Pondělí: 03. 11. 2014 – Polévka: Uzený vývar s kroupami a bramborem

1. 150g Pomalu pečený HOVĚZÍ IRSKÝ VÁLEČEK NA HOUBÁCH a bylinkách, dušená jasmínová rýže

99,-

2. 150g NÁŠ TIP!  KRŮTI MEDAILONKY podávané s fazolovými lusky   restovanými s cibulkou a slaninou, šťouchané brambory s pažitkou a   domácí tatarská omáčka

105,-

3. 150g (NÁŠ TIP) Smažený KUŘECÍ ŘÍZEK plněný hermelínem, šunkou a kapií,   smetanová bramborová kaše a listový salát s jogurtovým dresingem

105,-

4. 220g Bramborové NOKY S NUDLIČKAMI   Z VEPŘOVÉ PANENKY, domácím špekem, červenou cibulkou, sušenými rajčaty, rozmarýnem a   smetanou

        99,-

5. 220g (VÝBORNÝ SALÁT) LEDOVÝ A ŘÍMSKÝ SALÁT s kuřecím masem smaženým   v sýrovém těstíčku, rukolou, dresingem Caesar, pečenou slaninou a   rajčaty

        99,-

   

   

 

Úterý: 04. 11. 2014 – Polévka: Kapustová s klobásou a chlebovými krutóny

1.  220g QUESADILA    plněná šunkou od kosti, sýrem žampiony, cibulí a kuřecím masem   k tomu bramborové hranolky a americky dresing

      105,-

2. 150g NÁŠ TIP!   PEČENÉ   VYKOSTĚNÉ KRŮTÍ STEHNA na tymiánu a   česneku s dušeným listovým špenátem a domácím bramborovým knedlíkem

99,-

3. 160g SMAŽENÝ KVĚTÁK podávaný   s vařeným bramborem a naší tatarskou omáčkou

99,-

4. 220g TĚSTOVINY PENNE s kuřecím   masem marinovaným v citrónech s cuketou, bazalkovým pestem,   sýrem  a smetanovou omáčkou

        99,-

5.  220g SALÁT   NIҪOISE –   variace ledového, římského salátu a čerstvé zeleniny míchané s dresingem   s ančoviček a Dijon hořčice, zelené fazolky, pečené brambůrky, černé   olivy, vařené vejce a nakládaný tuňák

        99,-

   

   

Středa: 05. 11. 2014 – Polévka: Italská ragú s bazalkou, rajčaty a smetanou

1. 150g BEEFBOURGIGNON   z vyzrálého hovězího válečku s čerstvými bylinkami a zeleninou,,   podávaný s dušenou jasmínovou rýží

      105,-

2. 150g NÁŠ TIP!    SMAŽENÉ MARINOVANÉ KRÁLIČÍ ŘÍZEČKY s   naším bramborovým salátem

105,-

3. 150g RANCHERSKÝ KUŘECÍ STEAK zapečený   s grilovanou slaninou, sýrem  a sázeným   vejcem, podávaný s BBQ majonézou a bramborovými hranolky

      105,-

4. 220g BRAMBOROVÉ NOKY s restovaným kuřecím masem, špenátem,   česnekem a smetanovou omáčkou

        99,-

5. 220g SALÁT CAESAR – ledový a   římský salát se sázeným vejcem, opečenými plátky slaniny, grilovaným kuřecím   prsíčkem

99,-

6. 150g DOMÁCÍ VYUZENÁ KRKOVIČKA s čočkou na kyselo a sázeným   vejcem

        95,-

   

 

Čtvrtek: 06. 11. 2014 – Polévka: Silný hovězí vývar s morkových kostí s kapáním

1. 150g NÁŠ TIP!   ITALSKÁ ZELENINOVÁ PÁNEV – restované kuřecí prsa s domácí italskou salsiciou,   chřestem, cukrovými hráškovými lusky v rajčatovém sosu s bílým   vínem a dušenou jasmínovou rýží

105,-

2.  180g GRILOVANÁ   MARINOVANÁ KRŮTÍ JATÝRKA   s domácí křenovou remuládou a chalupářskými bramborovými hranolky

99,-

3. 150g PASTÝŘSKÝ   SMAŽENÝ SÝR  s domácí tatarskou omáčkou a   pažitkovým vařeným bramborem s máslem         99,-
4. 220g Zapečené domácí fleky „ ŠUNKAFLEKY“ s vyuzenou šunkou a vejcem,  nakládané kyselé okurky

       95-

5. 220g (VYZKOUŠEJTE) FARMÁŘSKÝ   SALÁT – Variace trhaných listových   salátů, ředkviček, rajčátek s jogurtovo –majonézovým dresingem, opečenou   slaninou a plátky brambor, zastřeným vejcem a  vepřovou panenskou svíčkovou

99,-

6.  
   

 

Pátek: 07. 11. 2014 – Polévka: Čočková s česnekem a majoránkou

1. 150g NÁŠ TIP!   VLÁMSKÉ HOVĚZÍ CARBONNADES, podávané s bramborovými kroketami, cibulovou   marmeládou a domácí majonézou

105,-

2. 150g KUŘECÍ   PRSO PLNĚNÉ SUŠENÝMI RAJČATY,   mozzarellou, přelité balzamikovou omáčkou s bazalkovým pestem zjemněnou   kapkou smetany k tomu zapečené brambory s cibulí a vejcem

   105,-

3. 150g KUŘECÍ   SOTÉ s olivami, baby kukuřicí,   šalotkou, paprikou na kari v omáčce s kokosového mléka, dušená   rýže

99,-

4. 220g (DOMÁCÍ VÝROBA) Těstoviny penne s lososem, listovým špenátem   a smetanovou omáčkou

105,-

5. 220g KŘUPAVÝ   SALÁT s grilovaným kuřetem,   bazalkovou majonézou a sýrovým toustem

99,-

Nahoru