Pondělí: 16. 09. 2013 – Polévka: Fazolková s vajíčkem

1. 150g(NÁŠ TIP) Grilované medailonky z králičího hřbetu marinované v čerstvých bylinkách, přelité jemnou smetanovou omáčkou a šťouchané brambory s cibulkou                                                                                                                                                 

109,-

2. 160g Smažený kuřecí steak v bramborovém těstíčku s bazalkou podávaný s bramborovou kaší                                                  

105,-

3. 200g(VYNIKAJÍCÍ)Poctivý Španělský ptáček z irského válečku podávaný s dušenou rýží nebo houskovým knedlíkem             

105,-

4. 220g Těstoviny penne s kuřecím masem, slaninkou, rajčaty, česnekem a smetanou                                                                        

99,-

5. 220g Trhaný listový salát s rukolou, rajčátky, kukuřicí, kuřecím masem, hermelínem, francouzským dresingem a smaženou bramborovou plackou                                                                                                                                                                                      

105,-

6. 220g Bramborové noky s kuřecím masem, špenátem, česnekem a smetanou                                                                                  

99,-

   

 

 

Úterý: 17. 09. 2013 – Polévka: Cuketový krém se zázvorem a smetanou

1. 150g(CHUŤ MEXICA) Burritos s kuřecím masem, šťouchanými fazolemi, pečenou paprikou a cibulí, rozpečeným sýrem, slaninkou, ledovým salátem a zakysanou smetanou                                                                                                                                  

105,-

2. 160g(NÁŠ TIP) Hovězí stroganof připravovaný z hovězí roštěné z mladého býka, dušená jasmínová rýže                                 

105,-

3. 150gGrilovaný špíz z vepřové panenky, kuřecího masa, klobásky a zeleniny, pečené brambory a americký dresing               

109,-

4. 200g Špagety s kuřecím masem, žampiony, hráškem a smetanou                                                                                                       

105,-

5. 220g Míchaný listový salát se smaženým kuřecím masem, rajčaty, ředkvičkami, hroznovým vínem a jogurtovým dresingem s limetkou a bazalkou                                                                                                                                                                                       

105,-

6. 250g Caesar salát s kuřecím masem, slaninkou, krutonky a parmezánem                                                                                         

109,-

   

 

 

Středa: 18. 09. 2013 – Polévka : Hovězí vývar s játrovým knedlíčkem   

1. 200g(VÝBORNÉ) Poctivý smažený holandský řízek podávaný s bramborovou kaší a okurkovým salátem                                      

99,-

2. 160g(MUSÍTE OCHUTNAT) Hovězí hamburger zapečený se sýrem, slaninkou, rajčaty, cibulkou, ledovým salátem, česnekovou majonézou a bramborovými hranolkami                                                                                                                                                      

109,-

3. 150g Pomalu pečená kuřecí roláda plněná špenátem, sýrem a slaninkou podávaná se Španělským sotýrovaným bramborem panadéra se smetanou                                                                                                                                                                                     

105,-

4. 220gBramborové noky s kuřecím masem, sušenými rajčaty, brokolici a smetanou                                                                         

105,-

5. 300g (ČERSTVÝ LOSOS, DOPORUČUJEME REZERVOVAT) Ledový a římský salát s dresingem caesar, pečenými brambory a steakem z Lososa(130g)                                                                                                                                                                                   

115,-

6. Špagety aglio olio s kuřecím masem a chilli papričkou                                                                                                                          

105,-

   

 

 

Čtvrtek: 19. 09. 2013 – Polévka: Květákový krém

1. 150g(VÝBORNÉ) Grilované medailonky z vepřové panenky přelité silnou žampionovou omáčkou, šťouchaným bramborem se slaninkou a sázené vajíčko                                                                                                                                                                               

109,-

2. 140g(DOPORUČUJEME REZERVOVAT) Naše výborná hovězí svíčková podávaná s karlovarským knedlíkem a brusinkami     

105,-

3. 150gPečený rybí filet Mahi-Mahi, vařené brambory ochucené čerstvou pažitkou a výborný čočkový salát                               

105,-

4. 220g Těstoviny fettucine s lososem, červenou cibulkou, rajčaty a smetanou                                                                                  

105,-

5. 220g(EXOTICA) Výborný listový salát s marinovanými žampiony, kuřecím masem, hermelínem, rajčaty, slaninkou a bylinkovým dresingem                                                                                                                                                                                                           

105,-

6. 150g Smažený sýr podávaný s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou                                                                         

99,-

   

 

 

Pátek: 20. 09. 2013 – Polévka: Bramborová s houbami

1. 150g (NÁŠ TIP)Grilovaný kuřecí steak podávaný s fazolkami ve slanině, gratinovaným bramborem se sýrem a pórkem, přelité portskou omáčkou                                                                                                                                                                                            

105,-

2. 140g(MÁTE RÁDI) Pečený Anglický Rosatbeef podávaný se sýrovou quesadillou s pečeným bramborem, ledovým salátem, zakysanou smetanou a zeleninovou salsou                                                                                                                                                  

115,-

3. 150g (VYNIKAJÍCÍ KLASIKA) Pomalu pečená vepřová pečeně na cibulce a česneku, plněná klobáskou podávaná se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem                                                                                                                                                               

105,-

4. 220g Špagety s kuřecím masem, rajčaty, smetanou a bazalkovým pestem                                                                                       

105,-

5. 220g Trhaný listový salát s tuňákem, vařeným vajíčkem, kukuřicí, fazolemi, rajčaty a francouzským dresingem                       

105,-

Nahoru