44 tyden

Pondělí: 29. 10. 2012 – Polévka: Houbová krémová s krutonky

1. 200gMexické Burrito plněné kuřecím masem, španělskou rýží, fazolovou pastou, slaninkou, špenátem, rajčaty a sýrem, bramborové hranolky, ledový salát a zakysaná smetana

105,-

2. 150gPoctivý Španělský ptáček podávaný s dušenou rýží nebo s domácím houskovým knedlíkem

99,-

3. 200g(Z NAŠÍ PRODUKCE) Grilované vepřové kotletky (2ks) přelité švestkovou omáčkou a podávané se šťouchaným škvarkovým bramborem s cibulkou

105,-

4. 220g Míchaný listový salát s rukolou, grilovanou vepřovou panenkou, rajčaty, okurkou, vajíčkem a smaženou bramborovou plackou

105,-

5. Těstoviny penne s kuřecím masem, sušenými rajčaty, brokolicí, modrým sýrem a rajčaty

99,-

6. Pizza Quattro formagi s kuřecím masem

99,-

7. Pizza se šunkou, žampiony a kukuřicí

89,-

 

Úterý: 30. 10. 2012 – Polévka: Frankfurtská s bramborem

1. 200g(NÁŠ TIP) Grilované hovězí sekané steaky z irského válečku, zapečené se slaninkou vajíčkem a sýrem, podávané se šťouchaným bramborem s cibulkou

105,-

2. 160g(VYNIKAJÍCÍ) Pečené kuřecí prso SUPREME na másle s mladou karotkou a bramborovou kaší

99,-

3. 170g(VÝBORNÁ KOMBINACE)Pečené filátko z tilápie v anglické slanince se sušenými rajčaty, zeleninové rizoto a smetanová omáčka provoněná bazalkovým pestem

99,-

4. 160gListový salát se smaženým kuřecím masem v corn flakes, rajčaty, okurkou, ředkvičkami, hermelínem, kukuřicí a výborným jogurtovým dresingem

99,-

5. 220g Bramborové noky s kuřecím masem, slaninkou, italskou tomatovou omáčkou a smetanou

99,-

6. Pizza Quatro Formagi se slaninkou a bazalkovým pestem

95,-

 

Středa: 31. 10. 2012 – Polévka : Mexická fazolová

1. 150g (VYNIKAJÍCÍ) Grilovaný hamburger z hovězího masa Black Angus, čerstvou červenou cibulkou, bramborovou plackou, rajčaty a sýrem, česneková majonéza a bramborové hranolky

109,-

2. 160g Kuřecí roláda plněná špenátem, italskou klobáskou salsicia podávaná se sotýrovanými španělskými brambory panadéra

99,-

3. 190g Špíz s kuřecím masem, vepřovou panenkou, anglickou slaninkou a zeleninou, pečené brambory a tatarská omáčka

105,-

4. 200g Míchaný listový salát s anglickým roastbeefem, rajčaty, okurkou a medovým hořčičným dresingem

99,-

5. 200g Fetuccine s restovaným lososem, rajčaty, červenou cibulkou, zelenými olivami a smetanou

99,-

6. Pizza Capriciosa (šunka, sýr, žampiony)

89,-

7. Pizza s tunákem, čerstvými rajčaty a slaninkou

95,-

 

Čtvrtek: 01. 11. 2012 – Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi

1. 150g (KŘEHKÉ MASÍČKO)Grilovaný telecí steak na rozmarýnu, šťouchané brambory s cibulkou

109,-

2. 160g(NÁŠ TIP) Smažené kuřecí paličky podávané s bramborovou kaší a zelným salátem coleslaw

99,-

3. 140gMedailonky z vepřové panenky se smetanovou omáčkou z lišek, pečené bramborové škubánky

105,-

4. 220g Caesar salát s kuřecím masem, vajíčkem, anglickou slaninkou, krutonky a parmesánem

105,-

5. 220g Domácí Lasagne bolognese přelité smetanovou tomatovou omáčkou

99,-

6. Pizza Quatro formagi s anglickou slaninkou a bazalkovým pestem

95,-

 

Pátek: 02. 11. 2012 – Polévka: Bramborová

1. 160g Konfitované kachní stehno podávané s červeným zelím a domácím karlovarským knedlíkem

115,-

2. 150g(VÝBORNÉ, OCHUTNEJTE)Hovězí Chilli coc carne podávané s dušenou rýží

99,-

3. 150g(ITALSKÁ LAHŮDKA)Pečené kuřecí prsíčko s italskou klobáskou v omáčce s loupanými rajčaty a čerstvými hráškovými lusky, smetanová bramborová kaše

105,-

4. 160gSmažené květák, vařené brambory a tatarská omáčka

95,-

5. 150g Domácí špagety s kuřecím masem, rajčaty, italskou slaninkou a bazalkovým pestem

99,-

6. Pizza s vepřovou panenkou, špenátem, hermelínem a olivami

99,-

Nahoru