Pondělí: 03. 12. 2012 – Polévka: Tomatová s bazalkou
1. | 150g Grilovaný kuřecí steak podávaný na brokolicovém soté se smetanou, pečené brambory |
105,- |
2. | 220g (MEXICO) Quesadilla s kuřecím masem v koření enchiladas, pečenou paprikou s cibulkou, kukuřicí, rozpečeným sýrem s čedarovou omáčkou a slaninkou, hranolky a americký dresing |
109,- |
3. | 160g Křehký steak z mladého býka smažený v máslové omáčce, bramborová kaše ochucená slaninkou |
115,- |
4. | 220gPenne s kuřecím masem, červenou cibulkou, slaninkou, špenátem a rajčaty |
99,- |
5. | 220g Míchaný listový salát s rukolou, rajčaty, okurkou, kuřecím masem, smaženou bramborovou plackou a lehkým majonézovým dresingem s pažitkou a citronovou šťávou |
105,- |
6. | Pizza se salámem, šunkou, žampiony a olivami |
99,- |
7. | Pizza bolognese se slaninkou |
99,- |
Úterý: 04. 12. 2012 – Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou a tyrolským knedlíčkem
1. | 180g(NĚCO OD ŠEFŮ)Pečené masové kuličky z hovězí kýty, přelité smetanovou omáčkou z hub a česneku, podávané se šťouchanými bylinkovými brambory |
109,- |
2. | 160g(PRO CHLADNÉ ZIMNÍ DNY)Vykostěné kuřecí stehýnka pečená na rozmarýnu v omáčce z rajčat a bílého vína, podávaná s bramborovými rösty |
105,- |
3. | 180g(EXOTIKA)Voňavé thajské kuřecí kari se zeleninou a žampiony, podávané s dušenou jasmínovou rýží |
105,- |
4. | 220g(DOMÁCÍ VÝROBA)Bramborové noky s kuřecím masem, slaninkou a šalotkou v paprikové omáčce |
99,- |
5. | 220g Listový Salát s tuňákem, kukuřicí, zeleninou, kuskusem a francouzským dresinkem |
105,- |
6. | Pizza s kuřecím masem, špenátem a olivami |
99,- |
|
Středa: 05. 12. 2012 – Polévka : Pórková s vejcem a bramborem
1. | 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ)Telecí ragú s domácím karlovarským knedlíkem se šunkou a petrželkou |
119,- |
2. | 230g(VÝBORNÉ)2Ks Grilované vepřové kotletky, podávané s třemi cibulovými kroužky, přelité omáčkou z okurek a podávané se šťouchaným bramborem |
109,- |
3. | 160g(KLASIKA)Smažené filety z tilapie, podávané s bramborovou kaší a citrónem |
99,- |
4. | 220g Domácí penne s kuřecím masem, šunkou, hráškem a žampiony ve smetanové omáčce |
99,- |
5. | 220g Variace listových salátu a pečené cukety a papriky s grilovaným kuřecím masem a pita chlebem |
105,- |
6. | Pizza s uzeným lososem, špenátem a vajíčkem |
109,- |
7. | Pizza Hawai (šunka, sýr, ananas) |
99,- |
Čtvrtek: 06. 12. 2012 – Polévka: Špenátová s kuřecím masem a zeleninou
1. | 150g(SKVĚLÁ KONBINACE)Grilované medailonky z vepřové panenky, marinované v jalovci a tymiánu, přelité šípkovou omáčkou zjemněnou smetanou a podávané s mačkanými česnekovými brambory |
115,- |
2. | 180g(NĚCO OD ŠEFŮ)Sekané řízky pečené na černém pivě, podávané s bramborovou kaší |
99,- |
3. | 220g(EXOTIKA )Jambalaya s kuřecím masem, krevetkami a variací čerstvé zeleniny, koriandru a rýže |
105,- |
4. | 220g(VYNIKAJÍCÍ) Těstovinový salát míchaný s rajčaty, lístky bazalky, hráškem, feta dip a křupavé kuře |
105,- |
5. | 220g(DOMÁCÍ VÝROBA)Bramborové noky s vepřovou panenkou, hořčičnou omáčkou zjemněnou smetanou a vídeňskou cibulí |
105,- |
6. | Pizza se šunkou, rajčaty, sýrem mozzarella a brokolicí |
99,- |
|
Pátek: 07. 12. 2012 – Polévka: Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou
1. | 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ)Staročeská pečená krkovička, podávaná na kedlubnovém zelí s domácím bramborovým knedlíkem |
99,- |
2. | 150g(NÁŠ TIP)Kuřecí steak zapečený s rajčaty, bazalkou a mozzarellou, šťouchané brambory s cibulkou |
109,- |
3. | 200g(VYNIKAJÍCÍ) Burrito se smaženým kuřecími stripsy, slaninkou, rajčaty, sýrem, ledovým salátem a dresinkem Caesar, omáčka barbecue a zakysaná smetana |
109,- |
4. | 220g(DOMÁCÍ VÝROBA)Špenátové lasagne s lesními houbami, cibulovým smetanovým ragú, kuřecím masem a omáčkou z rajčat |
105,- |
5. | Pizza s rajčaty, mozzarellou, salámem chorizo a červenou cibulkou |
99,- |
6. | Pizza Quatro formaggi se slaninou a olivami |
105,- |
|