Pondělí: 05. 11. 2012 – Polévka: Hovězí vývar se zeleninou
1. | 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) Pečená vepřová pečínka a lá kančí, v šípkové omáčce, špekový knedlík |
99,- |
2. | 150g(VYNIKAJÍCÍ) Kuřecí prsíčko plněné máslem z vlašských ořechů a slaninkou, podávané se šťouchanými brambory se špenátem a smetanou |
105,- |
3. | 180g(NĚCO Z INDIE) Kuřecí kari TIKKA MASÁLA, podávaná s dušenou jasmínovou rýží |
99,- |
4. | 220g(PŠENIČNÁ TORTILLA) Quesadila s kuřecími prsíčky, plátky opečených brambor, rozpečeným sýrem, rajčaty, kukuřicí a slaninou, zakysaná smetana a ledový salát |
105,- |
5. | 220g Špagety PRIMAVERA s vepřovou panenskou svíčkovou, rajčatovým concasé marinovaným v bazalce olivovém oleji a šalotce s kostičkami sýru mozarella a parmazán |
105,- |
6. | Pizza Capriciosa (šunka, žampiony, sýr) |
89,- |
7. | Pizza s vepřovou panenkou, salámem, paprikou a rukolou |
95,- |
Úterý: 06. 11. 2012 – Polévka: Dýňová s pečeným česnekem a zázvorem
1. | 180g(NÁŠ TIP)Pečený steak z krůtího stehna, podávaný na kaštanové nádivce, přelité hořčičnou omáčkou a podávaný se šťouchaným škvarkovým bramborem |
105,- |
2. | 150g(VÝBORNÉ)Pomalu vařený Irský hovězí váleček, zeleninové rizoto se smetanou a portská omáčka |
99,- |
3. | 130g (VŮNĚ MOŘE)Steak z tuňáka, kaparová omáčka, podávaný na bramborové kaši z bazalkou |
109,- |
4. | 220g(LEHKOST BYTÍ)Salát z máslového kuskusu s okurkou, mladou cibulkou a rajčátky, míchaný s jogurtovým dresinkem s čerstvou mátou a citrónem, podávaný s filírovaným kuřecím steakem |
99,- |
5. | 220g Bramborové noky s kuřecím masem, brokolicí, česnekem a smetanovou omáčkou s bazalkou |
99,- |
6. | Pizza Quatro Formagi s kuřecím masem a slaninkou |
99,- |
|
Středa: 07. 11. 2012 – Polévka : Čínská se zelím a houbami
1. | 150g (VYNIKAJÍCÍ)Hovězí ,,Chuck roll‘‘ přelitý houbovou omáčkou, podávaný s bramborovým knedlíkem |
105,- |
2. | 150g (SVÁTEČNÍ ITÁLIE)Husí jatýrka na benátský způsob, podávaná s dušenou jasmínovou rýží |
99,- |
3. | 180g(VŮNĚ MOŘE)Smažené filety z okounovce, podávané na lehkém bramborovém salátku s mátou |
105,- |
4. | 150g (ZIMNÍ SALÁT)Variace římského a ledového salátu s restovanými fazolovými lusky se slaninou, šalotkou, vejci, krutóny, kuřecím steakem a francouzským dresinkem |
99,- |
5. | 200g Torteliny s kuřecím masem, klobáskou salsiccia s rajčaty ve smetanové omáčce s rozmarýnem |
99,- |
6. | Pizza Bolognese se slaninkou |
89,- |
7. | Pizza s vepřovou panenkou, hermelínem, špenátem a chilli papričkou |
90,- |
Čtvrtek: 08. 11. 2012 – Polévka: Slepičí vývar se zeleninovým svítkem
1. | 150g(SKVĚLÁ CHUŤ)Králičí medailonky v šalvěji, podávané na šalotce a španělském chorizzu se šťouchaným bramborem s pažitkou |
109,- |
2. | 220g Mexické ENCHILADAS (PŠENIČNÁ TORTILLA) plněná masovou směsí s pečenou paprikou a cibulí, zapečené se sýrem chedar a tomatovou omáčkou |
105,- |
3. | 220g(DOBROTA OD ŠÉFŮ)Domácí flíčky s uzenou krkovicí, zelím a houbami, zapečené se sýrem a vejci |
95,- |
4. | 220gDomácí fetucine s tuňákem, řapíkatým celerem, cibulkou a č. olivami, podávané v tomatové omáčce |
99,- |
5. | 200g Avokádový salát(listy salátu dubového a ledového) s opékanou kukuřicí a vepřovou panenkou |
105,- |
6. | Pizza s tuňákem, čerstvými rajčaty a olivami |
95,- |
|
Pátek: 09. 11. 2012 – Polévka: Květákový krém
1. | 150g(VYNIKAJÍCÍ)Grilovaný steak z mladého býka, podávaný na fritovaných bramborových lupíncích s tvarohovým dipem a okurkovým salátem |
115,- |
2. | 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ)Šunka od kosti na páře s karotkami a hráškem, podávaná na bramborové kaši |
105,- |
3. | 150gKuřecí kousky v kikoman omáčce, s restovanými kukuřičkami, olivami a žampiony s dušenou rýží |
99,- |
4. | 200g Bramborové noky s restovanou vepřovou panenkou, cibulkou, hořčicí a smetanou |
99,- |
5. | 150gSmažený sýr eidam, podávaný s vařeným bramborem a domácí tatarkou |
95,- |
6. | Pizza se slaninkou, kuřecím masem, špenátem a vajíčkem |
95,- |
7. | Pizza se salámem, paprikou a hermelínem |
95,- |