44 tyden
Pondělí: 29. 10. 2012 – Polévka: Houbová krémová s krutonky
1. | 200gMexické Burrito plněné kuřecím masem, španělskou rýží, fazolovou pastou, slaninkou, špenátem, rajčaty a sýrem, bramborové hranolky, ledový salát a zakysaná smetana |
105,- |
2. | 150gPoctivý Španělský ptáček podávaný s dušenou rýží nebo s domácím houskovým knedlíkem |
99,- |
3. | 200g(Z NAŠÍ PRODUKCE) Grilované vepřové kotletky (2ks) přelité švestkovou omáčkou a podávané se šťouchaným škvarkovým bramborem s cibulkou |
105,- |
4. | 220g Míchaný listový salát s rukolou, grilovanou vepřovou panenkou, rajčaty, okurkou, vajíčkem a smaženou bramborovou plackou |
105,- |
5. | Těstoviny penne s kuřecím masem, sušenými rajčaty, brokolicí, modrým sýrem a rajčaty |
99,- |
6. | Pizza Quattro formagi s kuřecím masem |
99,- |
7. | Pizza se šunkou, žampiony a kukuřicí |
89,- |
Úterý: 30. 10. 2012 – Polévka: Frankfurtská s bramborem
1. | 200g(NÁŠ TIP) Grilované hovězí sekané steaky z irského válečku, zapečené se slaninkou vajíčkem a sýrem, podávané se šťouchaným bramborem s cibulkou |
105,- |
2. | 160g(VYNIKAJÍCÍ) Pečené kuřecí prso SUPREME na másle s mladou karotkou a bramborovou kaší |
99,- |
3. | 170g(VÝBORNÁ KOMBINACE)Pečené filátko z tilápie v anglické slanince se sušenými rajčaty, zeleninové rizoto a smetanová omáčka provoněná bazalkovým pestem |
99,- |
4. | 160gListový salát se smaženým kuřecím masem v corn flakes, rajčaty, okurkou, ředkvičkami, hermelínem, kukuřicí a výborným jogurtovým dresingem |
99,- |
5. | 220g Bramborové noky s kuřecím masem, slaninkou, italskou tomatovou omáčkou a smetanou |
99,- |
6. | Pizza Quatro Formagi se slaninkou a bazalkovým pestem |
95,- |
Středa: 31. 10. 2012 – Polévka : Mexická fazolová
1. | 150g (VYNIKAJÍCÍ) Grilovaný hamburger z hovězího masa Black Angus, čerstvou červenou cibulkou, bramborovou plackou, rajčaty a sýrem, česneková majonéza a bramborové hranolky |
109,- |
2. | 160g Kuřecí roláda plněná špenátem, italskou klobáskou salsicia podávaná se sotýrovanými španělskými brambory panadéra |
99,- |
3. | 190g Špíz s kuřecím masem, vepřovou panenkou, anglickou slaninkou a zeleninou, pečené brambory a tatarská omáčka |
105,- |
4. | 200g Míchaný listový salát s anglickým roastbeefem, rajčaty, okurkou a medovým hořčičným dresingem |
99,- |
5. | 200g Fetuccine s restovaným lososem, rajčaty, červenou cibulkou, zelenými olivami a smetanou |
99,- |
6. | Pizza Capriciosa (šunka, sýr, žampiony) |
89,- |
7. | Pizza s tunákem, čerstvými rajčaty a slaninkou |
95,- |
Čtvrtek: 01. 11. 2012 – Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi
1. | 150g (KŘEHKÉ MASÍČKO)Grilovaný telecí steak na rozmarýnu, šťouchané brambory s cibulkou |
109,- |
2. | 160g(NÁŠ TIP) Smažené kuřecí paličky podávané s bramborovou kaší a zelným salátem coleslaw |
99,- |
3. | 140gMedailonky z vepřové panenky se smetanovou omáčkou z lišek, pečené bramborové škubánky |
105,- |
4. | 220g Caesar salát s kuřecím masem, vajíčkem, anglickou slaninkou, krutonky a parmesánem |
105,- |
5. | 220g Domácí Lasagne bolognese přelité smetanovou tomatovou omáčkou |
99,- |
6. | Pizza Quatro formagi s anglickou slaninkou a bazalkovým pestem |
95,- |
Pátek: 02. 11. 2012 – Polévka: Bramborová
1. | 160g Konfitované kachní stehno podávané s červeným zelím a domácím karlovarským knedlíkem |
115,- |
2. | 150g(VÝBORNÉ, OCHUTNEJTE)Hovězí Chilli coc carne podávané s dušenou rýží |
99,- |
3. | 150g(ITALSKÁ LAHŮDKA)Pečené kuřecí prsíčko s italskou klobáskou v omáčce s loupanými rajčaty a čerstvými hráškovými lusky, smetanová bramborová kaše |
105,- |
4. | 160gSmažené květák, vařené brambory a tatarská omáčka |
95,- |
5. | 150g Domácí špagety s kuřecím masem, rajčaty, italskou slaninkou a bazalkovým pestem |
99,- |
6. | Pizza s vepřovou panenkou, špenátem, hermelínem a olivami |
99,- |