ROZVOZ JÍDEL A OBĚDŮ je momentálně z personálních důvodů PŘERUŠEN.

Hledáme nového člena týmu pro rozvozovou službu!
Máte vlastní auto, zodpovědný přístup, chuť spolupracovat na ŽL a získat nový příjem za výhodných podmínek?
Kontaktujte nás pro více informací na 773 922 904 (pan Filip Veselý).

Pondělí: 21. 10. 2013 – Polévka: Čočková …………………..18,-

1. 150g(VÝBORNÁ KLASIKA) Segedínský guláš připravovaný z vepřové plece podávaný s houskovým knedlíkem                          

89,-

2. 150g(OCHUTNEJTE) Grilovaný kuřecí steak podávaný s fazolkami restovanými s červenou cibulkou, slaninkou, sladkým balsamicem a rukolou, šťouchané brambory s cibulkou                                                                                                                              

95,-

3. 220g(OBLÍBENÉ) Quesadilla  s kuřecím masem, kukuřicí, slaninkou, rajčaty, pečeným bramborem, rozpečeným sýrem a špenátem, ledový salát a zakysaná smetana                                                                                                                                                  

99,-

4. 220g Domácí špagety s kuřecím masem, rajčaty, bazalkovým pestem a parmezánem                                                                     

89,-

5. 220g Ledový a římský salát s grilovaným kuřecím masem, dresingem caesar, rajčaty, okurkou, vajíčkem a olivami                 

95,-

   

 

   

 

 

Úterý: 22. 10. 2013 – Polévka: Aztécky vývar se smaženou tortillou……,,18,-

1. 150g(VÝBORNÉ)Pomalu pečené vepřové výpečky podávané se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem                    

89,-

2. 140g(VÝBORNÁ RYBA) Grilovaný steak z tuňáka podávaný se šťouchaným bramborem s mladou cibulkou a tvarohem, přelité smetanovou omáčkou s limetkou                                                                                                                                                                  

109,-

3. 160g(OBLÍBENÉ) Smažený květák, vařené brambory a domácí tatarská omáčka                                                                               

85,-

4. 150g Kuřecí steak podávaný se sázeným vajíčkem, bramborovými hranolkami a česnekovou majonézou                                   

95,-

5. 220g Bramborové noky s kuřecím masem, špenátem a smetanou                                                                                                       

89,-

   

 

   

 

 

Středa: 23. 10. 2013 – Polévka : Dýňová se zázvorem,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,18,-

1. 150g(VYNIKAJÍCÍ) Váleček z vepřové panenky v kuřecí fáší a slanince, šťouchané brambory s pažitkou a sýrová omáčka      

105,-

2. 160g(OBLÍBENÉ) Thajské kuřecí nudličky s restovanou zeleninou se žampiony, červeným kari a kokosovým mlékem, dušená jasmínová rýže                                                                                                                                                                                                    

95,-

3. 150g Pomalu vařený Irský hovězí váleček v silném zeleninovém vývaru, přelitý koprovou omáčkou, vařené vajíčko a domácí houskový knedlík                                                                                                                                                                                                 

89,-

4. 220g Torteliny plněné špenátem a ricotou, restované kuřecí maso, anglická slaninka, cibulka a smetana                                    

95,-

5. 220g Trhaný listový salát s rukolou, kuřecím masem, brokolicí, grilovanou balkánskou paprikou, krutonky, slaninkou a francouzským dresingem                                                                                                                                                                                   

95,-

   

 

   

 

 

Čtvrtek: 24. 10. 2013 – Polévka: Žampionový krém,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,18,-

1. 220g(VYNIKAJICÍ) Burrito s kuřecím masem, šťouchanými fazolemi, pečenou paprikou a cibulí, sýrem, ledovým salátem, rajčaty a slaninkou, zakysaná smetana a omáčka barbecue                                                                                                                                   

105,-

2. 150g(NÁŠ TIP)Grilovaný kuřecí steak podávaný na čerstvém listovém špenátu s dresingem caesar, zeleninovým kus kusem a přelitý italskou tomatovou omáčkou s bazalkou a smetanou                                                                                                                     

95,-

3. 150gŠpanělský ptáček připravovaný z Irského válečku podávaný s domácím houskovým knedlíkem nebo dušenou rýží          

99,-

4. 220gBramborové noky s kuřecím masem, cibulkou, česnekem, rajčaty, chilli papričkou a slaninkou                                            

89,-

5. 220g Těstovinový salát s kuřecím masem, šunkou, rajčaty, kukuřicí, vajíčkem, mladou cibulkou a jogurtovým dresingem s majonézou a pažitkou                                                                                                                                                                                      

95,-

   

 

   

 

 

Pátek: 25. 10. 2013 – Polévka: Frankfurtská s bramborem……………………….18,-

1. 150g(NÁŠ TIP)Grilovaný steak hovězí roštěné z mladého býka podávaný s pečeným bramborem a smetanovou omáčkou s bazalkovým pestem                                                                                                                                                                                       

105,-

2. 220g( VYNIKAJÍCÍ)Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem, bílé zelí a vídeňská cibulka                                         

89,-

3. 150g Pomalu pečená vepřová pečeně špikovaná švestkami přelitá šípkovou omáčkou, šťouchané brambory se slaninkou a cibulkou                                                                                                                                                                                                                

95,-

4. 140g (DOPORUČUJEME REZERVOVAT) Steak z Norského lososa podávaný s pečeným bramborem a ledovým salátem s dresingem caesar                                                                                                                                                                                            

109,-

5. 250g Rizoto s kuřecím masem, kachními jatýrky, špenátem, žampiony a smetanou                                                                         

89,-

Nahoru