Pondělí: 30. 10. 2013 – Polévka: Brokolicový krém

1. 150g(NÁŠ TIP) Smažený kuřecí řízek podávaný s výborným Bavorským bramborovým salátem                                                   

105,-

2. 150g Pomalu pečený Irský hovězí váleček přelitý rajskou omáčkou, domácí houskový knedlík nebo dušená rýže                   

105,-

3. 150g(VYNIKAJÍCÍ)Grilovaný kuřecí steak podávaný se sázeným vajíčkem a šťouchaným bramborem s pórkem                       

105,-

4. 220g Těstoviny penne s nudličkami z vepřové panenky, brokolicí, chilli papričkou a smetanou                                                     

99,-

5. 220g (VÝBORNÉ) Trhaný listový salát s rukolou, kuřecím masem, okurkou, rajčaty, kukuřicí, olivami a jogurtovým dresingem s čerstvou pažitkou                                                                                                                                                                                           

105,-

   

 

 

NOVĚ OTEVÍRÁME JIŽ 6. ŘÍJNA 2013

 

 

Úterý: 01. 10. 2013 – Polévka: Pórková s vajíčkem

1. 150g(OCHUTNEJTE) Moravský vrabec připravovaný z vepřové plece a libového bůčku podávaný se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem                                                                                                                                                                                 

105,-

2. 220g(NÁŠ TIP) Quesadilla s kuřecím masem v koření fajitas, kukuřicí, rajčaty, slaninkou, sýrem a pečenou paprikou s cibulí, ledový salát a zakysaná smetana                                                                                                                                                                    

109,-

3. 220gRizoto s kuřecím masem a zeleninou, sypané strouhaným sýrem, kyselá okurka                                                                      

99,-

4. 200g Bramborové noky s omáčkou amatriciana (slaninka, cibulka, česnek, italská rajčatová omáčka)                                       

105,-

5. 150g Smažený květák, vařené brambory a domácí tatarská omáčka                                                                                                   

105,-

   

 

 

NOVĚ OTEVÍRÁME JIŽ 6. ŘÍJNA 2013

 

 

Středa: 02. 10. 2013 – Polévka : : Zeleninový vývar se zázvorem a nudlemi

1. 150g(VÝBORNÁ FRANCOUZSKÁ KLASIKA) Hovězí bourgignon se zeleninou, slaninkou a žampiony v omáčce ochucené vínem, dušená jasmínová rýže                                                                                                                                                                                     

105,-

2. 150g(MUSÍTE OCHUTNAT) Pečený váleček z vepřové panenky v kuřecí fáší a slanince podávaný se šťouchaným bramborem a přelitý omáčkou demi glas a konfitovaným česnkem se smetnou                                                                                                           

115,-

3. 200g Poctivé smažené karbanátky připravované z vepřové plece, vařené brambory, kyselá okurka a hořčice                           

105,-

4. 210g  Výborné domácí lasagne bolognese přelité rajčatovou omáčkou se smetanou                                                                     

105,-

5. 220g (BÁJEČNÁ KOMBINACE) Ledový a římský salát s rukolou, dresingem caesar, vajíčkem, slaninkou, grilovaným kuřecím masem a smaženou bramborovou plackou                                                                                                                                                  

105,-

   

 

 

NOVĚ OTEVÍRÁME JIŽ 6. ŘÍJNA 2013

 

 

Čtvrtek: 03. 10. 2013 – Polévka: Dýňový krém se smetanou

1. 180g(VÝBORNÉ) Konfitovaná vepřová kotleta přelitá francouzskou hořčičnou omáčkou, mačkané brambory s tvarohem a mladou cibulkou                                                                                                                                                                                                

109,-

2. 160g Grilovaný kuřecí stehenní steak podávaný na zeleninovém rizotu, silná žampionová omáčka                                             

105,-

3. 180gKuřecí nudličky restované s rajčaty, paprikou a cibulkou, podávané v domácím Bramboráku, zakysaná smetana a zelný salát s karotkou                                                                                                                                                                                                 

105,-

4. 220g(MUSÍTE OCHUTNAT) Mexické Burrito plněné španělskou rýží, kuřecím masem, ledovým salátem, rajčaty, sýrem a fazolemi, omáčka barbecue                                                                                                                                                                            

109,-

5. 180g Bramborové noky s kuřecím masem, špenátem, česnekem a smetanou                                                                                   

99,-

 

NOVĚ OTEVÍRÁME JIŽ 6. ŘÍJNA 2013

 

   

 

 

Pátek: 04. 10. 2013 – Polévka: Gulášová

1. 200g (NÁŠ TIP)Hamburger s kuřecím masem, pečenou slaninkou, rajčaty, smaženou bramborovou plackou, americkým dresingem, červenou cibulkou, ledovým salátem a bramborovými hranolkami                                                                                   

109,-

2. 140g (DOPORUČUJEME REZERVOVAT) Pečený steak z norského lososa přelitý smetanovou omáčkou ochucenou pórkem, šťouchané brambory s cibulkou                                                                                                                                                                     

115,-

3. 150g(VÝBORNÁ KLASIKA) Hovězí vařené v silném zeleninovém vývaru, přelité koprovou omáčkou, vařené brambory a půlka vařeného vajíčka na tvrdo                                                                                                                                                                               

105,-

4. 200g Špagety s omáčkou carbonara(slaninka, cibulka, smetana) sypané sýrem eidam                                                                     

99,-

5. 220g Výborný Těstovinový salát s kuřecím masem, šunkou, vajíčkem, rajčaty, kukuřicí, hráškem a jogurtovo-majonézovým dresingem  s čerstvou pažitkou                                                                                                                                                                      

109,-

 

NOVĚ OTEVÍRÁME JIŽ 6. ŘÍJNA 2013

 

Nahoru