Pondělí: 17. 12. 2012 – Polévka: Mexická zeleninová s masem
1. | 150gGrilovaný steak z vepřové krkovice marinovaný v bylinkách podávaný s pečeným bramborem a zakysanou smetanou ochucenou čerstvou pažitkou |
109,- |
2. | 160gKuřecí medailonky podávané na zeleninovém ragú,sázené vajíčko a šťouchané brambory s cibulkou |
105,- |
3. | 160g(DOPORUČUJEME)Kuřecí nudličky s cuketou, olivami, pórkem a pečenou paprikou ve smetanové omáčce, dušená jasmínová rýže |
105,- |
4. | 220g Míchaný listový salát s vepřovou panenkou, olivami, rajčaty, vajíčkem a okurkou, jogurtový dresing s řeckým sýrem feta |
99,- |
5. | Torteliny s kuřecím masem, slaninkou, žampiony, cibulkou a smetanou |
99,- |
6. | Pizza Quattro formagi s bazalkovým pestem a kuřecím masem |
99,- |
7. | Pizza Hawai(šunka, sýr, ananas) |
99,- |
Úterý: 18. 12. 2012 – Polévka: Hovězí vývar s játrovým knedlíčkem
1. | 180g(KLASIKA)Pečené kuřátko alla bažant, podávané na smetanovém špenátu s domácím bramborovým knedlíkem |
99,- |
2. | 210g(NÁŠ TIP)2ks Grilované vepřové kotletky, přelité jemnou hořčičnou omáčkou a podávané s bramborovými škubánky, k tomu okurkový salát |
115,- |
3. | 150g(VŮNĚ DÁLEK)Drůbeží jatýrka po Benátsku v balzamicové omáčce, dušená jasmínová rýže |
105,- |
4. | 200g(NĚCO OD ŠÉFŮ)Vynikající francouzské brambory, zapečené s vejci a smetanou, kyselá okurka |
99,- |
5. | Špagety aglio olio s kuřecím masem, slaninkou, špenátem a sušenými rajčaty |
105,- |
6. | Pizza s italským pikantním salámem, kuřecím masem a modrým sýrem |
99,- |
|
Středa: 19. 12. 2012 – Polévka : Cuketová se zázvorem
1. | 150g (NĚCO OD ŠÉFŮ) Králičí stehno pečené na tymiánu a protknuté špekem, podávané se zeleninovým sosem a mačkaným bramborem ve slupce s pažitkou |
115,- |
2. | 150g(JÍME ZDRAVĚ) Pomalu vařené hovězí maso podávané s vařenou brokolicí a karotkou, na houbovém kuskusu to vše přelité rozmarýnovou omáčkou |
105,- |
3. | 210g Chimichangas s kuřecím masem, pečenou paprikou, cibulkou, slaninkou, fazolemi a sýrem, ledový salát, zakysaná smetana a omáčka barbecue |
109,- |
4. | 200g (LEHKOST BYTÍ) Filátko z tilápie, zapečené se slaninkou a fazolovými lusky, smetanové brambůrky |
99,- |
5. | 220g.Špagety s kuřecím masem, rajčaty a bazalkovým pestem, sýr parmezán |
99,- |
6. | Pizza s vepřovou panenkou, chilli papričkou, slaninkou a sýrem |
99,- |
|
Čtvrtek: 20. 12. 2012 – Polévka: Houbová se zakysanou smetanou
1. | 130g(NÁŠ TIP)Steak ze žlutoploutvého tuňáka, přelitý omáčkou z pečených paprik, bramborová kaše |
119,- |
2. | 150g(SKVĚLÁ KONBINACE) Medailonky z vepřové panenky podávané na restované zelenině a přelité parmazánovou omáčkou, k tomu šťouchané brambory s cibulkou |
109,- |
3. | 150g Kuřecí nudličky restované s olivami, žampiony, paprikou a mladou kukuřicí, k tomu dušená rýže |
99,- |
4. | Míchaný listový salát s kuřecím masem smaženým v bramboráku, rajčaty, okurkou, kukuřicí a lehkým česnekovým dresingem |
99,- |
5. | 220gDomácí špenátové noky s nudličkami z hovězí svíčkové, lesních hub, cibulkou, slaninou a smetanou |
105,- |
6. | Pizza s kuřecím masem, špenátem a hermelínem |
99,- |
7. | Pizza Bolognese se sýrem a rukolou |
99,- |
Pátek: 21.12. 2012 – Polévka: Kuřecí vývar se šunkovým svítkem
1. | 180g(NĚCO OD ŠÉFŮ)Konfitovaná francouzská kachní stehna s červeným zelím a variací knedlíků |
119,- |
2. | 150g(TIP) Italská zeleninová pánev s rajčaty, artyčoky a marinovanými vykostěným kuřecím steakem |
99,- |
3. | 150g Smažené krůtí medailonky v parmazánovém těstíčku, brusinky, a šťouchané brambory s pažitkou |
109,- |
4. | 200g Domácí penne s vepřovou panenkou, chřestem, šunkou a smetanou |
99,- |
5. | Pizza Quatrro Formagi se slaninkou |
99,- |
6. | Pizza Capriciosa (šunka, sýr, žampiony) |
99,- |
|