Pondělí: 13. 05. 2013 – Polévka: Šumavská bramboračka
1. | 150g (NĚCO OD ŠÉFŮ)Pečená kachní jatýrka na víně a zázvoru, podávaná na jablečném chutney s dušenou jasmínovou rýží |
105,- |
2. | 160g (VYNIKAJÍCÍ KOMBINACE)Kuřecí roláda s anglickou slaninkou, plněná kuskusem, podávaná na smetanových sotýrovaných brambůrkách s okurkovým salátem |
105,- |
3. | 150g (KLASIKA) Smažené vepřové řízečky, podávané s lehkým bavorským bramborovým salátem |
105,- |
4. | 220g (LEHKOST BYTÍ) Restované rýžové nudle s kuřecími prsy a směsí jarní zeleniny, houbami, papričkou, smaženým vejcem a omáčkou kikoman |
105,- |
5. | 220g Trhaný listový salát s česnekovými krutóny, zastřeným vejcem, vypečenými kostičkami slaniny, a kuřecími stripsy |
99,- |
6. | Pizza se salámem, sýrem, špenátem a vajíčkem |
99,- |
7. | Pizza s kuřecím masem, sýrem, čerstvými rajčaty, slaninkou a chilli papričkou |
99,- |
Úterý: 14. 05. 2013 – Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi
1. | 150g(NĚCO OD ŠEFŮ)Telecí medailonky, podávané na restovaném květáku s cibulkou a pažitkou, přelité silným masovým přelivem, k tomu vařený nový brambor ve slupce s máslem |
109,- |
2. | 150g(PRO JARNÍ DNY) Kuřecí ragú s chřestem a šunkou, podávané s hráškovou dušenou rýží |
105,- |
3. | 150g(NÁŠ TIP) Smažený hermelín, podávaný s vařeným bramborem a domácí tatarkou |
99,- |
4. | 220g(DOMÁCÍ VÝROBA)Bramborové noky s kuřecím masem, slaninkou šalotkou, rajčatovým pestem |
99,- |
5. | 220g Trhané listové saláty s tuňákem, kukuřicí, zeleninou, kuskusem a pažitkovým dresinkem |
99,- |
6. | Pizza s kuřecím masem, špenátem a olivami |
99,- |
7. | Pizza quatro formagi s olivami a salámem |
99,- |
Středa: 15. 05. 2013 – Polévka : Boršč se zakysanou smetanou
1. | 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) Hovězí nudličky z argentinské roštěné s variací hub(hlíva a žampiony), pórkem, šalotkou, paprikou, baby kukuřičkami a koriandrem, k tomu dušená jasmínová rýže |
109,- |
2. | 160g(VÝBORNÉ) Kuřecí stehenní steaky na bílém víně s variací chřestu, žloutková omáčka a nové mačkané brambory se slaninou |
105,- |
3. | 150g(KLASIKA)Smažené filety z tilapie, podávané s bramborovou kaší a citrónem |
99,- |
4. | 220g Domácí penne s kuřecím masem, šunkou, hráškem a žampiony ve smetanové omáčce |
99,- |
5. | 220g Jarní těstovinový salát se špenátem, slaninkou, papričkou a česnekem, jogurtová majonéza, vaječná omeletka, vařené trhané kuřecí prsa a sýr parmazán |
109,- |
6. | Pizza Capriciosa (šunka, sýr, žampiony) |
99,- |
7. | Pizza Hawai (šunka, sýr, ananas) |
99,- |
Čtvrtek: 16. 05. 2013 – Polévka: Silný hovězí vývar s křenem
1. | 150g(SKVĚLÁ KONBINACE) Kuřecí steak v rozmarýnu, podávaný s kedlubnovým salátem a mačkanými brambory s pórkem a americkým dresinkem |
109,- |
2. | 150g(VÝBORNÁ KLASIKA) Vepřové výpečky, špenát a domácí bramborový knedlík |
105,- |
3. | 220g(EXOTIKA) Vepřové Šuang-si (vepřové karé, kapie, žampiony, šalotka a česnek), dušená jasmínová rýže |
99,- |
4. | 220g(VYNIKAJÍCÍ) Lehký salát z pečených brambůrek, šalotky, slaniny a žampionů, s panenskou vepřovou svíčkovou |
105- |
5. | 220g Bramborové noky s vepřovou panenkou, hořčičnou omáčkou zjemněnou smetanou a vídeňskou cibulí |
105,- |
6. | Pizza se šunkou, rajčaty, sýrem mozzarella a brokolicí |
99,- |
7. | Pizza s kuřecím masem, slaninkou, kukuřicí, rukolou a bazalkovým pestem |
99,- |
Pátek: 17. 05. 2013 – Polévka: Chřestová jemná s krutonky
1. | 160g(DOBROTA OD ŠÉFŮ)Konfitované Francouzské kachní stehýnko, podávané s červeným zelím, karlovarský a bramborový knedlíkem |
119,- |
2. | 200g(NÁŠ TIP) Nadívaná vepřová kotletka masovou směsí v hořčičné omáčce, podávané s bazalkovou bramborovou kaší |
105,- |
3. | 200g(VYNIKAJÍCÍ) Rizoto s kuřecím masem na červeném kari s hráškem, slaninkou, rajčaty, česnekem, sypané vaječnou omeletou a sekanou pažitkou |
99,- |
4. | 220g(DOMÁCÍ VÝROBA)Špenátové lasagne s lesními houbami, cibulovým smetanovým ragú a kuřecím masem |
105,- |
5. | 220g Míchaný listový salát s rukolou, kuřecím masem, hermelínem, smaženou bramborovou plackou, ředkvičkami, rajčaty, kukuřicí a francouzským dresingem |
105,- |
6. | Pizza s rajčaty, mozzarellou, salámem chorizo a červenou cibulkou |
99,- |
7. | Pizza Quatro formaggi se slaninou a olivami |
105,- |