Pondělí: 29. 09. 2014 – Polévka: Čočková s bramborem a majoránkou

1. 160g HOVĚZÍ STROGANOF připravovaný z irského válečku, dušená jasmínová rýže                                                          

99,-

2. 220g SMAŽENÝ KVĚTÁK podávaný s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou                 

99,-

3. 150g TIP!   KUŘECÍ HAMBURGER v sezamové housce se sýrem, slaninkou, rajčaty, kyselou okurkou a ledovým salátem, americký dresing a bramborové hranolky

105,-

4. 220g Trhaný LISTOVÝ SALÁT SE SMAŽENÝM KUŘECÍM MASEM obalovaným v corn flakes, rajčaty, okurkou, kukuřicí a kari dresingem

99,-

5. 220g Těstoviny PENNE s nudličkami z vepřové panenky, česnekem, chilli papričkou, rajčaty a smetanou

99,-

 

Úterý: 30. 09. 2014 – Polévka: Zeleninový vývar se špenátem a vejcem

1. 220g TIP!   KUŘECÍ ŠPÍZ se zeleninou a žampiony zabalenými v anglické slanině, podávaný se šťouchanými brambory a domácí tatarskou omáčkou

105,-

2. 150g VEPŘOVÉ VÝPEČKY z výběrové kýty a plece, s hlávkovým zelím a domácím bramborovým knedlíkem

99,-

3. 200g  QUESADILLA s rozpečeným sýrem, kuřecími prsíčky, bramborovou plackou, rajčaty, quacamole salsou a španělským restovaným salámem k tomu krouhaný ledový salát a zakysaná smetana

105,-

4. 250g FRANCOUZSKÉ BRAMBORY zapečené s kousky pečeného selátka, vejci a hráškem k tomu červená řepa

99,-

5. 250g ŠPAGETY s vepřovou panenkou, sušenými rajčaty, bazalkovým pestem, smetanovou omáčkou a mozarellou

99,-

6. CHEEF SALAD z čerstvé zeleniny, šunkou od kosti, vejcem, kuřecími nudličkami, francouzským dresinkem a opečeným pita chlebem

99,-

 

Středa: 01. 10. 2014 – Polévka: Frankfurtská s párkem a bramborem

1. 150g TIP! HOVĚZÍ ROASTBEEF z mladého býčka na ochucených špenátových listech s americkými bramborovými hranolky a dijon majonézou                                                                                                                 

115,-

2. 150g KUŘECÍ PRSÍČKA v cuketovém těstíčku, podávané s máslovou bramborovou kaší s restovanou cibulkou

105,-

3. 150g THAJSKÉ KUŘECÍ NUDLIČKY se zeleninou v omáčce z kokosového mléka a červeného kari, dušená  rýže

99,-

4. 220g BRAMBOROVÉ NOKY se špenátem, kuřecími prsíčky, česnekem a smetanou                          

99,-

5. SALÁT S MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENSKÉ SVÍČKOVÉ  ledový a římský salát, vejce, opečené plátky brambor

105,-

6. 220g ITALSKÁ ČOČKA  na kořenovém základu se zeleninou a rajčaty, k tomu opečený pita chléb

85,-

 

Čtvrtek: 02. 10. 2014 – Polévka: Vývar z hovězího žebra se šunkovými knedlíčky

1. 150g TIP! MARINOVANÉ MEDAILONKY z vepřové panenky zapečené s  pečenou cibulí, paprikou a sýrem, přelité hořčičnou omáčkou a podávané se šťouchanými brambory

109,-

2. 150g KUŘECÍ ROLÁDA s italským salámem, špenátem a sýrem, podávaná se smetanovými brambory a ochuceným hlávkovým salátem

99,-

3. 150g Pomalu pečený IRSKÝ VÁLEČEK NA HOUBÁCH podávaný s dušenou rýží

105,-

4. 220g ITALSKÉ LASAGNE s boloňským masem, zapečené s mozarellou a přelité rajčatovou omáčkou

99,-

5. 220g  CAESAR SALÁT – Ledový a římský salát s kuřecím prsíčkem, opečenou slaninou a krutony a hoblinami sýru parmazán

99,-

 

Pátek: 03. 10. 2014 – Polévka: Zelňačka s klobásou a zakysanou smetanou

1. 200g TIP! STEAK z NORSKÉHO LOSOSA na pečených cuketách s bramborovou kaší s máslem

115,-

2. 180g KUŘECÍ STEAK zapečený se smetanovým pórkem,šunkou a sýrem s americkými brambory a tatarskou omáčkou

99,-

3. 200g KONFITOVANÁ VEPŘOVÁ KOTLETA se sortýrovanými španělskými brambory panadera

105,-

4. 220g Špagety AGLIO OLIO E PEPERONCINO s kuřecím masem, česnekem a slaninkou

99,-

5. VARIACE LISTOVÝCH SALÁTU s rukolou, vepřovou panenkou, rajčaty, okurkou, smaženou bramborovou plackou, francouzským dresingem a zastřeným vejcem

99,-

 

Nahoru