Pondělí: 05. 05. 2014 – Polévka:  Hovězí krupicová s vejcem a kmínem

1. 180g PLÁTKY VEPŘOVÉ VÝBĚROVÉ KRKOVICE opékané na česnekovém oleji a pečené v hořčicové omáčce do měkka a podávané s bramborovými hranolky a domácí čalamádou

105,-

2. 150g VYZRÁLÝ HOVĚZÍ KARABÁČEK NA PEPŘI s dušenou jasmínovou rýží

105,-

3. 200g HOLANDSKÝ KUŘECÍ ŘÍZEK se sýrem, bramborovou kaší a kyselou okurkou

99,-

4. 220g BRAMBOROVÉ NOKY s kuřecím masem, špenátem, sušenými rajčaty, česnekem a smetanou

99,-

5. 220g LISTOVÝ SALÁT S RUKOLOU, rajčaty, okurkou, kukuřicí, grilovaným kuřecím masem, pečenou paprikou, hermelínem a dresingem caesar

99,-

6. 220g (BEZ MASA)RESTOVANÁ BROKOLICE na česneku zapečená se sýrem, podávaná na bramborové kaši s máslem

89,-

 

Úterý: 06. 05. 2014 – Polévka z bílých fazolí s pórkem

1. 220g(REZERVUJTE SI) HOVĚZÍ CHEESEBURGER Z IRSKÉHO CHUCK ROLLU zapečený s bílým chřestem, šunkou a sýrem, podávaný na opečené housce s bramborovými hranolky a domácí majonézou

109,-

2. 150g(OD ŠÉFŮ) ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK pomalu tažený metodou sous vide, podávaný s dušenou jasmínovou rýží

105,-

3. 150g (LEHKOST BYTÍ) KUŘECÍ STEAK V CITRÓNECH, podávaný na restovaných žlutých fazolkách s karotkou na másle se šťouchanými brambory s jarní cibulkou

105,-

4. 220g (DOMÁCÍ VÝROBA) TĚSTOVINY PENNE S LOSOSEM, listovým špenátem a smetanovou omáčkou

105,-

5. 220g (BEZ MASA) GRATINOVANÉ SMETANOVÉ BRAMBORY se sušenými rajčaty a špenátem, přelité omáčkou z pečeného česneku

89,-

6. 220g SALÁT CAESAR – ledový a římský salát se sázeným vejcem, opečenými plátky slaniny, grilovaným kuřecím masem

99,-

 

Středa: 07. 05. 2014 – Polévka: Slepičí vývar se zeleninou a kuskusem

1. 150g PEČENÝ FILET Z VEPŘOVÉ KRKOVIČKY naložený v česneku s listovým špenátem podlitým smetanou a domácími bramboráčky, omáčka z výpeku

105,-

2. 220g (MUSÍTE OCHUTNAT) PEČENÉ KUŘECÍ PALIČKY V TOM YUM pastě, podávané na smažené rýži NAŠÍ GORENG s citrónovou trávou, chilli a koriandrem a sypané vaječnou omeletou

105,-

3. 150g (TIP ŠÉFA) KRÁLIČÍ GALANTÝNA ve slanině s pistáciovými oříšky a brusinkami se šlehanou bramborovou kaší

109,-

4. 220g LEHKÉ LASAGNE S KUŘECÍM MASEM a listovým špenátem zapečené pod parmazánovým bešamelem, zdobené smaženou rukolou a karotkou

105,-

5. 220g STUDENÝ SALÁT Z TĚSTOVIN PENNE s nakládaným tuňákem, čerstvým špenátem, jarní cibulkou, ředkvičkami a karotkou v citrónové majonéze

99,-

Čtvrtek: 08. 05. 2014 – Z důvodu státního svátku v tento den polední menu nevaříme

 

Pátek: 09. 05. 2014 – Polévka: Bílá zelná s klobásou

1. 250g (DOPORUČUJEME REZERVOVAT) TEXASKÁ VEPŘOVÁ KOTLETA NA GRILU, přelitá silnou šťávou z výpeku a podávaná se salátem Coleslaw a bramborovými hranolky

110,-

2. 220g (TEX-MEX) CHIMACHANGAS – pšeničná tortilla plněná rozpečeným sýrem, bramborovou plackou, kuřecím fajitas, pečenou cibulí a paprikou, fazolemi a ledovým salátem, k tomu zakysaná smetana a BBQ omáčka

109,-

3. 250g (VÝBORNÉ) NAŠE FARMÁŘSKÉ ZAPEČENÉ BRAMBORY se sýrem, smetanou, uzeným masem, pečenou cibulí, slaninou a hráškem, k tomu červená řepa

99,-

4. 220g TABOULÉ – vynikající libanonský salát z ledového salátu, rajčatového concasé, plocholisté petržele, máslového kuskusu, máty a červené cibulky, dresing s čerstvých citrónů a olivového oleje s opečeným kuřecím steakem a pita chlebem

99,-

5. 220g Bramborové noky s kuřecím masem, slaninou, bazalkovým pestem a omáčkou ze čtyř druhů sýra

99,-

Nahoru