Pondělí: 12. 08. 2013 – Polévka: Květákový krém se smetanou                                  

1. 150g(VÝBORNÉ MASO) Grilovaný Steak z hovězí roštěné se slaninou a sázeným vejcem, k tomu šťouchané brambory a pepřová omáčka                                                                                                                                                                                                

115,-

2. 200g Poctivý smažený holandský řízek připravovaný z vepřové plece, kyselá okurka a bramborová kaše                                   

105,-

3. 220g(OBLÍBENÉ) Quesadila se sýrem, slaninkou, kuřecím masem, kukuřicí, pečenými plátky brambor a pórkem, podávanou na ledovém salátu se zakysanou smetanou                                                                                                                                                       

109,-

4. 220g Bramborové noky s kuřecím masem, sušenými rajčaty, smetanovou omáčkou a bazalkovým pestem                                

99,-

5. 220g (NÁŠ TIP) Variace listových salátů a zeleniny, s kuřecím masem, hermelínem, bramborovou plackou a francouzským dresingem                                                                                                                                                                                                          

105,-

6. Pizza bolognese s rukolou                                                                                                                                                                               

95,-

7. Pizza Capriciosa (šunka, žampiony, sýr)                                                                                                                                                       

95,-

 

Úterý: 13. 08. 2013 – Polévka: Kulajda s vejcem a bramborem

1. 150g(VYNIKAJÍCÍ) Grilované kuřecí paličky, marinované v čerstvé majoránce a česneku, podávané s pita chlebem a osvěžujícím salátem TABOULEH( máslový kuskus, kadeřavá petrželka, rajčata, citrónová šťáva, lístky máty, šalotkou a olivového oleje     

109,-

2. 250g(ČESKÁ KLASIKA) Domácí bramborové halušky s vyuzenou krkovicí a se zelím                                                                         

99,-

3. 150g(VAŠE OBLÍBENÉ) Smažený květák, podávaný s vařeným bramborem, máslem a pažitkou                                                     

99,-

4. 220g(NÁŠ TIP)Creole Jambalaya (rýže, krevetky, šunka, rajčátka, řapíkatý celer, paprika, česnek, koriandr)                             

105,-

5. 220g(LEHKOST LÉTA)Caesar salát s kuřecím masem, rajčaty, pečenou slaninkou a krutonky                                                       

105,-

6. Pizza Mexicana (salám, kukuřice, paprika, beraní rohy, chilli paprička)                                                                                                 

99,-

7. Pizza s nudličkami z vepřové panenky, hermelínem a olivami                                                                                                                 

99,-

 

Středa: 14. 08. 2013 – Polévka : Thajská kuřecí s kokosovým mlékem a citrónovou trávou

1. 150g(SKVĚLÁ KOMBINACE) Císařské vepřové řízky se studenou česnekovou omáčkou aioli – marinované vepřové karé v zázvoru, citrónové šťávě a česneku, obalené ve strouhané housce a usmažené do zlatova, k tomu bramborové hranolky    

109,-

2. 150g(NÁŠ TIP)Drůbeží sekaná pečeně s hráškem a kapií, podávaná na bramborové kaši s kyselou okurkou                              

99,-

3. 150g(OCHUTNEJTE)Hovězí nudličky s pórkem, žampiony, rajčaty a cuketou, podávané s dušenou jasmínovou rýží               

105,-

4. 220gTrhaný ledový salát s rukolou, rajčaty, okurkou, olivami, paprikou, grilovanou cuketou a majonézovým dresingem s jogurtem, česnekem a bazalkou podávané s Focaciou                                                                                                                            

105,-

5. 200g Domácí penne s vepřovou panenkou, hráškem a šunkou v kari omáčce                                                                                  

105,-

6. Pizza Hawai (šunka, sýr, ananas)                                                                                                                                                                  

99,-

7. Pizza s kuřecím masem, modrým sýrem a olivami                                                                                                                                    

99,-

 

Čtvrtek: 15. 08. 2013 – Polévka: Gulášová s bramborem

1. 150g(NÁŠ TIP) Anglický rostbíf podávaný s pečeným bramborem na česneku, vařenou brokolicí a dresinkem Caesar           

115,-

2. 150g(CHUŤ PROVENCE) Krůtí bourgignon (výborné šťavnaté hovězí maso na zelenině s červeným vínem a bylinkami) podávané s dušenou jasmínovou rýží                                                                                                                                                                             

105,-

3. 150g(KLASIKA)“SMAŽÁK“ Smažený sýr podávaný s tatarskou omáčkou a vařeným bramborem                                                   

99,-

4. 220g Domácí těstoviny penne se slaninkou, červenou cibulkou, kuřecím masem a smetanou                                                     

105,-

5. 220g Variace listových salátů a zeleniny, s kuřecím masem, pažitkovým dresinkem a sýrovou quesadilkou                               

105,-

6. Pizza Quatro Formagi                                                                                                                                                                                     

99,-

7. Pizza se salámem chorizzo, paprikou, kukuřicí a vajíčkem                                                                                                                       

99,-

 

Pátek: 16. 08. 2013 – Polévka: Španělskáčesneková

1. 150g(NÁŠ TIP) Kuřecí Gordon Blue(smažený řízek plněný šunkou a sýrem) podávaný s bramborovou kaší                               

109,-

2. 150g(VŮNĚ ITÁLIE)Vepřové saltimbocca alla Romana – Vepřové plátky se šunkou a čerstvou šalvěji v omáčce demiglass, podávané s brambory zabečenými s brokolicí                                                                                                                                             

105,-

3. 160g(OBLÍBENÁ KLASIKA) Pečené kuřecí stehno na slanince a česneku podávané s dušenou jasmínovou rýží, silnou kuřecí šťávou a okurkovým salátem                                                                                                                                                                             

        99,-

4. 220g Noky s restovanou směsí hub, kuřecím masem a jemnou rozmarýnovou omáčkou se smetanou                                       

105,-

5. 220gVariace listových salátů a čerstvé zeleniny s dresinkem césar, vajíčko a smažené kousky kuřecího masa v kukuřičných tortila chips                                                                                                                                                                                                         

      105,-

6. Pizza se šunkou, čerstvými rajčaty, sýrem a brokolicí                                                                                                                              

95,-

7. Pizza s kuřecím masem, slaninkou, sýrem, žampiony a kukuřicí                                                                                                            

99,-

Nahoru