Pondělí: 22. 04. 2013 – Polévka: Hráškový krém se slaninkou

1. 150g(VÝBORNÉ, OCHUTNEJTE) Pečený hovězí Irský váleček plněný listovým špenátem podávaný s bramborovou kaší a portskou omáčkou                                                                                                                      

105,-

2. 150g Grilovaný kuřecí steak marinovaný v bazalkovém pestu přelitý italskou rajčatovou omáčkou ochucenou smetanou, šťouchané brambory s cibulkou                                                                                                                  

105,-

3. 200g( NÁŠ TIP) Hovězí sekané biftečky podávané se zeleninovým rizotem a smetanovou omáčkou se sýrem a čerstvými bylinkami                                                                                                                                                           

105,-

4. 220g Míchaný listový salát s rukolou, rajčaty, hermelínem, kuřecím masem, kukuřicí, karotkou, okurkou, ředkvičkami a jogurtovým dresingem                                                                                                                            

105,-

5. Špagety s nudličkami z hovězí svíčkové, žampiony, cibulkou, česnekem a smetanou                                     

105,-

6. Pizza Capriciosa (šunka, sýr, žampiony)                                                                                                                      

99,-

7. Pizza s kuřecím masem, modrým sýrem, salámem a olivami                                                                                   

99,-

 

Úterý: 23. 04. 2013 – Polévka: Pórková s vajíčkem

1. 150g( NÁŠ TIP) Grilovaný steak z vepřové krkovice marinovaný v koření BBQ, pečené brambory a zakysaná smetana ochucená čerstvou pažitkou                                                                                                                            

109,-

2. 150gHovězí chilli con carne s paprikou, fazolemi a kukuřicí podávané s dušenou jasmínovou rýží                

105,-

3. 160gKrůtí medailonky zapečené se šunkou a sýrem, šťouchané brambory s mladou cibulkou                       

105,-

4. 220g Italský zeleninový salát s kuřecím masem, balkánským sýrem, rajčaty, paprikou, cibulkou, olivami, brokolicí, kus kusem a provensálským dresingem s jogurtem a majonézou                                                           

105,-

5. 220g Domácí bramborové gnocchi s kuřecím masem, špenátem a smetanou                                                    

105,-

6. Pizza s vepřovou panenkou, slaninkou, hermelínem, rukolou a chilli papričkou                                                 

99,-

   

 

 

Středa: 24. 04. 2013 – Polévka : Bramborová s houbami

1. 150g(NAŠE SPECAILITA)Konfitované francouzské kachní stehno, červené zelí a karlovarský knedlík            

115,-

2. 220gKuřecí gyros zabalený v pšeničné tortille se zelným salátem, rajčaty, sýrem, slaninkou a omáčkou tzatziki, bramborové hranolky                                                                                                                                                       

105,-

3. 150gPečený anglický roastbeef přelitý silnou hovězí šťávou, baby karotka na másle a pečené brambory  

110,-

4. 220g Domácí penne s kuřecím masem a italskou omáčkou arabiata                                                                              99,-
5. 220g Ledový salát s rukolou, medailonkem z vepřové panenky, rajčaty, hroznovým vínem, hermelínem a malinovým balsamicem                                                                                                                                                    

105,-

6. Pizza s kuřecím masem, beraními rohy, salámem a kukuřicí                                                                                     

99,-

7. Pizza Quatro formagi se slaninkou a bazalkovým pestem                                                                                      

99,-

 

Čtvrtek: 25. 04. 2013 – Polévka: Zeleninový vývar s nudlemi

 

1. 150gGrilované medailonky z vepřové panenky podávané s bramborem panadera a dijonskou omáčkou    

109,-

2. 140g (VÝBORNÁ RYBA)Pečené filátko Nilského Okouna na másle, šťouchané brambory s cibulkou a jemná citronová omáčka                                                                                                                                                              

115,-

3. 150g(KLASIKA)Plněný paprikový lusk mletým masem, rajská omáčka, houskový knedlík nebo rýže              

105,-

4. 220g Domácí špagety s omáčkou bolognese, sýr parmezán                                                                                     

99,-

5. Pizza s kuřecím masem, pečenou paprikou, olivami, modrým sýrem a rukolou                                                  

99,-

6. Pizza s tuňákem, čerstvými rajčaty, kukuřicí a špenátem                                                                                         

99,-

   

 

 

Pátek: 26. 04. 2013 – Polévka: Fazolová se zeleninou

 

1. 150g(VÝBORNÁ KOMBINACE) Mix grill (vepřová panenka, kuřecí prsíčko), přelité holandskou omáčkou, mačkané pažitkové brambory s tvarohem                                                                                                                     

110,-

2. 150gKuřecí prsíčko v bramborovém těstíčku s čerstvou bazalkou, bramborová kaše a listový salát             

105,-

3. 150g (OBLÍBENÁ KLASIKA)Španělský ptáček podávaný s dušenou jasmínovou rýží                                         

105,-

4. 220gMíchaný listový salát s kuřecím masem, vajíčkem, šunkou, rajčaty, okurkou, olivami a parmezánem 

109,-

5. Pizza s rajčaty, mozzarellou, šunkou, smetanou a bazalkovým pestem                                                                 

99,-

6. Pizza s kuřecím a vepřovým masem, slaninkou a chilli papričkou                                                                        

105,-

Nahoru