Pondělí: 21. 01. 2013 – Polévka: Zeleninový krém se smetanou
1. | 200g (MEXICO) Quesadilla s kuřecím masem v taco koření, španělským salámem chorrizo, fazolemi, kukuřicí, pečenou paprikou a cibulí, rozpečeným sýrem, ledový salát a zakysaná smetana |
110,- |
2. | 160g Konfitovaná vepřová kotleta s omáčkou připravovanou po srbsky, dušená jasmínová rýže |
105,- |
3. | 150g (VÝBORNÉ)Pomalu pečený anglický roastbeef přelitý omáčkou z grilovaného česneku podávaný s pečeným bramborem |
115,- |
4. | 200g Domácí špenátové noky s kuřecím masem, silnou houbovou omáčkou a smetanou |
105,- |
5. | Pizza s kuřecím masem, anglickou slaninkou, kukuřicí a špenátem |
99,- |
6. | Pizza Capriciosa (šunka, sýr, žampiony) |
99,- |
|
Úterý: 22. 01. 2013 – Polévka: Frankfurtská s bramborem
1. | 160g(NEODOLATELNÉ!!) Konfitované francouzské kachní stehno podávané s červeným zelím a domácím bramborovým knedlíkem |
119,- |
2. | 160g(NÁŠ TIP) Mix Grill (kuřecí a vepřové masíčko) s fazolovými lusky restovanými se slaninkou, cibulkou a žampiony marinovanými v balsamicu, francouzská hořčičná omáčka a šťouchané brambory |
109,- |
3. | 150g (OCHUTNEJTE)Hovězí nudličky Stroganof připravované z irského válečku, dušená jasmínová rýže |
105,- |
4. | 220g Těstoviny penne s kuřecím masem, žampiony, parmskou šunkou, brokolicí a smetanou |
99,- |
5. | 220g Míchaný listový salát s kuřecím masem obalovaným v corn flakes, rajčaty, hermelínem, okurkou a jogurtovým dresingem s čerstvou bazalkou a limetkou |
105,- |
6. | Pizza s vepřovou panenkou, slaninkou, chilli papričkou a rukolou |
99,- |
7. | Pizza Hawai (šunky, sýr, ananas) |
99,- |
Středa: 23. 01. 2013 – Polévka : Hovězí vývar s játrovým knedlíčkem
1. | 160g Kuřecí steak plněný sušenými rajčaty, slaninkou a špenátem, pečené brambory |
105,- |
2. | 140g(KLASIKA OD ŠÉFŮ) Vídeňský telecí řízek podávaný s bavorským bramborovým salátem |
119,- |
3. | 180g Hovězí burger z mladého býčka s plátkem grilovaného ananasu, pečenou slaninkou, sýrem, americkým dresingem a hranolkami |
110,- |
4. | 200g Těstoviny fetuccine s restovaným lososem, rajčátky, červenou cibulkou a smetanou |
105,- |
5. | Pizza se salámem, špenátem, grilovaným lilkem a slaninkou |
99,- |
6. | Pizza s kuřecím masem, hermelínem, žampiony a kukuřicí |
99,- |
|
Čtvrtek: 24. 01. 2013 – Polévka: Špenátový krém s vajíčkem
1. | (TEX-MEX)Chimichanga con fajita – Restované papriky, cibule, fazolová pasta, sýr, nudličky z vepřové panenky a kuřecích prsou marinované v koření fajitas a limetce, to vše zabalené do veliké pšeničné tortilli |
115,- |
2. | Grilovaný kuřecí supreme přelitý italskou zeleninovou omáčkou s rajčaty,šťouchané brambory s olivami |
105,- |
3. | (KLASIKA) Poctivý Španělský ptáček, podávaný s houskovým knedlíkem nebo dušenou rýži |
105,- |
4. | 200g Výborný Těstovinový salát s jogurtovou majonézou, rajčaty, šunkou, vajíčkem, kukuřicí, mladou cibulkou, hermelínem a grilovaným kuřecím masem |
105,- |
5. | 200g Bramborové gnocchi s kuřecím masem, šunkou, žampiony, hráškem a smetanou |
99,- |
6. | Pizza s kuřecím masem, šunkou, čerstvými rajčaty a sýrem mozarella |
99,- |
|
Pátek: 25. 01. 2013 – Polévka: Kulajda
1. | 150g (ZE SLUNNÉ ITALIE)Restované domácí italské klobásky na bílém víně s chřestem, kuřecím masem, hráškovými lusky a loupanými rajčaty k tomu dušená jasmínová rýže |
105,- |
2. | (DOPORUČUJEME REZERVOVAT)Steak z roštěnce z mladého býčka, marinovaný v bouquet garni(čerstvé bylinky-petržel, tymián, rozmarýn a bobkový list) vinná omáčka a bramborová kaše se slaninkou a pažitkou |
115,- |
3. | 150gMedailonky z vepřové panenky zapečené se smetanovým špenátem a sýrem, šťouchané brambory |
110,- |
4. | 220g Těstoviny penne s kuřecím masem, slaninkou a sýrovou omáčkou |
99,- |
5. | 200g Grilovaná vinná klobáska přelitá omáčkou demi glas, bramborová kaše a kyselá okurka |
99,- |
6. | Pizza Quatro Formagi se slaninkou a bazalkovým pestem |
99,- |