Pondělí: 03. 12. 2012 – Polévka: Tomatová s bazalkou

1. 150g Grilovaný kuřecí steak podávaný na brokolicovém soté se smetanou, pečené brambory                     

105,-

2. 220g (MEXICO) Quesadilla s kuřecím masem v koření enchiladas, pečenou paprikou s cibulkou, kukuřicí, rozpečeným sýrem  s čedarovou omáčkou a slaninkou, hranolky a americký dresing                                          

109,-

3. 160g Křehký steak z mladého býka smažený v máslové omáčce, bramborová kaše ochucená slaninkou    

115,-

4. 220gPenne s kuřecím masem, červenou cibulkou, slaninkou, špenátem a rajčaty                                               

99,-

5. 220g Míchaný listový salát s rukolou, rajčaty, okurkou, kuřecím masem, smaženou bramborovou plackou a lehkým majonézovým dresingem s pažitkou a citronovou šťávou                                                                            

105,-

6. Pizza se salámem, šunkou, žampiony a olivami                                                                                                         

99,-

7. Pizza bolognese se slaninkou                                                                                                                                        

99,-

 

Úterý: 04. 12. 2012 – Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou a tyrolským knedlíčkem

1. 180g(NĚCO OD ŠEFŮ)Pečené masové kuličky z hovězí kýty, přelité smetanovou omáčkou z hub a česneku, podávané se šťouchanými bylinkovými brambory                                                                                                       

109,-

2. 160g(PRO CHLADNÉ ZIMNÍ DNY)Vykostěné kuřecí stehýnka pečená na rozmarýnu v omáčce z rajčat a bílého vína, podávaná s bramborovými rösty                                                                                                                           

105,-

3. 180g(EXOTIKA)Voňavé thajské kuřecí kari se zeleninou a žampiony, podávané s dušenou jasmínovou rýží

105,-

4. 220g(DOMÁCÍ VÝROBA)Bramborové noky s kuřecím masem, slaninkou a šalotkou v paprikové omáčce    

99,-

5. 220g Listový Salát s tuňákem, kukuřicí, zeleninou, kuskusem a francouzským dresinkem                               

105,-

6. Pizza s kuřecím masem, špenátem a olivami                                                                                                              

99,-

   

 

 

Středa: 05. 12. 2012 – Polévka : Pórková s vejcem a bramborem

1. 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ)Telecí ragú s domácím karlovarským knedlíkem se šunkou a petrželkou             

119,-

2. 230g(VÝBORNÉ)2Ks Grilované vepřové kotletky, podávané s třemi cibulovými kroužky, přelité omáčkou z okurek a podávané se šťouchaným bramborem                                                                                                      

109,-

3. 160g(KLASIKA)Smažené filety z tilapie, podávané s bramborovou kaší a citrónem                                             

99,-

4. 220g Domácí penne s kuřecím masem, šunkou, hráškem a žampiony ve smetanové omáčce                         

99,-

5. 220g Variace listových salátu a pečené cukety a papriky s grilovaným kuřecím masem a pita chlebem      

105,-

6. Pizza s uzeným lososem, špenátem a vajíčkem                                                                                                        

109,-

7. Pizza Hawai (šunka, sýr, ananas)                                                                                                                                  

99,-

 

Čtvrtek: 06. 12. 2012 – Polévka: Špenátová s kuřecím masem a zeleninou

1. 150g(SKVĚLÁ KONBINACE)Grilované medailonky z vepřové panenky, marinované v jalovci a tymiánu, přelité šípkovou omáčkou zjemněnou smetanou a podávané s mačkanými česnekovými brambory                           

115,-

2. 180g(NĚCO OD ŠEFŮ)Sekané řízky pečené na černém pivě, podávané s bramborovou kaší                              

99,-

3. 220g(EXOTIKA )Jambalaya s kuřecím masem, krevetkami a variací čerstvé zeleniny, koriandru a rýže         

105,-

4. 220g(VYNIKAJÍCÍ) Těstovinový salát míchaný s rajčaty, lístky bazalky, hráškem, feta dip a křupavé kuře    

105,-

5. 220g(DOMÁCÍ VÝROBA)Bramborové noky s vepřovou panenkou, hořčičnou omáčkou zjemněnou smetanou a vídeňskou cibulí                                                                                                                                                              

105,-

6. Pizza se šunkou, rajčaty, sýrem mozzarella a brokolicí                                                                                             

99,-

   

 

 

Pátek: 07. 12. 2012 – Polévka: Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou

1. 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ)Staročeská pečená krkovička, podávaná na kedlubnovém zelí s domácím bramborovým knedlíkem                                                                                                                                                   

99,-

2. 150g(NÁŠ TIP)Kuřecí steak zapečený s rajčaty, bazalkou a mozzarellou, šťouchané brambory s cibulkou  

109,-

3. 200g(VYNIKAJÍCÍ) Burrito se smaženým kuřecími stripsy, slaninkou, rajčaty, sýrem, ledovým salátem a dresinkem Caesar, omáčka barbecue a zakysaná smetana                                                                                        

109,-

4. 220g(DOMÁCÍ VÝROBA)Špenátové lasagne s lesními houbami, cibulovým smetanovým ragú, kuřecím masem a omáčkou z rajčat                                                                                                                                                             

105,-

5. Pizza s rajčaty, mozzarellou, salámem chorizo a červenou cibulkou                                                                      

99,-

6. Pizza Quatro formaggi se slaninou a olivami                                                                                                            

105,-

   

 

Nahoru