Pondělí: 09. 09. 2013 – Polévka: Brokolicový krém
1. | 150g(NÁŠ TIP) Steak z hovězí roštěné z mladého býka pomalu dušený na houbách podávaný s jasmínovou rýží |
109,- |
2. | 160g Smažený kuřecí Gordon Bleu(kuřecí steak plněný šunkou a sýrem), jemná bramborová kaše ochucená máslem |
105,- |
3. | 200g(VYNIKAJÍCÍ)Grilované masové karbanátky připravované z vepřové plece, šťouchané brambory s cibulkou a pažitkou kyselá okurka a hořčice |
105,- |
4. | 220g Špagety aglio olio s kuřecím masem, slaninkou a chilli papričkou |
99,- |
5. | 220g Trhaný listový salát s rukolou, rajčátky, dresingem caesar a kuřecím masem, sýr parmezán a pečená slaninka |
109,- |
|
||
|
Úterý: 10. 09. 2013 – Polévka: Zeleninový vývar s nudlemi
1. | 150g(CHUŤ MEXICA) Hovězí chilli con carne připravované z hovězího válečku s paprikou a kukuřicí, dušená jasmínová rýže |
105,- |
2. | 160g(NÁŠ TIP) Smažené filátko z Tilápie podávané s bramborovou kaší a okurkovým salátem |
105,- |
3. | 150gGrilovaný krůtí steak přelitý paprikovou omáčkou, smetanové sotýrované brambory se žampiony, červenou cibulkou a smetanou |
109,- |
4. | 200g Těstoviny penne s omáčkou amatriciana (slaninka, česnek, cibulka, chilli paprička a rajčatová omáčka) |
105,- |
5. | 220g Míchaný listový salát s kuřecím masem, hermelínem, rajčaty, kukuřicí a jogurtovým dresingem s modrým sýrem |
105,- |
|
||
|
Středa: 11. 09. 2013 – Polévka : Čočková
1. | 150g(VÝBORNÁ ČESKÁ KLASIKA) Poctivý hovězí guláš podávaný s domácími bramboráčky a cibulkou |
105,- |
2. | 150g(MUSÍTE OCHUTNAT) Kuřecí stehenní steak připravovaný v zeleninové omáčce pepitoria podávaný se Španělskou bramborovou tortillou |
109,- |
3. | 150g Pečený váleček z vepřové panenky v kuřecí fáší s anglickou slaninkou, baby kukuřičky a šťouchané brambory |
109,- |
4. | 220gBramborové noky s omáčkou bolognese |
99,- |
5. | 220g Ledový a římský salát s vepřovou panenkou, rajčaty, grilovaným lilkem, cuketou a paprikou, podávaný s focaciou a francouzským dresinegm |
105,- |
|
||
|
Čtvrtek: 12. 09. 2013 – Polévka: Aztécký vývar se smaženou tortilou
1. | 150g(CHUŤ ITALIE) Kuřecí steak podávaný na rukolovém salátu s fazolovými lusky se slaninkou, červenou cibulkou a sladkým balsamicem, šťouchané brambory s mladou cibulkou |
109,- |
2. | 150g(DOPORUČUJEME REZERVOVAT) Konfitované francouzské kachní stehno s česnekem a bylinkami, červené zelí a domácí bramborový knedlík |
115,- |
3. | 150gSmažený sýr podávaný s vařeným bramborem a naší tatarskou omáčkou | 99,- |
4. | 220g Těstoviny fettucine s kuřecím masem, rajčaty, česnekem a smetanou |
105- |
5. | 220g(EXOTICA) Výborný Španělský salát s marinovaným tuňákem, kuskusem, rajčaty, rukolou, ledovým salátem, fazolemi a vajíčkem |
105,- |
|
Pátek: 13. 09. 2013 – Polévka: Rajčatová s bazalkou
1. | 150g (NÁŠ TIP)Smažený kuřecí řízek obalovaný v corn flakes, bramborová kaše ochucená máslem |
105,- |
2. | 140g(MÁTE RÁDI) Grilovaný steak z tuňáka přelitý kaparovou omáčkou, šťouchané brambory s cibulkou |
119,- |
3. | 220g (VYNIKAJÍCÍ MEXICO) Quesadilla s kuřecím masem, pečeným bramborem, špenátem, slaninkou a sýrem, ledový salát a zakysaná smetana |
105,- |
4. | 220g Rizoto s kuřecím masem, zeleninou, strouhaným sýrem eidam a kyselou okurkou |
99,- |
5. | 220g Caesar salát s ledovým a římskym salátem, kuřecím masem, slaninkou, krutonky a parmezánem |
109,- |