Pondělí: 16. 09. 2013 – Polévka: Fazolková s vajíčkem
1. | 150g(NÁŠ TIP) Grilované medailonky z králičího hřbetu marinované v čerstvých bylinkách, přelité jemnou smetanovou omáčkou a šťouchané brambory s cibulkou |
109,- |
2. | 160g Smažený kuřecí steak v bramborovém těstíčku s bazalkou podávaný s bramborovou kaší |
105,- |
3. | 200g(VYNIKAJÍCÍ)Poctivý Španělský ptáček z irského válečku podávaný s dušenou rýží nebo houskovým knedlíkem |
105,- |
4. | 220g Těstoviny penne s kuřecím masem, slaninkou, rajčaty, česnekem a smetanou |
99,- |
5. | 220g Trhaný listový salát s rukolou, rajčátky, kukuřicí, kuřecím masem, hermelínem, francouzským dresingem a smaženou bramborovou plackou |
105,- |
6. | 220g Bramborové noky s kuřecím masem, špenátem, česnekem a smetanou |
99,- |
|
Úterý: 17. 09. 2013 – Polévka: Cuketový krém se zázvorem a smetanou
1. | 150g(CHUŤ MEXICA) Burritos s kuřecím masem, šťouchanými fazolemi, pečenou paprikou a cibulí, rozpečeným sýrem, slaninkou, ledovým salátem a zakysanou smetanou |
105,- |
2. | 160g(NÁŠ TIP) Hovězí stroganof připravovaný z hovězí roštěné z mladého býka, dušená jasmínová rýže |
105,- |
3. | 150gGrilovaný špíz z vepřové panenky, kuřecího masa, klobásky a zeleniny, pečené brambory a americký dresing |
109,- |
4. | 200g Špagety s kuřecím masem, žampiony, hráškem a smetanou |
105,- |
5. | 220g Míchaný listový salát se smaženým kuřecím masem, rajčaty, ředkvičkami, hroznovým vínem a jogurtovým dresingem s limetkou a bazalkou |
105,- |
6. | 250g Caesar salát s kuřecím masem, slaninkou, krutonky a parmezánem |
109,- |
|
Středa: 18. 09. 2013 – Polévka : Hovězí vývar s játrovým knedlíčkem
1. | 200g(VÝBORNÉ) Poctivý smažený holandský řízek podávaný s bramborovou kaší a okurkovým salátem |
99,- |
2. | 160g(MUSÍTE OCHUTNAT) Hovězí hamburger zapečený se sýrem, slaninkou, rajčaty, cibulkou, ledovým salátem, česnekovou majonézou a bramborovými hranolkami |
109,- |
3. | 150g Pomalu pečená kuřecí roláda plněná špenátem, sýrem a slaninkou podávaná se Španělským sotýrovaným bramborem panadéra se smetanou |
105,- |
4. | 220gBramborové noky s kuřecím masem, sušenými rajčaty, brokolici a smetanou |
105,- |
5. | 300g (ČERSTVÝ LOSOS, DOPORUČUJEME REZERVOVAT) Ledový a římský salát s dresingem caesar, pečenými brambory a steakem z Lososa(130g) |
115,- |
6. | Špagety aglio olio s kuřecím masem a chilli papričkou |
105,- |
|
Čtvrtek: 19. 09. 2013 – Polévka: Květákový krém
1. | 150g(VÝBORNÉ) Grilované medailonky z vepřové panenky přelité silnou žampionovou omáčkou, šťouchaným bramborem se slaninkou a sázené vajíčko |
109,- |
2. | 140g(DOPORUČUJEME REZERVOVAT) Naše výborná hovězí svíčková podávaná s karlovarským knedlíkem a brusinkami |
105,- |
3. | 150gPečený rybí filet Mahi-Mahi, vařené brambory ochucené čerstvou pažitkou a výborný čočkový salát |
105,- |
4. | 220g Těstoviny fettucine s lososem, červenou cibulkou, rajčaty a smetanou |
105,- |
5. | 220g(EXOTICA) Výborný listový salát s marinovanými žampiony, kuřecím masem, hermelínem, rajčaty, slaninkou a bylinkovým dresingem |
105,- |
6. | 150g Smažený sýr podávaný s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou |
99,- |
|
Pátek: 20. 09. 2013 – Polévka: Bramborová s houbami
1. | 150g (NÁŠ TIP)Grilovaný kuřecí steak podávaný s fazolkami ve slanině, gratinovaným bramborem se sýrem a pórkem, přelité portskou omáčkou |
105,- |
2. | 140g(MÁTE RÁDI) Pečený Anglický Rosatbeef podávaný se sýrovou quesadillou s pečeným bramborem, ledovým salátem, zakysanou smetanou a zeleninovou salsou |
115,- |
3. | 150g (VYNIKAJÍCÍ KLASIKA) Pomalu pečená vepřová pečeně na cibulce a česneku, plněná klobáskou podávaná se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem |
105,- |
4. | 220g Špagety s kuřecím masem, rajčaty, smetanou a bazalkovým pestem |
105,- |
5. | 220g Trhaný listový salát s tuňákem, vařeným vajíčkem, kukuřicí, fazolemi, rajčaty a francouzským dresingem |
105,- |