Pondělí: 30. 10. 2013 – Polévka: Brokolicový krém
1. | 150g(NÁŠ TIP) Smažený kuřecí řízek podávaný s výborným Bavorským bramborovým salátem |
105,- |
2. | 150g Pomalu pečený Irský hovězí váleček přelitý rajskou omáčkou, domácí houskový knedlík nebo dušená rýže |
105,- |
3. | 150g(VYNIKAJÍCÍ)Grilovaný kuřecí steak podávaný se sázeným vajíčkem a šťouchaným bramborem s pórkem |
105,- |
4. | 220g Těstoviny penne s nudličkami z vepřové panenky, brokolicí, chilli papričkou a smetanou |
99,- |
5. | 220g (VÝBORNÉ) Trhaný listový salát s rukolou, kuřecím masem, okurkou, rajčaty, kukuřicí, olivami a jogurtovým dresingem s čerstvou pažitkou |
105,- |
|
||
NOVĚ OTEVÍRÁME JIŽ 6. ŘÍJNA 2013 |
|
Úterý: 01. 10. 2013 – Polévka: Pórková s vajíčkem
1. | 150g(OCHUTNEJTE) Moravský vrabec připravovaný z vepřové plece a libového bůčku podávaný se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem |
105,- |
2. | 220g(NÁŠ TIP) Quesadilla s kuřecím masem v koření fajitas, kukuřicí, rajčaty, slaninkou, sýrem a pečenou paprikou s cibulí, ledový salát a zakysaná smetana |
109,- |
3. | 220gRizoto s kuřecím masem a zeleninou, sypané strouhaným sýrem, kyselá okurka |
99,- |
4. | 200g Bramborové noky s omáčkou amatriciana (slaninka, cibulka, česnek, italská rajčatová omáčka) |
105,- |
5. | 150g Smažený květák, vařené brambory a domácí tatarská omáčka |
105,- |
|
||
NOVĚ OTEVÍRÁME JIŽ 6. ŘÍJNA 2013 |
|
Středa: 02. 10. 2013 – Polévka : : Zeleninový vývar se zázvorem a nudlemi
1. | 150g(VÝBORNÁ FRANCOUZSKÁ KLASIKA) Hovězí bourgignon se zeleninou, slaninkou a žampiony v omáčce ochucené vínem, dušená jasmínová rýže |
105,- |
2. | 150g(MUSÍTE OCHUTNAT) Pečený váleček z vepřové panenky v kuřecí fáší a slanince podávaný se šťouchaným bramborem a přelitý omáčkou demi glas a konfitovaným česnkem se smetnou |
115,- |
3. | 200g Poctivé smažené karbanátky připravované z vepřové plece, vařené brambory, kyselá okurka a hořčice |
105,- |
4. | 210g Výborné domácí lasagne bolognese přelité rajčatovou omáčkou se smetanou |
105,- |
5. | 220g (BÁJEČNÁ KOMBINACE) Ledový a římský salát s rukolou, dresingem caesar, vajíčkem, slaninkou, grilovaným kuřecím masem a smaženou bramborovou plackou |
105,- |
|
||
NOVĚ OTEVÍRÁME JIŽ 6. ŘÍJNA 2013 |
|
Čtvrtek: 03. 10. 2013 – Polévka: Dýňový krém se smetanou
1. | 180g(VÝBORNÉ) Konfitovaná vepřová kotleta přelitá francouzskou hořčičnou omáčkou, mačkané brambory s tvarohem a mladou cibulkou |
109,- |
2. | 160g Grilovaný kuřecí stehenní steak podávaný na zeleninovém rizotu, silná žampionová omáčka |
105,- |
3. | 180gKuřecí nudličky restované s rajčaty, paprikou a cibulkou, podávané v domácím Bramboráku, zakysaná smetana a zelný salát s karotkou |
105,- |
4. | 220g(MUSÍTE OCHUTNAT) Mexické Burrito plněné španělskou rýží, kuřecím masem, ledovým salátem, rajčaty, sýrem a fazolemi, omáčka barbecue |
109,- |
5. | 180g Bramborové noky s kuřecím masem, špenátem, česnekem a smetanou |
99,- |
NOVĚ OTEVÍRÁME JIŽ 6. ŘÍJNA 2013 |
|
|
|
Pátek: 04. 10. 2013 – Polévka: Gulášová
1. | 200g (NÁŠ TIP)Hamburger s kuřecím masem, pečenou slaninkou, rajčaty, smaženou bramborovou plackou, americkým dresingem, červenou cibulkou, ledovým salátem a bramborovými hranolkami |
109,- |
2. | 140g (DOPORUČUJEME REZERVOVAT) Pečený steak z norského lososa přelitý smetanovou omáčkou ochucenou pórkem, šťouchané brambory s cibulkou |
115,- |
3. | 150g(VÝBORNÁ KLASIKA) Hovězí vařené v silném zeleninovém vývaru, přelité koprovou omáčkou, vařené brambory a půlka vařeného vajíčka na tvrdo |
105,- |
4. | 200g Špagety s omáčkou carbonara(slaninka, cibulka, smetana) sypané sýrem eidam |
99,- |
5. | 220g Výborný Těstovinový salát s kuřecím masem, šunkou, vajíčkem, rajčaty, kukuřicí, hráškem a jogurtovo-majonézovým dresingem s čerstvou pažitkou |
109,- |
NOVĚ OTEVÍRÁME JIŽ 6. ŘÍJNA 2013 |
|