bazalkou                                                                                                                                                                          

99,-

3. 200g(OCHUTNEJTE) Naše výborná grilovaná vinná klobáska, bramborová kaše a kyselá okurka                                                    

95,-

4. 220g(OBLÍBENÉ) Špagety s kuřecím masem, rajčaty, bazalkovým pestem a parmezánem                                                               

95,-

5. 150g  Smažený květák podávaný s domácí tatarskou omáčkou a vařeným bramborem                                                                    

95,-

6. 250g Trhaný listový salát s jogurtovým kari dresingem, rajčaty a smaženým kuřecím masem obalovaným v corn flakes         

 

   

 

 

Čtvrtek: 09. 01. 2014 – Polévka: Špenátový krém

1. 150g(NÁŠ TIP) Pomalu pečené krůtí maso na bylinkách a česneku podávané ve smetanové houbové omáčce, dušená jasmínová rýže                                                                                                                                                                                                     

95,-

2. 150g Grilované medailonky z vepřové panenky přelité šípkovou omáčkou a podávané s pečenou zeleninou, šťouchané bambory s cibulkou a pórkem                                                                                                                                                                         

105,-

3. 220g(VÝBORNÉ MEXICO) Mexické burrito se smaženým kuřecím masem, rajčaty, slaninkou, ledovým salátem, sýrem a dresingem caesar, bramborové hranolky a zakysaná smetana                                                                                                                

105,-

4. 220g(OBLÍBENÉ) Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem podávané s bílým zelím a vídeňskou cibulkou            

99,-

5. 220g Testoviny fetuccine s restovaným lososem, červenou cibulkou, rajčátky a smetanou                                                              

99,-

   

 

   

 

 

Pátek: 10. 01. 2014 – Polévka: Rajčatová s bazalkou

1. 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) Konfitované francouzské kachní stehno podávané s červeným zelím a našim výborným domácím karlovarským knedlíkem                                                                                                                                                                                  

115,-

2. 160g Hovězí chilli con carne připravované z válečku a podávané s dušenou jasmínovou rýží                                                           

99,-

3. 150g(VÝBORNÉ) Smažený kuřecí gordon bleu(smažené kuřecí maso plněné šunkou a sýrem), podávané s bramborovou kaší a okurkovým salátem                                                                                                                                                                                         

105,-

4. 220g(OBLÍBENÉ) Bramborové noky s kuřecím masem, špenátem, česnekem a smetanou                                                              

95,-

5. 250g Míchaný listový salát s kuřecím masem, vajíčkem, slaninkou, marinovanými žampiony, rajčaty, francouzským dresinkem a podávané s focaciou                                                                                                                                                                                           

95,-

Nahoru