ROZVOZ JÍDEL A OBĚDŮ je momentálně z personálních důvodů PŘERUŠEN.

Hledáme nového člena týmu pro rozvozovou službu!
Máte vlastní auto, zodpovědný přístup, chuť spolupracovat na ŽL a získat nový příjem za výhodných podmínek?
Kontaktujte nás pro více informací na 773 922 904 (pan Filip Veselý).

Pondělí: 18. 02. 2013– Polévka: Fazolková s bramborem

1. 150g(KLASIKA) Moravský vrabec podávaný se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem                   

105,-

2. 160g Asijské kuřecí nudličky se zeleninou, kokosovým mlékem, žampiony, červeným kari a dušenou rýží

105,-

3. 150g(OBLÍBENÁ KOMBINACE) Smažený kuřecí řízek, domácí bramborový salát                                              

109,-

4. 200g Míchaný listový salát s grilovaným kuřecím masem, hermelínem, rajčaty, okurkou a jogurtovým dresingem s bazalkou a limetkou                                                                                                                                    

105,-

5. Těstoviny penne s kuřecím masem, slaninkou, italskou rajčatovou omáčkou a česnekem                               

99,-

6. Pizza Capriciosa (šunka, sýr, žampiony)                                                                                                                       

99,-

7. Pizza s kuřecím masem, špenátem, sýrem a kukuřicí                                                                                               

99,-

 

Úterý: 19. 02. 2013 – Polévka: Kuřecí vývar se zázvorem, masem a zeleninou

1. 160g(VÝBORNÉ) Grilovaný steak z vykostěného kuřecího stehýnka podávaný na restovaných baby kukuřičkách, smažené bramborové rosty a smetanová omáčka s bazalkou                                                           

109,-

2. 160g(NÁŠ TIP) Pečené rybí filátko zapečené s brokolicí, slaninkou a sýrem, bramborová kaše                    

105,-

3. 200g Pečené masové karbanátky podávané s kyselou okurkou, cibulkou a vařeným bramborem                

105,-

4. 220g Špagety aglio olio s bazalkovým pestem, kuřecím masem a rajčaty                                                           

105,-

5. 220g Míchaný listový salát s rukolou, kuřecím masem obalovaným v corn flakes, rajčaty, karotkou, okurkou, kukuřicí a vajíčkem, majonézový dresing s bylinkami a česnekem                                                                            

105,-

6. Pizza s vepřovou panenkou, slaninkou, grilovaným lilkem a rukolou                                                                     

99,-

7. Pizza Hawai (šunky, sýr, ananas)                                                                                                                                   

99,-

 

Středa: 20. 02. 2013 – Polévka :Kuřecí vývar se zeleninou

1. 160g(NÁŠ TIP) Krutí nudličky ve smetanové omáčce s olivami, sušenými rajčaty, kukuřicí a cuketou, dušená jasmínová rýže                                                                                                                                                                   

105,-

2. 220g(MEXICO)Burrito se smaženým kuřecím masem obalovaným v kukuřičných tortila chips, rajčaty, slaninkou, ledovým salátem, sýrem a dresingem caesar, zakysaná smetana                                                          

110,-

3. 180g Hamburger připravovaný z mletého Irského hovězího masa s pečenou slaninkou, ledovým salátem, rajčaty, červenou cibulkou, čedarovou sýrovou omáčkou a hranolkami                                                                 

115,-

4. 200g Bramborové gnocchi s kuřecím masem, špenátem a smetanou                                                                 

105,-

5. Pizza Bolognese se slaninkou                                                                                                                                         

99,-

6. Pizza s kuřecím masem, hermelínem, žampiony a kukuřicí                                                                                      

99,-

   

 

 

Čtvrtek: 21. 02. 2013 – Polévka: Kapustová se slaninkou a bramborem

1. 160g Mix grill(kuřecí a vepřové medailonky) s fazolovými lusky na slanince, šťouchané brambory s cibulkou a francouzská hořčičná omáčka                                                                                                                                          

109,-

2. Kuřecí roláda se špenátem, slaninkou a sýrem, čočkový salát a vařené brambory s máslem a pažitkou       

105,-

3. (KLASIKA) Konfitované francouzské kachní stehýnko podávané s červeným zelím a domácím karlovarským knedlíkem se slaninkou                                                                                                                                                     

119,-

4. 200g Těstoviny penne se slaninkou, kuřecím masem, žampiony, modrým sýrem a smetanou                     

105,-

5. Pizza Mexicana (pikantní salám, beraní rohy, chilli papričky, kukuřice a hermelín)                                             

99,-

6. Pizza s kuřecím masem, šunkou, čerstvými rajčaty a sýrem mozarella                                                                  

99,-

   

 

 

Pátek: 22. 02. 2013 – Polévka: Pórková s vajíčkem

1. 200g Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem, bílé zelí a vídeňská cibulka                               

105,-

2. 150g(DOPORUČUJEME REZERVOVAT)Steak z roštěnce z mladého býčka, marinovaný v čerstvých bylinkách, pepřová omáčka a bramborová kaše se slaninkou a pažitkou                                                                                   

115,-

3. 150gKuřecí steak plněný uzeným lososem a špenátem podávaný se španělským bramborem panadera    

109,-

4. 220g Těstoviny fetucine s restovaným lososem, rajčaty, cibulkou a smetanou                                                  

105,-

5. 200g Rizoto s kuřecím masem, zeleninou, strouhaným sýrem a kyselou okurkou                                               

99,-

6. Pizza Quatro Formagi se slaninkou a bazalkovým pestem                                                                                       

99,-

Nahoru