Pondělí: 23. 09. 2013 – Polévka: Hráškový krém 

1. 150g(NÁŠ TIP) Grilovaný teak z hovězí roštěné z mladého býka podávaný   na smetanovém špenátu s dušenou rýží

109,-

2. 160g Smažené řízečky z kuřecích prsíček a vepřové panenky,   bramborová kaše a malý řecký salát                                           

109,-

3. 200g(VYNIKAJÍCÍ)Kuřecí steak s restovanou čerstvou zeleninou, přelitý jemnou smetanovou omáčkou s limetkou, šťouchané brambory s cibulkou

105,-

4. 220g Těstoviny penne s kuřecím   masem, rajčaty, slaninkou, chilli papričkou a smetanou

        99,-

5. 220g   (VÝBORNÉ) Trhaný listový salát   s rukolou, kuřecím masem, okurkou, rajčaty, kukuřicí, olivami a francouzským   dresingem s bylinkami

      105,-

 

Úterý: 24. 09. 2013 – Polévka: Kapustová se slaninkou

1.  150g(OCHUTNEJTE)   Grilované medailonky z vepřové panenky podávané na fazolkovém ragú   s houbami, šťouchané brambory s mladou cibulkou a zakysaná   smetana

      109,-

2. 160g(NÁŠ TIP) Kuřecí gyros podávaný se   zelným salátem, řeckým tzatziki a bramborovými hranolkami

105,-

3. 160gThajské kuřecí nudličky   v omáčce z kokosového mléka a červeného kari restované   s čerstvou zeleninou a žampiony, dušená jasmínová rýže

99,-

4. 200g Bramborové noky s kuřecím   masem, sušenými rajčaty, špenátem a smetanou

      105,-

5. 220g Míchaný listový salát se smaženým   kuřecím masem kari dresingem, rajčátky, pečenou slaninkou a parmezánem

      105,-

Středa: 25. 09. 2013 – Polévka : Kuřecí vývar se zeleninou

1. 150g(VÝBORNÁ KLASIKA) Poctivý   Karlovarský hovězí guláš z irského válečku, podávaný s domácím špekovým   knedlíkem

      105,-

2. 150g(MUSÍTE OCHUTNAT) Grilovaný kuřecí   steak podávaný na brokolici v sýrové omáčce, šťouchané brambory s   cibulkou

105,-

3. 160g   Smažené žampiony, vařené brambory a domácí tatarská omáčka

      99,-

4. 180g Naše domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem, bílé zelí   a vídeňská cibulka

     109,-

5. 220g (BÁJEČNÁ KOMBINACE) Ledový a římský   salát s rukolou, dresingem caesar, vajíčkem, slaninkou a grilovaným   steakem z tuňáka(100g)

119,-

6. Těstoviny Fetuccine   s kuřecím masem, šunkou, hráškem a smetanou

      99,-

 

Čtvrtek: 26. 09. 2013 – Polévka: Frankfurtská s párkem

1. 150g(CHUŤ   MEXICA) Burrito s kuřecím   masem a výborným mexickým hovězím ragú s rajčaty a fazolemi, rozpečeným   sýrem, slaninkou, pečenou paprikou a cibulí, ledový salát a zakysaná   smetana

109,-

2.  140g(DOPORUČUJEME   REZERVOVAT) Grilovaný telecí steak podávaný se sázeným vajíčkem a   šťouchaným bramborem

115,-

3. 180g(AMERICKÁ KLASIKA) Smažená kuřecí křídla podávaná se salátem   coleslaw, kukuřičným klasem a bramborovou kaší       105,-
4. 220gDomácí špagety s nudličkami   z hovězí svíčkové, žampiony, cibulkou a smetanou

105-

5. 200gPoctivé   Francouzské brambory s uzeným masem a zeleninou, kyselá okurka

105,-

již 6. října v novém interiéru a s novou bezkonkurenční nabídkou!!!

 

Pátek: 27. 09. 2013 – Polévka: Španělská čočková

1. 150g (NÁŠ TIP)Smažený kuřecí řízek v parmazánovém těstíčku   s čerstvou bazalkou, vařené brambory a brusinky

105,-

2. 150g(MÁTE RÁDI) Roláda z Francouzských kachních stehen plněná   masovou nádivkou s houskami, pomalu pečená na česneku a cibulce, červené   zelí a domácí bramborový knedlík

115,-

3. 200g(MASO Z KVALITNÍHO CHOVU) Grilované telecí biftečky přelité   jemnou italskou tomatovou omáčkou podávané se zeleninovým kus kusem

105,-

4. 160g   Kuřecí nudličky ve smetanové omáčce s pórkem, žampiony, hráškem, kari   kořením a smetanou, dušená rýže

105,-

5. 220g   Trhaný listový salát s parmskou šunkou, mozarellou, rajčátky, okurkou,   jogurtovým dresingem a focaciou

119,-

6. 180g   Špagety aglio olio s kuřecím masem, slaninkou, chilli papričkou a   smetanou

      99,-

Nahoru