ROZVOZ JÍDEL A OBĚDŮ je momentálně z personálních důvodů PŘERUŠEN.

Hledáme nového člena týmu pro rozvozovou službu!
Máte vlastní auto, zodpovědný přístup, chuť spolupracovat na ŽL a získat nový příjem za výhodných podmínek?
Kontaktujte nás pro více informací na 773 922 904 (pan Filip Veselý).

Pondělí: 20. 05. 2013 – Polévka: Thajský kuřecí krém se zázvorem

1. 160g Domácí sekaná podávaná s bramborovou kaší, omáčkou demi glas a kyselou okurkou                                                          

99,-

2. 150g (VYNIKAJÍCÍ KOMBINACE)Grilovaný kuřecí steak v bylinkách, podávaný na smetanovém zeleninovém rizotu s rukolou, přelité balsamicovou omáčkou                                                                                                                                                                       

105,-

3. 220g Quesadilla s kuřecím masem v taco koření, pečenou paprikou, cibulkou, španělským salámem chorizzo, rozpečeným sýrem a špenátem, zakysaná smetana, mexická sýrová omáčka a bramborové hranolky                                                                  

109,-

4. 220g Míchaný listový salát s kuřecím masem marinovaným v bazalkovém pestu, olivami, balkánským sýrem, rajčaty, okurkou, kukuřicí a jogurtovým dresingem s bazalkou a limetkou                                                                                                                           

105,-

5. 220g Těstoviny penne s nudličkami z hovězí svíčkové, žampiony, cibulkou, česnekem a smetanou                                             

105,-

6. Pizza se salámem, sýrem, kukuřicí, čerstvými rajčaty, beraními rohy a chilli papričkou                                                                   

99,-

7. Pizza s kuřecím masem, olivami, šunkou a špenátem                                                                                                                             

99,-

 

Úterý: 21. 05. 2013 – Polévka: Frankfurtská s bramborem

1. 150g(NĚCO OD ŠEFŮ)Grilované krůtí medailonky přelité holandskou omáčkou, fazolové lusky na slanince a mačkané brambory s cibulkou, tvarohem a pažitkou                                                                                                                         

109,-

2. 150gPlněná paprika mletým masem, rajská omáčka a houskový knedlík nebo dušená rýže                                                          

105,-

3. 160g(VÝBORNÁ RYBA) Pečené filátko z tilápie na másle, podávané s fazolkovým salátem a sotýrovaným bramborem

105,-

4. 220gDomácí špagety s omáčkou Bolognese a sýrem parmezán                                                                                                             

99,-

5. 220g Trhané listové saláty se smaženým kuřecím masem obalovaným v corn flakes , rajčátky, ředkvičkami, hermelínem, vajíčkem a majonézovým dresingem s jogurtem                                                                                                                                       

105,-

6. Pizza s nudličkami z vepřové panenky, slaninkou, modrým sýrem, žampiony a rukolou                                                                  

99,-

7. Pizza se salámem, tuňákem, červenou cibulkou a čerstvými rajčaty                                                                                                   

105,-

 

Středa: 22. 05. 2013 – Polévka : Česneková s vajíčkem a krutonky

1. 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) Pečený hřbet z králíka na česneku, slanince a bylinkách podávaný se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem                                                                                                                                                                                 

109,-

2. 200g(VÝBORNÉ) Smažený holandský řízek z vepřové plece, bramborová kaše a kyselá okurka                                                       

99,-

3. 150g(OBLÍBENÉ)Grilovaný kuřecí steak zapečený s rajčaty, mozarellou a bazalkou, šťouchané brambory se slaninkou

109,-

4. 220g Těstoviny fetuccine s restovaným lososem na cibulce a bílém víně s rajčaty a smetanou                                                     

105,-

5. 220g Trhaný listový salát s kuřecím masem, čerstvými hruškami, rajčátky, okurkou, olivovým olejem extra virgine, balsamicem a jogurtovým dresingem se sýrem feta                                                                                                                                                         

105,-

6. Pizza Capriciosa (šunka, sýr, žampiony)                                                                                                                                                      

99,-

7. Pizza s kuřecím masem, pečeným lilkem, hermelínem, olivami a bazalkovým pestem                                                                   

99,-

 

Čtvrtek: 23. 05. 2013 – Polévka: Rajčatová s bazalkou

1. 150g(KŘEHKÉ MASÍČKO)Smažený telecí řízek podávaný s bramborovou kaší a citronem                                                              

115,-

2. 150gPomalu pečený Irský hovězí váleček, baby karotka na másle, šťouchané brambory sypané pažitkou a portská omáčka

105,-

3. 200g(KLASIKA) Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem, bílé zelí a vídeňská cibulka                                            

105,-

4. 150g(VYNIKAJÍCÍ) Grilovaný kuřecí steak, sázené vajíčko, bramborové hranolky a tatarská omáčka                                              

99,-

5. 220g Ledový a římský salát s vepřovou penenkou, šunkou, vajíčkem, karotkou, sýrem, pečenými plátky brambor a francouzským dresingem s čerstvými bylinkami                                                                                                                                         

105,-

6. Pizza Hawai (šunka, sýr, ananas)                                                                                                                                                                  

99,-

7. Pizza s kuřecím masem, slaninkou, kukuřicí, čerstvými rajčaty a bazalkovým pestem                                                                       

99,-

 

Pátek: 24. 05. 2013 – Polévka: Slepičí vývar se zeleninou

1. 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ)Pečený Anglický Roastbeef podávaný s pečenými brambory ve slupce, italský čočkový salát, silná hovězí štáva a americký dresing                           

119,-

2. 220g(NÁŠ TIP) Kuřecí gyros zabalený v pšeničné tortille s zelným salátem, rajčátky, slaninkou, sýrem a řeckým tzatziki, bramborové hranolky                                                                                                                                                                                       

109,-

3. 150g(VYNIKAJÍCÍ) Vepřová panenka zapečená v anglické slanince podávaná s bramborovou kaší přelitá omáčkou demi glas a konfitovaným česnekem                                                                                                                                                                                  

105,-

4. 220gTěstoviny penne s kuřecím masem, parmskou šunkou, brokolicí, česnekem a smetanou                                                      

105,-

5. 220g Míchaný listový salát s rukolou, kuřecím masem, hermelínem, modrým sýrem, rajčátky a malinovým balsamicem

105,-

6. Pizza s rajčaty, mozzarellou, kuřecím masem a sušenými rajčaty                                                                                                          

99,-

7. Pizza s modrým sýrem, olivami, hermelínem, špenátem a vajíčkem                                                                                                 

105,-

Nahoru