Pondělí: 01. 09. 2014 – Polévka: Pórková s bramborem

1. 180gKUŘECÍ STEAK NADÍVANÝ žampiony, máslem a šunkou se šlehanou bramborovou kaší a rajčatovým salátem

105,-

2. 150g Do růžova pečené šťavnaté DEBRECÍNSKÉ KARÉ v paprikové omáčce ze zakysané smetany s restovanými davelskými párečky a opečenými brambůrky

99,-

3. 250g RIZOTO z dušené česnekové rýže, čerstvé zahradní zeleniny a doměkka dušené loupané plece, sýr a kyselá okurka

99,-

4. 220g SMAŽENÝ KVĚTÁK s hustou domácí tatarskou omáčkou a vařeným bramborem s pažitkou a máslem

99,-

5. 220g ŠPAGETY s restovanými kuřecími prsíčky na uzeném špeku s lesními houbami, červenou cibulkou a smetanou

99,-

   

   

 

Úterý: 02. 09. 2014 – Polévka: Bramboračka s růžičkovou kapustou a slaninou

1. 200g Steak z VÝBĚROVÉ VEPŘOVÉ KRKOVICE marinovaný v plzeňském ležáku a hrubozrnné hořčici s domácím celerovým  salátem a šťouchaným bramborem se špekem

105,-

2. 150g PEČENÉ ROLOVANÉ KUŘE s uzeninou, vejci a hráškem se šlehanou bramborovou kaší  s máslem

99,-

3. 180g PEČENÁ UZENÁ ŠUNKA od kosti na domácích BRAMBOROVÝCH HALUŠKÁCH s červeným zadělávaným zelím a osmaženou cibulkou

99,-

4. 250g Naše DOMÁCÍ ŠPENÁTOVÉ LASAGNE s kuřecím masem, sušenými rajčaty, bazalkou a parmazánem

99,-

5. 220g CAESAR SALÁT s grilovanými kuřecími kousky a opečenou slaninou

105,-

   

   

 

Středa: 03. 09. 2014 – Polévka: Kmínová z hovězího žebra s krupicí a zeleninou

1. 150g (Z MLÉČNÉHO TELETE) TELECÍ MEDAILONKY na listech čerstvého špenátu s farmářským dresingem  a bramborovými hranolky

115,-

2. 150g MORAVSKÝ VRABEC libové vepřové plece, pečený na česneku a kmínu, zadělávané zelí s jablečným moštem s domácím bramborovým knedlíkem

99,-

3. 150g SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY se sezamem a domácím zelným salátem s pečenou červenou cibulkou a rokfórem k tomu vyuzené brambůrky ve slupce

105,-

4. 220g CHEF SALÁT – salátové listy, šunka od kosti, vařené vejce, kukuřice, čerstvá zelenina, sýrový dresing, pita chléb

99,-

5. 250g BRAMBOROVÉ NOKY s vepřovou panenkou, pečenou cibulí a slaninou v hořčičné  smetanové omáčce

99,-

   

   

 

Čtvrtek: 04. 09. 2014 – Polévka: Cuketový krém se zázvorem a smetanou

1. 150g (NÁŠ TIP!) KRŮTÍ STEAK v jihoamerické směsi koření fajitas s opečenou slaninou a sázeným vejcem, podávaný na rančerské směsi pečené cibule, paprik, fazolových lusků a rajčat s u nás uzenými brambůrky ve slupce

105,-

2. 150g BBQ BEEF BURGER se slaninou, bramborovou plackou, chedarem, pečenou cibulí, kyselou okurkou, BBQ omáčkou a plátkem rajčete, k tomu farmářské hranolky

109,-

3. 180g THAJSKÉ KUŘECÍ NUDLIČKY se zeleninou v omáčce s kokosového mléka a červeného kari, dušená jasmínová rýže

99,-

4. 220g Ledový a hlávkový SALÁT s rajčaty, domácím bazalkovým pestem, sýrem mozzarella, grilovaným kuřecím prsíčkem a balzamikovou redukcí

99,-

5. 220g Domácí těstoviny PENNE s vepřovou panenkou, brokolicí, chilli papričkou, česnekem a slaninou, sýr parmazán

99,-

   

   

 

Pátek: 05. 09. 2014 – Polévka: Česneková s uzeným, bramborem a chlebovými krutony

1. 150g VEPŘOVÁ PANENSKÁ SVÍČKOVÁ smažená v těstíčku s černého piva a podávaná se šťouchanými brambory s máslem a pórkem, k tomu citrónová majonéza

109,-

2. 220g (TIP!) 2ks Konfitovaná BAŽANTÍ STEHÝNKA na divoko se zadělávaným špenátem a domácími bramboráčky

109,-

3. 250g TORTILLLA plněná kuřecími prsíčky v citrónové trávě a koriandru, česnekovou rýží, sýrem a paprikou a cibulí

105,-

4. 220g LISTOVÝ SALÁT S RUKOLOU, rajčaty, okurkou, kukuřicí, grilovaným kuřecím masem, pečenou paprikou, hermelínem a dresingem Caesar

99,-

5. 220g BRAMBOROVÉ NOKY s kuřecím masem, šunkou, pórkem ve smetanové kari omáčce

99,-

   

   

Nahoru