Pondělí: 14. 10. 2013 – Polévka: Bramborová s houbami a zeleninou……………….20,-
1. | 200g(ČESKÁ KLASIKA) Smažený holandský řízek, podávaný s bramborovou kaší a okurkovým salátem |
85,- |
2. | 150g(OCHUTNEJTE) Marinované krůtí medailonky na grilu, podávané na fazolkovém salátku k tomu šťouchané brambory |
95,- |
3. | 220g(OBLÍBENÉ) Quesadila se sýrem, vaječnou omeletkou, kuřecími medailonky, pečenými plátky brambor a pórkem, podávané na ledovém salátu se zakysanou smetanou |
99,- |
4. | 220g Domácí těstoviny penne s hovězím ragú, rajčatovou omáčkou a hráškem |
85,- |
5. | 250g Variace listových salátů a čerstvé zeleniny s dresinkem césar, vejce, smažené kousky kuřecího masa |
95,- |
|
||
|
Úterý: 15. 10. 2013 – Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi………………..20,-
1. | 200g(VÝBORNÉ MASO)Vepřová kotleta na grilu v zeleninové omáčce k tomu pečená slanina a sázené vejce, podávaná na zelném salátu se zálivkou z hrubozrnné hořčice, k tomu bramborové hranolky |
99,- |
2. | 160g(CHUŤ ITALIE) Ragú z italských klobásek, kuřecích prsou, hráškových lusků, chřestu a rajčaty, podávané s dušenou jasmínovou rýží |
89,- |
3. | 140g(ČESKÁ KLASIKA) Naše výborná hovězí svíčková z Irského válečku podávaná s houskovým a karlovarským knedlíkem, brusinky a citron |
95,- |
4. | 220g Bramborové noky s kuřecím masem, sušenými rajčaty, smetanovou omáčkou a bazalkovým pestem |
89,- |
5. | 220g Variace listových salátů a zeleniny, s pažitkovým dresinkem se sýrovou quesadilkou se salámem chorizzo |
95,- |
|
||
|
Středa: 16. 10. 2013 – Polévka : Gulášová s bramborem………………………………………20,-
1. | 150g(VYNIKAJÍCÍ) Pečený hovězí Anglický rostbíf z mladého býka podávaný s dijonskou majonézou a mačkaným bramborem s cibulkou |
105,- |
2. | 220g(OBLÍBENÁ KLASIKA) Francouzské brambory zapečené s uzeným masem, zeleninou a vajíčkem, kyselá okurka |
85,- |
3. | 150g(LEHKÁ RYBKA) ) Filátko z tilápie, zapečené se slaninkou a fazolovými lusky, smetanové brambůrky |
89,- |
4. | .220g(NÁŠ TIP)Creole Jambalaya (rýže, krevetky, kuřecí prsa, šunka, rajčátka, řapíkatý celer, paprika, česnek, koriandr) |
89,- |
5. | 220g(LEHKOST JARA) Salát z listů polníčku a ice berg s hořčičným dresinkem, parmazánem, pečenou plackou z brambor a plátky Anglického hovězího rostbífu |
99,- |
|
||
|
Čtvrtek: 17. 10. 2013 – Polévka: Slepičí vývar s játrovým knedlíčkem………………20,-
1. | 180g(VYNIKAJICÍ)Telecí sekaná pečeně na špenátových listech s česnekem, pepřový demiglas a bramborová kaše |
99,- |
2. | 180g(NÁŠ TIP)Kuřecí stehenní steak v koření fajitas na pečené šalotce a paprice, podávaný na amerických bramborech s avokádovým dipem quacamole |
89,- |
3. | 160g(DOPORUČUJEME REZERVOVAT) Konfitované Francouzské kachní stehno, červené zelí a bramborový knedlík | 110,- |
4. | 220gBramborové noky s nudličkami z vepřové panenky, česnekem, cuketou, chilli papričkou a máslem |
85- |
5. | 220g(NÁŠ TIP) Salát NICE – Tuňák v olivovém oleji, rajčata, okurka, pečené papriky, vejce, černé olivy, jarní cibulka to vše s dozlatova upečeným rozmarýnovým chlebem focacia |
99,- |
|
Pátek: 18. 10. 2013 – Polévka: Krkonošská cibulačka………………………………………….20,-
1. | 150g(NÁŠ TIP)Hovězí CHILLI CON CARNE, podávané s dušenou jasmínovou rýži |
89,- |
2. | 150g( VYNIKAJÍCÍ) Smažené kuřecí medailonky v parmazánovém těstíčku, brusinky, a šťouchané brambory s pažitkou |
95,- |
3. | 150g(ČESKÁ KLASIKA)Kančí kýta pečená na česneku, podávané se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem |
105,- |
4. | 250g Míchaný listový salát s kuřecím masem rajčaty, karotkou, okurkou, kukuřicí, vajíčkem, sýrem, ředkvičkami a bramborovou plackou krájenou na nudličky, přelité jogurtovým dresinkem s česnekem |
95,- |
5. | 250g Rizoto s kuřecím masem a zeleninou, kyselá okurka a strouhaný sýr |
89,- |