Pondělí: 21. 01. 2013 – Polévka: Zeleninový krém se smetanou

1. 200g (MEXICO) Quesadilla s kuřecím masem v taco koření, španělským salámem   chorrizo, fazolemi, kukuřicí, pečenou paprikou a cibulí, rozpečeným sýrem,   ledový salát a zakysaná smetana

110,-

2. 160g Konfitovaná   vepřová kotleta s omáčkou připravovanou po srbsky, dušená jasmínová rýže

105,-

3. 150g (VÝBORNÉ)Pomalu pečený anglický   roastbeef přelitý omáčkou z grilovaného česneku podávaný s pečeným   bramborem

115,-

4. 200g Domácí   špenátové noky s kuřecím masem, silnou houbovou omáčkou a smetanou

105,-

5. Pizza s kuřecím masem,   anglickou slaninkou, kukuřicí a špenátem

99,-

6. Pizza Capriciosa (šunka, sýr, žampiony)

99,-

   

 

Úterý: 22. 01. 2013 – Polévka: Frankfurtská s bramborem

1. 160g(NEODOLATELNÉ!!) Konfitované francouzské kachní stehno podávané   s červeným zelím a domácím bramborovým knedlíkem

      119,-

2. 160g(NÁŠ   TIP) Mix Grill (kuřecí a vepřové   masíčko) s fazolovými lusky restovanými se slaninkou, cibulkou a   žampiony marinovanými v balsamicu, francouzská hořčičná omáčka a   šťouchané brambory

109,-

3. 150g   (OCHUTNEJTE)Hovězí nudličky   Stroganof připravované z irského válečku, dušená jasmínová rýže

105,-

4. 220g Těstoviny penne s kuřecím masem, žampiony,   parmskou šunkou, brokolicí a smetanou

99,-

5. 220g Míchaný listový salát s kuřecím masem   obalovaným v corn flakes, rajčaty, hermelínem, okurkou a jogurtovým   dresingem s čerstvou bazalkou a limetkou

105,-

6. Pizza s vepřovou panenkou,   slaninkou, chilli papričkou a rukolou

99,-

7. Pizza Hawai (šunky, sýr,   ananas)

99,-

 

Středa: 23. 01. 2013 – Polévka : Hovězí vývar s játrovým knedlíčkem

1. 160g   Kuřecí steak plněný sušenými   rajčaty, slaninkou a špenátem, pečené brambory

      105,-

2. 140g(KLASIKA   OD ŠÉFŮ) Vídeňský telecí řízek   podávaný s bavorským bramborovým salátem

119,-

3. 180g Hovězí burger z mladého býčka s plátkem   grilovaného ananasu, pečenou slaninkou, sýrem, americkým dresingem a   hranolkami

      110,-

4. 200g Těstoviny fetuccine s restovaným lososem,   rajčátky, červenou cibulkou a smetanou

105,-

5.  Pizza se salámem, špenátem, grilovaným   lilkem a slaninkou

99,-

6. Pizza s kuřecím masem,   hermelínem, žampiony a kukuřicí

99,-

   

 

Čtvrtek: 24. 01. 2013 – Polévka: Špenátový krém s vajíčkem

1. (TEX-MEX)Chimichanga con fajita – Restované papriky, cibule,   fazolová pasta, sýr, nudličky z vepřové panenky a kuřecích prsou   marinované v koření fajitas a limetce, to vše zabalené do veliké   pšeničné tortilli

115,-

2. Grilovaný kuřecí supreme přelitý   italskou zeleninovou omáčkou s rajčaty,šťouchané brambory   s olivami

105,-

3. (KLASIKA)   Poctivý Španělský ptáček, podávaný s  houskovým knedlíkem nebo   dušenou rýži

105,-

4. 200g Výborný Těstovinový salát s jogurtovou   majonézou, rajčaty, šunkou, vajíčkem, kukuřicí, mladou cibulkou, hermelínem a   grilovaným kuřecím masem                                                                                                    

105,-

5. 200g Bramborové gnocchi s kuřecím masem, šunkou,   žampiony, hráškem a smetanou

99,-

6. Pizza s kuřecím masem, šunkou,   čerstvými rajčaty a sýrem mozarella

99,-

   

 

Pátek: 25. 01. 2013 – Polévka: Kulajda

1. 150g (ZE SLUNNÉ ITALIE)Restované domácí italské klobásky na bílém   víně s chřestem, kuřecím masem, hráškovými lusky a loupanými rajčaty   k tomu dušená jasmínová rýže                                                                      

105,-

2. (DOPORUČUJEME   REZERVOVAT)Steak z roštěnce   z mladého býčka, marinovaný v bouquet garni(čerstvé   bylinky-petržel, tymián, rozmarýn a bobkový list) vinná omáčka a bramborová   kaše se slaninkou a pažitkou

115,-

3. 150gMedailonky z vepřové panenky zapečené se   smetanovým špenátem a sýrem, šťouchané brambory

110,-

4. 220g Těstoviny penne s kuřecím masem, slaninkou a   sýrovou omáčkou

99,-

5. 200g Grilovaná vinná klobáska přelitá   omáčkou demi glas, bramborová kaše a kyselá okurka

99,-

6. Pizza Quatro Formagi se slaninkou a   bazalkovým pestem

99,-

Nahoru