Pondělí: 05. 11. 2012 – Polévka: Hovězí vývar se zeleninou

1. 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) Pečená vepřová pečínka a lá kančí, v šípkové omáčce, špekový knedlík              

99,-

2. 150g(VYNIKAJÍCÍ) Kuřecí prsíčko plněné máslem z vlašských ořechů a slaninkou, podávané se šťouchanými brambory se špenátem a smetanou                                                                                                                               

105,-

3. 180g(NĚCO Z INDIE) Kuřecí kari TIKKA MASÁLA, podávaná s dušenou jasmínovou rýží                                    

99,-

4. 220g(PŠENIČNÁ TORTILLA) Quesadila s kuřecími prsíčky, plátky opečených brambor, rozpečeným sýrem, rajčaty, kukuřicí a slaninou, zakysaná smetana a ledový salát                                                                                  

105,-

5. 220g Špagety PRIMAVERA s vepřovou panenskou svíčkovou, rajčatovým concasé marinovaným v bazalce olivovém oleji a šalotce s kostičkami sýru mozarella a parmazán                                                                            

      105,-

6. Pizza Capriciosa (šunka, žampiony, sýr)                                                                                                                      

89,-

7. Pizza s vepřovou panenkou, salámem, paprikou a rukolou                                                                                      

95,-

 

Úterý: 06. 11. 2012 – Polévka: Dýňová s pečeným česnekem a zázvorem

1. 180g(NÁŠ TIP)Pečený steak z krůtího stehna, podávaný na kaštanové nádivce, přelité hořčičnou omáčkou a podávaný se šťouchaným škvarkovým bramborem                                                                                                    

105,-

2. 150g(VÝBORNÉ)Pomalu vařený Irský hovězí váleček, zeleninové rizoto se smetanou a portská omáčka       

99,-

3. 130g (VŮNĚ MOŘE)Steak z tuňáka, kaparová omáčka, podávaný na bramborové kaši z bazalkou               

109,-

4. 220g(LEHKOST BYTÍ)Salát z máslového kuskusu s okurkou, mladou cibulkou a rajčátky, míchaný s jogurtovým dresinkem s čerstvou mátou a citrónem, podávaný s filírovaným kuřecím steakem                                              

99,-

5. 220g Bramborové noky s kuřecím masem, brokolicí, česnekem a smetanovou omáčkou s bazalkou            

99,-

6. Pizza Quatro Formagi s kuřecím masem a slaninkou                                                                                                

99,-

   

 

 

Středa: 07. 11. 2012 – Polévka : Čínská se zelím a houbami

1. 150g (VYNIKAJÍCÍ)Hovězí ,,Chuck roll‘‘ přelitý houbovou omáčkou, podávaný s bramborovým knedlíkem

105,-

2. 150g (SVÁTEČNÍ ITÁLIE)Husí jatýrka na benátský způsob, podávaná s dušenou jasmínovou rýží                   

99,-

3. 180g(VŮNĚ MOŘE)Smažené filety z okounovce, podávané na lehkém bramborovém salátku s mátou       

105,-

4. 150g (ZIMNÍ SALÁT)Variace římského a ledového salátu s restovanými fazolovými lusky se slaninou, šalotkou, vejci, krutóny, kuřecím steakem a francouzským dresinkem                                                                                      

99,-

5. 200g Torteliny s kuřecím masem, klobáskou salsiccia s rajčaty ve smetanové omáčce s rozmarýnem          

99,-

6. Pizza Bolognese se slaninkou                                                                                                                                          

89,-

7. Pizza s vepřovou panenkou, hermelínem, špenátem a chilli papričkou                                                                 

90,-

 

Čtvrtek: 08. 11. 2012 – Polévka: Slepičí vývar se zeleninovým svítkem

1. 150g(SKVĚLÁ CHUŤ)Králičí medailonky v šalvěji, podávané na šalotce a španělském chorizzu se šťouchaným bramborem s pažitkou                                                                                                                                                      

109,-

2. 220g Mexické ENCHILADAS (PŠENIČNÁ TORTILLA) plněná masovou směsí s pečenou paprikou a cibulí, zapečené se sýrem chedar a tomatovou omáčkou                                                                                                      

105,-

3. 220g(DOBROTA OD ŠÉFŮ)Domácí flíčky s uzenou krkovicí, zelím a houbami, zapečené se sýrem a vejci    

95,-

4. 220gDomácí fetucine s tuňákem, řapíkatým celerem, cibulkou a č. olivami, podávané v tomatové omáčce

99,-

5. 200g Avokádový salát(listy salátu dubového a ledového) s opékanou kukuřicí a vepřovou panenkou         

105,-

6. Pizza s tuňákem, čerstvými rajčaty a olivami                                                                                                             

95,-

   

 

 

Pátek: 09. 11. 2012 – Polévka: Květákový krém

1. 150g(VYNIKAJÍCÍ)Grilovaný steak z mladého býka, podávaný na fritovaných bramborových lupíncích s tvarohovým dipem a okurkovým salátem                                                                                                                  

115,-

2. 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ)Šunka od kosti na páře s karotkami a hráškem, podávaná na bramborové kaši

105,-

3. 150gKuřecí kousky v kikoman omáčce, s restovanými kukuřičkami, olivami a žampiony s dušenou rýží        

99,-

4. 200g Bramborové noky s restovanou vepřovou panenkou, cibulkou, hořčicí a smetanou                               

99,-

5. 150gSmažený sýr eidam, podávaný s vařeným bramborem a domácí tatarkou                                                  

95,-

6. Pizza se slaninkou, kuřecím masem, špenátem a vajíčkem                                                                                       

95,-

7. Pizza se salámem, paprikou a hermelínem                                                                                                                 

95,-

Nahoru