Pondělí: 11. 03. 2013 – Polévka: Slepičí vývar se zázvorem a zeleninou

1. 150g(NÁŠ TIP)Hovězí roštěná na houbách podávaná se špenátem a variaci domácích knedlíku                   

109,-

2. 150g Grilovaný kuřecí steak podávaný s rukolovým salátem s fazolovými lusky na slanince, červenou cibulkou v balsamicu a šťouchané brambory                                                                                                                                

105,-

3. 200g Burrito plněné kuřecím masem v rančerské mexické omáčce, fazolemi, kukuřicí, ledovým salátem, slaninkou a rajčaty, zakysaná smetana                                                                                                                           

115,-

4. 220gŠpagety aglio olio s kuřecím masem a slaninkou                                                                                              

105,-

5. Pizza s kuřecím masem, slaninkou, špenátem a olivami                                                                                           

99,-

6. Pizza Capriciosa (šunka, žampiony, sýr)                                                                                                                        

99,-

   

 

 

Úterý: 12. 03. 2013 – Polévka: Květáková s pažitkou

1. 160g(NÁŠ TIP)Hovězí chilli con carne připravované z Irského válečku s fazolemi, kukuřicí a čerstvou paprikou, dušená jasmínová rýže                                                                                                                                                      

105,-

2. 150g(VÝBORNÉ) Kachní játra na roštu se sázeným vejcem, slaninou a zelným salátem coleslaw, šťouchané brambory s mladou cibulkou                                                                                                                                            

105,-

3. 150gSmažený kuřecí řízek obalovaný v corn flakes podávaný s vařeným bramborem s čerstvou pažitkou a americkým dresingem                                                                                                                                                       

109,-

4. 200g Míchaný listový salát s grilovaným kuřecím masem, hermelínem, rajčaty, okurkou, kukuřicí, olivami a jogurtovým dresingem s bazalkou a limetkou                                                                                                               

105,-

5. 220gDomácí bramborové noky s kuřecím masem, italskou rajčatovou omáčkou, slaninkou a smetanou    

105,-

6. Pizza se šunkou, sýrem, salámem, beraními rohy a chilli papričkou                                                                        

99,-

7. Pizza Quattro formagi s anglickou slaninou a olivami                                                                                                 

99,-

 

Středa: 13. 03. 2013 – Polévka : Čínská se zeleninou a vajíčkem

1. 200g (VÝBORNÉ)Biftečky z kuřecích stehýnek a sýru mozzarella, podávané s bazalkovým kuskusem se zeleninou a omáčkou z rajčat a bílého vína                                                                                                                   

105,-

2. 150gGrilované vepřové kotlety 2ks, fazolkový salát a mačkané bramborem s tvarohem a pažitkou             

115,-

3. 160g Pečené rybí filety z telapie, podávané s olivovou salsou na smetanových sotýrovaných bramborech

105,-

4. 200g Těstoviny penne s kuřecím masem, špenátem, česnekem, sušenými rajčaty a smetanou                    

105,-

5. Pizza s nudličkami z vepřové panenky, slaninkou, hermelínem a grilovanou paprikou                                      

99,-

6. Pizza se šunkou, čerstvými rajčaty, sýrem mozzarella a bazalkovým pestem                                                        

99,-

   

 

 

Čtvrtek: 14. 03. 2013 – Polévka: Krémová z hlívy ústřičné

1. 140g(VYNIKAJICÍ KLASIKA))Hovězí guláš z Irského válečku podávaný s karlovarským knedlíkem                  

105,-

2. 150g Krůtí medailonky marinované v citrónovém olivovém oleji, podávané na restované jarní zelenině se špenátovým dipem a opečeným bramborem                                                                                                               

105,-

3. 160g Špikované kuřecí stehno domácím vyuzeným špekem, pečené na citronech, přelité šalotkovou omáčkou a podávané s bramborovou kaší a okurkovým salátem                                                                                              

105,-

4. 220g Těstoviny fetucine s restovaným lososem, rajčaty, cibulkou, rozmarýnem a smetanou                         

105,-

5. Pizza se salámem chorizzo, kuřecím masem a špenátem                                                                                         

99,-

6. Pizza se šunkou, salámem, modrým sýrem, žampiony a kukuřicí                                                                           

99,-

   

 

 

Pátek: 15. 03. 2013 – Polévka: Hovězí vývar s játrovým knedlíčkem

1. 150g(NÁŠ TIP)Grilovaný steak hovězí roštěné z mladého býka, přelitý španělskou hořčičnou omáčkou, smažené farmářské hranolky                                                                                                                                           

119,-

2. 160g Pečená šunka od kosti na balzamikových šalotkách s jarní cibulkou, podávaná na bramborové kaši   

109,-

3. 160g Kuřecí pečené paličky na badyánu a zázvoru, jarní kedlubnové zelí a chlupatý bramborový knedlík  

105,-

4. 220g Bramborové noky s vepřovou panenkou, česnekem, brokolicí, modrým sýrem a smetanou                

105,-

5. .220g  Jarní těstovinový salát s ředkvičkami, pažitkou, šunkou, kukuřicí, brokolicí, karotkou, medailonkem z vepřové panenky a dresingem se sýru feta, rajčat a zakysané smetany                                                                

105,-

6. Pizza s kuřecím masem, rajčaty, grilovaným lilkem, žampiony a rukolou                                                              

99,-

Nahoru