Pondělí: 19. 11. 2012 – Polévka: Brokolicový krém
1. | 200g Chimichangas plněná kuřecími stripsy, ledovým salátem, pečenou paprikou a cibulí na taco koření, sýrem, fazolemi, pečenou slaninou a vejcem |
105,- |
2. | 210g Konfitovaná vepřová kotleta, podávaná na rančerské zelenině, přelitá omáčkou ze sýru chedar a podávaná se šťouchanými bramborami s koriandrem |
105,- |
3. | 150g Smetanové kuřecí ragů se žampiony, karotkou a pórkem, dušená jasmínová rýže |
99,- |
4. | 200gZeleninový salát s kuřecím masem s jogurtovo-majonézovým dresingem ze sušených rajčat a kaparů |
99,- |
5. | 220g Bramborové noky s masem alla bolognese, hráškem a slaninkou, sýr parmezán |
99,- |
6. | Pizza Capriciosa (šunka, sýr, žampiony) |
85,- |
7. | Pizza Cubana-kuřecí maso, čerstvá rajčata, koriandr, olivový olej, česnek a parmazán |
95,- |
Úterý: 20. 11. 2012 – Polévka: Čočková s párkem
1. | Kuřecí prsíčko plněné kozím sýrem, sušeným rajčetem a špenátem, podávané s bazalkovou bramborovou kaší a smetanovou omáčkou |
105,- |
2. | 150gSteak z mladého býčka, opékaný karamelový ananas, zakysaná smetana a pečené brambory |
109,- |
3. | 190g Moravský vrabec podávaný se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem |
95,- |
4. | 200g Listový salát s okurkou, rajčaty, kukuřicí, avokádem, kuskusem, medovým dresinkem a smaženými kuřecími stripsy obalenými v corn flakes |
99,- |
5. | 220g Domácí fussilli s hovězí roštěnou, brokolicí, slaninkou v paprikové omáčce, sýr parmezán |
99,- |
6. | (TROCHA AMERIKY) Pizza Cheese burger se slaninou, sýrem chedar a po upečení kyselá okurka |
90,- |
7. | Pizza Mexicana s BBQ omáčkou, kuřecím masem, kukuřicí, paprikou a salámem |
95,- |
Středa: 21. 01. 2012 – Polévka : Thajská s citrónovou trávou
1. | 160g (VÝBORNÉ MASÍČKO)Kuřecí prsíčko SUPREME, podávané na smetanovém hrášku s hlívou ústřičnou a šťouchaným bramborem se slaninou |
105,- |
2. | 150g (NÁŠ TIP Z ITÁLIE) Smažené medailonky z vepřové panenky v parmazánové strouhance k tomu sotýrované smetanové brambory a studený dip podle tajného receptu |
109,- |
3. | 160g Španělská paella s kuřecím masem, krevetky, kalmary a čerstvou míchanou zeleninou |
99,- |
4. | 200g Listový salát s vepřovou panenkou, hroznovým vínem, rajčaty a hermelínem, jogurtový dresing |
105,- |
5. | 200g Domácí těstoviny penne s tuňákem, rajčaty, olivami a smetanou |
99,- |
6. | Pizza Quatro formaggi se slaninkou a špenátem |
90,- |
|
Čtvrtek: 22. 11. 2012 – Polévka: Bramborový krém s uzeným lososem
1. | 160g Konfitované francouzské kachní stehno, podávané s červeným zelím a bramborovým knedlíkem |
119,- |
2. | 160gSmažené kalamáry a cibulové kroužky, podávané s vařeným bramborem a limetovým dipem |
99,- |
3. | 150g (NÁŠ TIP) Vynikající řecký gyros podávaný s pšeničnou tortillou zatočenou s pomazánkou ze sýru feta, avokáda a rajčat, k tomu bramborové hranolky a zelný salát |
105,- |
4. | 180gŠpagety Aglio e olio s kuřecím masem a bazalkovým pestem, sýr parmezán |
99,- |
5. | 200g Variace listových salátů, pečené cukety, rajčat, okurky a černých oliv, podávaných s vepřovým a kuřecím medailonkem, přelitý parmazánovým dresinkem |
99,- |
6. | Pizza s vepřovou panenkou, rozmarýnovými bramborovými chipsy, rajčaty a sýrem |
95,- |
|
Pátek: 23. 11. 2012 – Polévka: Žampionová se zeleninou
1. | 160g (NOVINKA, OCHUTNEJTE)Floridský sendwich s brokolicovým soté, najemno krájenou teplou šunkou od kosti sypanou voňavým italským sýrem provolone, k tomu bramborové hranolky a BBQ(s majonézou) |
109,- |
2. | 160g Krůtí medailonky v omáčce ze zeleného pepře, podávané s bramborovou kaší se slaninkou a hráškem |
105,- |
3. | 160gPečená tilápie na másle a kmínu, přelitá pórkovým veloute a podávaná se zeleninovým rizotem |
99,- |
4. | 220g Domácí bramborové noky se šunkou, hráškem, žampiony a italskou salsiciou ve smetanové omáčce |
99,- |
5. | 150g Smažený hermelín podávaný s brusinkovou omáčkou a vařeným bramborem |
95,- |
6. | Pizza s kuřecím masem, žampiony, kukuřicí, modrým sýrem a rukolou |
95,- |