Pondělí: 28. 01. 2013 – Polévka: Žampionový krém se smetanou

1. 150g(NĚCO OD ŠEFŮ)Pečená vepřová krkovice na česneku a cibulce, domácí   bramborový knedlík

105,-

2. 150g Grilovaný špíz s kuřecím masem,   vepřovou panenkou, slaninkou a zeleninou, pečené brambory a zakysaná smetana   s pažitkou

115,-

3. 150gKuřecí steak podávaný   s brokolicí v sýrové omáčce, šťouchané brambory   s cibulkou

105,-

4. 220gTěstoviny penne s kuřecím   masem, česnekem, chilli, slaninkou, rajčaty a smetanou

99,-

5. 220g Míchaný listový salát   s kuřecím masem v gyros koření, rajčaty, okurkou, smaženou   tortillou a caesar dresingem

105,-

6. Pizza s kuřecím masem, slaninkou,   čerstvými rajčaty a rukolou

99,-

7. Pizza se šunkou, salámem, žampiony,   modrým sýrem a špenátem

99,-

 

Úterý: 29. 01. 2013 – Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou a tyrolským knedlíčkem

1. 190g(NĚCO OD ŠEFŮ)Pečené masové kuličky z hovězí kýty, přelité smetanovou omáčkou z hub a česneku, podávané se šťouchanými bylinkovými brambory

      105,-

2. 150g(PRO CHLADNÉ ZIMNÍ DNY)Vykostěné kuřecí stehýnka pečená na   rozmarýnu v omáčce z rajčat a bílého vína, podávaná   s bramborovými rösty

109,-

3. 180g(EXOTIKA)Voňavé thajské kuřecí kari se zeleninou a žampiony,   podávané s dušenou jasmínovou rýží

105,-

4. 220g(DOMÁCÍ VÝROBA)Bramborové noky s kuřecím masem, slaninkou a   šalotkou v paprikové omáčce

99,-

5. 220g Salát s tuňákem, kukuřicí,   zeleninou, kuskusem a francouzským   dresinkem

99,-

6. Pizza s kuřecím masem, špenátem a   olivami

99,-

   

 

Středa: 30. 01. 2013 – Polévka :Bramborová

1. 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ)Karlovarský guláš zjemněný smetanou s domácím   karlovarským a houskovým knedlíkem

      105,-

2. 230g(VÝBORNÉ)2Ks Grilované vepřové kotletky, podávané s třemi   cibulovými kroužky, přelité omáčkou s nakládaných okure a podávané se   šťouchaným bramborem

115,-

3. 160g(KLASIKA)Smažené filety z tilapie, podávané   s bramborovou kaší a citrónem

      105,-

4. 220g Domácí penne s kuřecím   masem, šunkou, hráškem a žampiony ve smetanové omáčce

99,-

5.  220g Variace listových salátu a pečené   cukety a papriky s grilovaným kuřecím masem a pita chlebem

105,-

6. Pizza s uzeným lososem, špenátem a   vajíčkem

109,-

7. Pizza Hawai (šunka, sýr,   ananas)

99,-

 

Čtvrtek: 31. 01. 2013 – Polévka: Francouzská cibulačka se sýrem                                

1. 150g(SKVĚLÁ KONBINACE)Grilované medailonky z vepřové panenky,   marinované v jalovci a tymiánu, přelité šípkovou omáčkou zjemněnou   smetanou a podávaná s mačkanými česnekovými brambory

115,-

2. 150gKrůtí steak po židovsku, podávaný   se sotýrovanými smetanovými bramborami s chřestem a šunkou

109,-

3. 220g(EXOTIKA )Jambalaya s kuřecím masem, krevetkami a variací   čerstvé zeleniny, koriandru a rýže

99,-

4. 150g(VYNIKAJÍCÍ) Smažený sýr, vařené brambory a tatarská omáčka

99,-

5. 220g(DOMÁCÍ VÝROBA)Bramborové noky s vepřovou panenkou,   hořčičnou omáčkou zjemněnou smetanou a vídeňskou cibulí

105,-

6. Pizza se šunkou, rajčaty, sýrem mozzarella   a brokolicí

99,-

   

 

Pátek: 01. 02. 2013 – Polévka: Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou

1. 150g Hovězí bourgignon z irského válečku se zeleninou a   čerstvými bylinkami, dušená rýže

105,-

2. 150g(NÁŠ TIP)Kuřecí steak zapečený s rajčaty, bazalkou a mozzarellou,   šťouchané brambory s cibulkou

105,-

3. 200g(VYNIKAJÍCÍ) Burrito se smaženým kuřecími stripsy, slaninkou,   rajčaty, sýrem, ledovým salátem a dresinkem Caesar, omáčka barbecue a   zakysaná smetana

115,-

4. 220g(DOMÁCÍ VÝROBA)Špenátové lasagne s lesními houbami,   cibulovým smetanovým ragú, kuřecím masem a omáčkou z rajčat

105,-

5. Pizza s rajčaty, mozzarellou, salámem   chorizo a červenou cibulkou

99,-

6. Pizza Quatro formaggi se slaninou a   olivami

99,-

Nahoru