Pondělí: 25. 03. 2013 – Polévka: Kuřecí krémová

1. 140g (NÁŠ TIP) Grilovaný steak z hovězí roštěné přelitý francouzskou hořčičnou omáčkou, šťouchané brambory se slaninkou a smažené cibulové kroužky                                                                                                   

115,-

2. 140g Vepřová kýta na paprice podávaná s domácím houskovým knedlíkem nebo dušenou rýží                    

105,-

3. 150g(JARNÍ SPECIALITA) Kuřecí steak s restovanou jarní zeleninou, omáčkou demi glas ochucenou balsamicem a pečeným bramborem                                                                                                                              

109,-

4. 200g Míchaný listový salát s kus kusem, kuřecím masem, rajčaty, okurkou, grilovanou paprikou, vajíčkem a dresingem caesar                                                                                                                                                               

105,-

5. 220g Špagety s kuřecím masem, rajčaty, slaninkou a smetanou                                                                             

99,-

6. Pizza Quattro formagi s olivami                                                                                                                                      

99,-

7. Pizza s kuřecím masem, grilovaným lilkem, kukuřicí a rukolou                                                                                

99,-

 

Úterý: 26. 03. 2013 – Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi

1. 150g(NÁŠ TIP) Vepřové výpečky podávané se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem                  

105,-

2. 140g(VYNIKAJÍCÍ) Pečený anglický roastbeef, sýrová quesadilla s pečeným bramborem a anglickou slaninkou, zakysaná smetana s čerstvou pažitkou a ledový salát                                                                                                 

119,-

3. 150g(VÝBORNÉ, OCHUTNEJTE)Konfitované zauzené krůtí prsíčko podávané s baby karotkou na másle, bramborovou kaší a omáčkou demi glas se švestkami                                                                                                                                       

109,-

4. 220g Bramborové noky s masovým ragú bolognese                                                                                                

105,-

5. Pizza s nudličkami z vepřové panenky, beraními rohy, salámem a omáčkou barbecue                                     

99,-

6. Pizza Hawai (šunka, sýr, ananas)                                                                                                                                  

99,-

   

 

 

Středa: 27. 03. 2013 – Polévka : Žampionová s bramborem

1. 150g (VYNIKAJÍCÍ)Králičí kousky pečené na tymiánu, podávané na brokolicovém soté a přelité smetanovou jemně zauzenou omáčkou, k tomu šťouchané brambory se slaninou                                                                    

115,-

2. 250g (NÁŠ TIP)Chimichanga plněná pečenou paprikou, červenou cibulí, fazolemi, kuřecími kousky, sýrem a nakládaným kaktusem, podávaná na ledovém salátu se zakysanou smetanou a BBQ omáčkou                        

109,-

3. 160gSmažené rybí filety z tilapie, podávané s bramborovou kaší                                                                            

99,-

4. 200g Torteliny se špenátem, ricotou a lesními houbami                                                                                        

105,-

5. Pizza Capriciosa (šunka, sýr, žampiony)                                                                                                                       

99,-

6. Pizza s hovězím roastbeefem, špenátem, smetanou a sýrem                                                                              

105,-

   

 

 

Čtvrtek: 28. 03. 2013 – Polévka: Aztécký vývar s tortilou

1. 200g (VYNIKAJÍCÍ CHUŤ ŘECKA)Grilovaný kuřecí gyros zabalený v pšeničné tortille se sýrem, rajčaty, zelným salátem a slaninkou, omáčka tzatziki a bramborové hranolky                                                                                   

109,-

2. 150g(NÁŠ TIP) Kuřecí prsíčka v lososové fáší s jarní čerstvou zeleninou a anglickou slaninkou, šťouchané brambory s mladou cibulkou, smetanová omáčka                                                                                                       

115,-

3. 200gDomácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem, bílé zelí a omáčka demi glas                                

105,-

4. 210g Špagety s kuřecím masem, česnekem, šunkou, žampiony a smetanou                                                        

99,-

5. Pizza quatro formagi se slaninkou a pečenou paprikou                                                                                             

99,-

6. Pizza s kuřecím masem, brokolicí, kukuřicí a hermelínem                                                                                       

99,-

   

 

 

Pátek: 29. 03. 2013 – Polévka: Zeleninový vývar s krupicovým nočkem

1. 140g (VYNIKAJÍCÍ) Smažený telecí řízek podávaný s lehkým bramborovým salátem                                       

115,-

2. 150gKuřecí steak zapečený se šunkou a hermelínem přelitý brusinkovou omáčkou, šťouchané brambory s cibulkou                                                                                                                                                                             

109,-

3. 160g Pečené kuřecí stehýnko podávané s dušenou rýží, silnou kuřecí šťávou a okurkovým salátem            

105,-

4. 220gJarní zeleninový salát s balkánským sýrem, ředkvičkami, kedlubnou, rajčaty, karotkou, rukolou, ledovým salátem a jogurtovým dresingem, smažený bramborový julien                                                                               

105,-

5. 220gTěstoviny penne s kuřecím masem, husími jatýrky, slaninkou, červenou cibulkou a smetanou               

99,-

6. Pizza s kuřecím masem, kukuřicí, chilli papričkou, olivami a modrým sýrem                                                       

99,-

Nahoru