Pondělí: 14. 10. 2013 – Polévka: Bramborová s houbami a zeleninou……………….20,-

1. 200g(ČESKÁ KLASIKA) Smažený holandský řízek, podávaný   s bramborovou kaší a okurkovým salátem

85,-

2. 150g(OCHUTNEJTE) Marinované krůtí medailonky na grilu, podávané na   fazolkovém salátku k tomu šťouchané brambory

95,-

3. 220g(OBLÍBENÉ) Quesadila se sýrem, vaječnou omeletkou, kuřecími   medailonky, pečenými plátky brambor a pórkem, podávané na ledovém salátu se   zakysanou smetanou

99,-

4. 220g Domácí těstoviny penne   s hovězím ragú, rajčatovou omáčkou a hráškem

        85,-

5. 250g Variace   listových salátů a čerstvé zeleniny s dresinkem césar, vejce, smažené   kousky kuřecího masa

        95,-

   

   

 

Úterý: 15. 10. 2013 – Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi………………..20,-

1.  200g(VÝBORNÉ   MASO)Vepřová kotleta na grilu v zeleninové omáčce k tomu pečená   slanina a sázené vejce, podávaná na zelném salátu se zálivkou z hrubozrnné   hořčice, k tomu bramborové hranolky

      99,-

2. 160g(CHUŤ ITALIE) Ragú z italských klobásek, kuřecích prsou,   hráškových lusků, chřestu a rajčaty, podávané s dušenou jasmínovou   rýží

89,-

3. 140g(ČESKÁ KLASIKA) Naše výborná hovězí svíčková z Irského   válečku podávaná s houskovým a karlovarským knedlíkem, brusinky a   citron

95,-

4. 220g Bramborové noky s kuřecím   masem, sušenými rajčaty, smetanovou omáčkou a bazalkovým pestem

      89,-

5. 220g Variace listových salátů a   zeleniny, s pažitkovým dresinkem se sýrovou quesadilkou se salámem   chorizzo

      95,-

   

   

Středa: 16. 10. 2013 – Polévka : Gulášová s bramborem………………………………………20,-

1. 150g(VYNIKAJÍCÍ) Pečený hovězí Anglický   rostbíf z mladého býka podávaný s dijonskou majonézou a mačkaným   bramborem s cibulkou

      105,-

2. 220g(OBLÍBENÁ KLASIKA) Francouzské   brambory zapečené s uzeným masem, zeleninou a vajíčkem, kyselá   okurka

85,-

3. 150g(LEHKÁ RYBKA) ) Filátko   z tilápie, zapečené se slaninkou a fazolovými lusky, smetanové   brambůrky

      89,-

4. .220g(NÁŠ TIP)Creole Jambalaya (rýže, krevetky,   kuřecí prsa, šunka, rajčátka, řapíkatý celer, paprika, česnek, koriandr)

     89,-

5. 220g(LEHKOST JARA) Salát z listů   polníčku a ice berg s hořčičným dresinkem, parmazánem, pečenou plackou   z brambor a plátky Anglického hovězího rostbífu

99,-

   

   

 

Čtvrtek: 17. 10. 2013 – Polévka: Slepičí vývar s játrovým knedlíčkem………………20,-

1. 180g(VYNIKAJICÍ)Telecí sekaná pečeně na špenátových listech   s česnekem, pepřový demiglas a bramborová kaše

99,-

2.  180g(NÁŠ TIP)Kuřecí stehenní steak v   koření fajitas na pečené šalotce a paprice, podávaný na amerických bramborech   s avokádovým dipem quacamole

89,-

3. 160g(DOPORUČUJEME REZERVOVAT) Konfitované Francouzské kachní stehno,   červené zelí a bramborový knedlík       110,-
4. 220gBramborové noky s nudličkami   z vepřové panenky, česnekem, cuketou, chilli papričkou a máslem

85-

5. 220g(NÁŠ TIP) Salát NICE – Tuňák v olivovém oleji, rajčata,   okurka, pečené papriky, vejce, černé olivy, jarní cibulka to vše s dozlatova   upečeným rozmarýnovým chlebem focacia

99,-

   
   

 

Pátek: 18. 10. 2013 – Polévka: Krkonošská cibulačka………………………………………….20,-

1. 150g(NÁŠ TIP)Hovězí CHILLI CON   CARNE, podávané s dušenou jasmínovou rýži

89,-

2. 150g( VYNIKAJÍCÍ) Smažené kuřecí medailonky v parmazánovém   těstíčku, brusinky, a šťouchané brambory s pažitkou

95,-

3. 150g(ČESKÁ KLASIKA)Kančí kýta pečená na česneku, podávané se špenátem   a domácím bramborovým knedlíkem

105,-

4. 250g Míchaný listový salát s kuřecím masem rajčaty,   karotkou, okurkou, kukuřicí, vajíčkem, sýrem, ředkvičkami a bramborovou   plackou krájenou na nudličky, přelité jogurtovým dresinkem s česnekem

95,-

5. 250g Rizoto s kuřecím masem a zeleninou, kyselá okurka a   strouhaný sýr

89,-

Nahoru