Pondělí: 09. 09. 2013 – Polévka: Brokolicový krém 1. 150g(NÁŠ TIP) Steak z hovězí roštěné z mladého býka pomalu dušený na houbách podávaný s jasmínovou rýží 109,- 2. 160g Smažený kuřecí Gordon Bleu(kuřecí steak plněný šunkou a sýrem), jemná bramborová kaše ochucená máslem 105,- 3. 200g(VYNIKAJÍCÍ)Grilované masové karbanátky připravované z vepřové plece, šťouchané brambory s cibulkou a pažitkou kyselá okurka a hořčice 105,- 4. 220g Špagety aglio olio s kuřecím masem, slaninkou a chilli papričkou 99,- 5. 220g Trhaný listový salát s rukolou, rajčátky, dresingem caesar a kuřecím masem, sýr parmezán a pečená slaninka 109,- Úterý: 10. 09. 2013 – Polévka: Zeleninový vývar s nudlemi 1. 150g(CHUŤ MEXICA) Hovězí chilli con carne připravované z hovězího válečku s paprikou a kukuřicí, dušená jasmínová rýže 105,- 2. 160g(NÁŠ TIP) Smažené filátko z Tilápie podávané s bramborovou kaší a okurkovým salátem 105,- 3. 150gGrilovaný krůtí steak přelitý paprikovou omáčkou, smetanové sotýrované brambory se žampiony, červenou cibulkou a smetanou 109,- 4. 200g Těstoviny penne s omáčkou amatriciana (slaninka, česnek, cibulka, chilli paprička a rajčatová omáčka) 105,- 5. 220g Míchaný listový salát s kuřecím masem, hermelínem, rajčaty, kukuřicí a jogurtovým dresingem s modrým sýrem 105,- Středa: 11. 09. 2013 – Polévka : Čočková 1. 150g(VÝBORNÁ ČESKÁ KLASIKA) Poctivý hovězí guláš podávaný s domácími bramboráčky a cibulkou 105,- 2. 150g(MUSÍTE OCHUTNAT) Kuřecí stehenní steak připravovaný v zeleninové omáčce pepitoria podávaný se Španělskou bramborovou tortillou 109,- 3. 150g Pečený váleček z vepřové panenky v kuřecí fáší s anglickou slaninkou, baby kukuřičky a šťouchané brambory 109,- 4. 220gBramborové noky s omáčkou bolognese 99,- 5. 220g Ledový a římský salát s vepřovou panenkou, rajčaty, grilovaným lilkem, cuketou a paprikou, podávaný s focaciou a francouzským dresinegm 105,- Čtvrtek: 12. 09. 2013 – Polévka: Aztécký vývar se smaženou tortilou 1. 150g(CHUŤ ITALIE) Kuřecí steak podávaný na rukolovém salátu s fazolovými lusky se slaninkou, červenou cibulkou a sladkým balsamicem, šťouchané brambory s mladou cibulkou 109,- 2. 150g(DOPORUČUJEME REZERVOVAT) Konfitované francouzské kachní stehno s česnekem a bylinkami, červené zelí a domácí bramborový knedlík 115,- 3. 150gSmažený sýr podávaný s vařeným bramborem a naší tatarskou omáčkou 99,- 4. 220g Těstoviny fettucine s kuřecím masem, rajčaty, česnekem a smetanou 105- 5. 220g(EXOTICA) Výborný Španělský salát s marinovaným tuňákem, kuskusem, rajčaty, rukolou, ledovým salátem, fazolemi a vajíčkem 105,- Pátek: 13. 09. 2013 – Polévka: Rajčatová s bazalkou 1. 150g (NÁŠ TIP)Smažený kuřecí řízek obalovaný v corn flakes, bramborová kaše ochucená máslem 105,- 2. 140g(MÁTE RÁDI) Grilovaný steak z tuňáka přelitý kaparovou omáčkou, šťouchané brambory s cibulkou 119,- 3. 220g (VYNIKAJÍCÍ MEXICO) Quesadilla s kuřecím masem, pečeným bramborem, špenátem, slaninkou a sýrem, ledový salát a zakysaná smetana 105,- 4. 220g Rizoto s kuřecím masem, zeleninou, strouhaným sýrem eidam a kyselou okurkou 99,- 5. 220g Caesar salát s ledovým a římskym salátem, kuřecím masem, slaninkou, krutonky a parmezánem 109,-