Pondělí: 07. 10. 2012 – Polévka: Brokolicový krém…………………20,-
1. | 140g(NÁŠ TIP) Naše výborná hovězí svíčková připravovaná z irského válečku podávaná s domácím karlovarským a houskovým knedlíkem |
95,- |
2. | 150g Konfitovaná uzená krkovice, bílé zelí a domácí bramborový knedlík |
89,- |
3. | 160g(VYNIKAJÍCÍ)Smažený kuřecí Gordon Bleu, bramborová kaše ochucená máslem |
95,- |
4. | 220g Výborné Rizoto s kuřecím masem, čerstvou zeleninou a houbami |
89,- |
5. | 220g Bramborové noky s kuřecím masem, česnekem, rajčaty a smetanou |
89,- |
|
||
|
|
Úterý: 08. 10. 2013 – Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou……………20,-
1. | 150g(OCHUTNEJTE) Poctivý Španělský ptáček podávaný s dušenou rýží nebo s houskovým knedlíkem |
95,- |
2. | 150g(NÁŠ TIP) Grilovaný kuřecí steak zapečený se šunkou, sýrem a chřestem, šťouchané brambory s cibulkou |
99,- |
3. | 160gSmažené žampiony, vařené brambory a domácí tatarská omáčka |
89,- |
4. | 200g Zapečené těstoviny s uzeným masem, vajíčkem, smetanou a pórkem |
85,- |
5. | 150g Ledový a římský salát s dresingem caesar, kuřecím masem, slaninkou, krutonky a parmezánem |
99,- |
|
||
|
Středa: 09. 10. 2013 – Polévka : Kulajda s vajíčkem…………………….20,-
1. | 220g Mexický Twister v pšeničné tortille s kuřecími stripsy, rajčaty, slaninkou, ledovým salátem, sýrem, kukuřicí, dresingem caesar, bramborové hranolky |
95,- |
2. | 150g Výborné králičí ragú se zeleninou podávané s opečenými bramborovými škubánky |
95,- |
3. | 150g (MASO Z KVALITNÍHO CHOVU) Grilovaný steak z vepřové krkovice marinovaný v čerstvých bylinkách, houbová omáčka a bramborová kaše |
89,- |
4. | 210g Smažené filátko z Tilápie podávané s bramborovou kaší |
89,- |
5. | 220g Domácí těstoviny penne s kuřecím masem, houbami, pórkem a smetanou |
85,- |
|
||
|
Čtvrtek: 10. 10. 2013 – Polévka: Květákový krém……………………….20,-
1. | 140g(VÝBORNÁ KLASIKA) Moravský vrabec se zelím a domácím bramborovým knedlíkem |
89,- |
2. | 150g Smažené trojhránky sýra, vařené brambory a tatarská omáčka |
89,- |
3. | 200gKuřecí gyros v pita chlebu se zelným salátem, tzaziky, rajčaty, ledovým salátem a bramborovými hranolkami |
99,- |
4. | 220g Kuřecí jatýrka v jemné omáčce s hráškem, žampiony, pórkem a smetanou, dušená jasmínová rýže |
85,- |
5. | 220g Penne Amatriciana s kuřecím masem (kuřecí maso, cibulka, žampiony, česnek, rajčata, chilli) |
89,- |
|
||
|
Pátek: 11. 10. 2013 – Polévka: Bílá zelná s klobáskou……………….20,-
1. | 150g (NÁŠ TIP)Grilovaný steak z hovězí roštěné z mladého býka, marinovaný v bazalkovém pestu, bramborové hranolky a česnekový dip |
105,- |
2. | 150g Smažený kuřecí řízek podávaný s domácím bramborovým salátem |
95,- |
3. | 150g(VÝBORNÉ) Špenátové lasagne s kuřecím masem, přelité rajčatovou omáčkou se smetanou |
89,- |
4. | 200g Náš výborný hovězí guláš z Irského válečku podávaný s bramboráčky a cibulkou |
95,- |
5. | 220g Trhaný listový salát s vepřovou panenkou, rajčaty, smaženou bramborovou plackou, francouzským dresingem a parmezánem |
99,- |