Pondělí: 08. 04. 2013 – Polévka: Frankfurtská s párkem

1. 150g (NÁŠ TIP) Grilovaný kuřecí steak, sázené vajíčko, tatarská omáčka a bramborové hranolky               

105,-

2. 210g Sekané telecí biftečky s fazolovými lusky na slanince, bramborová kaše a demi glas se smetanou      

105,-

3. 150g(JARNÍ SPECIALITA) Váleček z vepřové panenky zapečený v anglické slanince s kuřecí fáší se špenátem, šťouchané brambory a smetanová omáčka z pečeného česneku                                                                            

109,-

4. 220g Míchaný listový salát se smaženým kuřecím masem obalovaným v kukuřičných tortilla chips, ředkvičkami, rajčaty, okurkou, hermelínem a lehkým majonézovým dresingem                                                   

105,-

5. 220g Torteliny s kuřecím masem, slaninkou, rajčaty a smetanou                                                                          

105,-

6. Pizza Quattro formagi se salámem a olivami                                                                                                              

99,-

7. Pizza s vepřovou panenkou, šunkou, hermelínem a špenátem                                                                                

99,-

 

Úterý: 09. 04. 2013 – Polévka: Hovězí vývar s játrovými knedlíčky

1. 150g(NÁŠE VÝBORNÁ KLASIKA)  Hovězí svíčková podávaná s karlovarským knedlíkem a brusinkami         

105,-

2. 140g(VYNIKAJÍCÍ) Medailonky z vepřové panenky přelité dijonskou omáčkou se smetanou, šťouchané brambory s cibulkou                                                                                                                                                          

115,-

3. 150gGrilovaný kuřecí steak plněný uzeným lososem a špenátem, šťouchané brambory s čerstvou pažitkou a zakysaná smetana                                                                                                                                                                 

99,-

4. 160g Pečené rybí filátko z Tilápie podávané na smetanovém špenátu, pečené brambory na bylinkách      

105,-

5. Pizza s kuřecím masem, paprikou, modrým sýrem a rukolou                                                                                  

99,-

6. Pizza Capriciosa (šunka, sýr, žampiony)                                                                                                                       

99,-

   

 

 

Středa: 10. 04. 2013 – Polévka : Cuketová se zázvorem

1. 150g (VYNIKAJÍCÍ)Pečený králičí hřbet na slanince a česneku, špenát a domácí bramborový knedlík           

109,-

2. 150g Krutí medailonky marinované v citronu podávané s restovanou jarní zeleninou a šťouchaným bramborem s mladou cibulkou a ricotou                                                                                                                       

105,-

3. 220gRizoto s kuřecím masem, zeleninou, parmskou šunkou, rajčaty a parmezánem                                         

99,-

4. 250g Míchaný listový salát s kuřecím masem v bramboráku, rukolou, rajčaty, kukuřicí, karotkou a jogurtovým dresingem s česnekem a limetkou                                                                                                                                  

105,-

5. 200g Těstoviny penne s nudličkami z hovězí svíčkové, sušenými rajčaty, brokolicí a smetanou                    

105,-

6. Pizza s kuřecím masem, slaninkou, rajčaty a hermelínem                                                                                       

99,-

7.  

 

 

Čtvrtek: 11. 04. 2013 – Polévka: Rajčatová s bazalkou

1. 140g (VÝBORNÉ MASÍČKO)Grilovaný Telecí steak marinovaný v čerstvých bylinkách, sotýrované brambory se smetanou a fazolkami, pepřová omáčka                                                                                                                       

119,-

2. 140g(NÁŠ TIP) Hovězí guláš z Irského Válečku podávaný s domácími bramboráčky a cibulkou                     

105,-

3. 160gKuřecí nudličky s čínskou zeleninou, zázvorem, kokosovým mlékem, červeným kari a dušenou rýží     

99,-

4. 210g Domácí bramborové gnocchi s omáčkou bolognese                                                                                         

99,-

5. Pizza s rajčaty, šunkou, mozarellou, a rukolou                                                                                                           

99,-

6. Pizza s kuřecím masem, kukuřicí, slaninkou a chilli papričkou                                                                                

99,-

7.  

 

 

Pátek: 12. 04. 2013 – Polévka: Zeleninový vývar s nudlemi

1. 150g (NÁŠ TIP) Variace smažených řízečků (vepřová panenka a kuřecí prsíčko) podávané s domácím bramborovým salátem                                                                                                                                                      

110,-

2. 140gPečený Irský hovězí váleček s baby karotkou na másle přelité portskou omáčkou, bramborová kaše 

105,-

3. 150g (VYNIKAJÍCÍ, OCHUTNEJTE) Grilovaný kuřecí steak plněný balkánským sýrem a bazalkou, zeleninové rizoto se smetanou a omáčka demi glas                                                                                                                        

105,-

4. 220g Míchaný listový salát se sýrem gorgonzola, hroznovým vínem, vlašskými ořechy, rajčaty, krutonky a pečenou slaninkou, jogurtový medový dresing                                                                                                            

110,-

5. 220gŠpagety amatriciana (slaninka, cibulka, česnek, chilli paprička a italská tomatová omáčka)                     

99,-

6. Pizza s vepřovou panenkou, modrým sýrem, mozzarelou a beraními rohy                                                         

99,-

7. Pizza bolognese s anglickou slaninkou a olivami                                                                                                       

99,-

Nahoru