Pondělí: 29. 04. 2013 – Polévka: Brokolicová s krutonky

1. 200g(NÁŠ TIP) Pečená vepřová kotleta na houbách podávaná se šťouchaným   bramborem

105,-

2. 200g(MEXICO) Burrito s kuřecím masem, šťouchanými fazolemi,   kukuřicí, pečenou paprikou a cibulí, rajčaty a rozpečeným sýrem, ledový salát   a zakysaná smetana

109,-

3. 150g(VÝBORNÁ KOMBINACE)Grilovaný kuřecí steak plněný sušenými   rajčaty, podávaný na smetanovém špenátu, pečené brambory

99,-

4. 220g Ledový a římský salát   s rukolou, kuřecím masem, rajčaty, okurkou, olivami, mexickými tortilla   chips a dresingem caesar

105,-

5. 200g Těstoviny penne s kuřecím   masem, česnekem, rajčaty, slaninkou a smetanou

95,-

6. Pizza se šunkou, modrým sýrem,   smetanou olivami

99,-

7. Pizza s kuřecím masem,   salámem, chilli papričkou a kukuřicí

99,-

 

Úterý: 30. 04. 2013 – Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a zázvorem

1. 140g(NÁŠ TIP Z FRANCIE) Boeuf Bourguignon(Irské hovězí masíčko   s křehkou zeleninou, žampiony, slaninkou a červeným vínem), dušená   jasmínová rýže

      105,-

2. 150g(VYNIKAJÍCÍ)Krutí medailonky podávané s fazolovými lusky na   slanince a česneku, šťouchané brambory s cibulkou a omáčka ze zeleného   pepře

105,-

3. 150gSmažený sýr, vařené brambory a   domácí tatarská omáčka

99,-

4. 200gMíchaný listový salát   s kuřecím masem, kus kusem, rajčaty, ředkvičkami, hermelínem, jogurtovým   dresingem s bazalkou a pečenou slaninkou

105,-

5. 220g Bramborové noky s nudličkami z vepřové panenky,   brokolicí, sušenými rajčaty a smetanou

99,-

6. Pizza Quatro Formagi se slaninkou a   bazalkovým pestem

99,-

7. .Pizza s kuřecím masem,   salámem, kukuřicí, beraními rohy a omáčkou barbecue

99,-

 

 

Čtvrtek: 02. 05. 2013 – Polévka: Květáková s pažitkou

1. 150g(VÝBORNÉ, OCHUTNEJTE) Váleček z vepřové panenky pomalu pečený   s kuřecí fáší v anglické slanince, konfitovaný česnekem se smetanou   a omáčka demi glas, šťouchané brambory s cibulkou

115,-

2. 150g(NÁŠ TIP) Kuřecí steak s rukolou a modrým sýrem na pórkovém   rizotu se smetanou a jemnou balsamicovou redukcí

105,-

3. 200gSmažené poctivé karbanátky   připravované z vepřové plece a libového boku podávané s bramborovou   kaší a kyselou okurkou

105,-

4. 220g Výborný těstovinový salát s kuřecím masem, mozzarelou,   šunkou, vajíčkem, kukuřicí, rajčátky, mladou cibulkou a jogurtovo majonézovým   dresingem

105,-

5. Špagety carbonara(slaninka, cibulka,   smetana, parmezán)

99,-

6. Pizza bolognese s anglickou   slaninkou a rukolou

99,-

7. Pizza s kuřecím masem,   grilovanou paprikou, olivami, modrým sýrem a hermelínem

99,-

 

Pátek: 03. 05. 2013 – Polévka: Italská bramborová se slaninkou

1. 200g (NÁŠ TIP) California GRANDER burger – kuřecí plátek, šunka od   kosti, brokolicové soté, italský sýr provolone a jemná masová šťáva,   k tomu bramborové hranolky a americký dresing

109,-

2. 150g(VÝBORNÉ, OCHUTNEJTE) Smažený steak z hovězí roštěné   z mladého býka marinovaný v česneku a bylinkách, bramborová kaše a   kyselá okurka

115,-

3. 150g Kuřecí steak z vykostěného   stehýnka nakládaná v pestu ze sušených rajčat, podávaný   s listovým  salátkem   s čerstvým špenátem a gratinovanými brambory s parmazánem a   smetanou

105,-

4. 160gPečené filátko z tilápie   podávané s pečeným bramborem a malým řeckým salátem

105,-

5. 200g Špagety aglio olio s kuřecím   masem, slaninkou a chilli papričkou

95,-

6. Pizza Capriciosa (šunka, sýr, žampiony)

99,-

7. Pizza kuřecím masem, sušenými   rajčaty, špenátem a mozzarelou

99,-

Nahoru