Pondělí: 21. 10. 2013 – Polévka: Čočková …………………..18,-
1. | 150g(VÝBORNÁ KLASIKA) Segedínský guláš připravovaný z vepřové plece podávaný s houskovým knedlíkem |
89,- |
2. | 150g(OCHUTNEJTE) Grilovaný kuřecí steak podávaný s fazolkami restovanými s červenou cibulkou, slaninkou, sladkým balsamicem a rukolou, šťouchané brambory s cibulkou |
95,- |
3. | 220g(OBLÍBENÉ) Quesadilla s kuřecím masem, kukuřicí, slaninkou, rajčaty, pečeným bramborem, rozpečeným sýrem a špenátem, ledový salát a zakysaná smetana |
99,- |
4. | 220g Domácí špagety s kuřecím masem, rajčaty, bazalkovým pestem a parmezánem |
89,- |
5. | 220g Ledový a římský salát s grilovaným kuřecím masem, dresingem caesar, rajčaty, okurkou, vajíčkem a olivami |
95,- |
|
||
|
Úterý: 22. 10. 2013 – Polévka: Aztécky vývar se smaženou tortillou……,,18,-
1. | 150g(VÝBORNÉ)Pomalu pečené vepřové výpečky podávané se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem |
89,- |
2. | 140g(VÝBORNÁ RYBA) Grilovaný steak z tuňáka podávaný se šťouchaným bramborem s mladou cibulkou a tvarohem, přelité smetanovou omáčkou s limetkou |
109,- |
3. | 160g(OBLÍBENÉ) Smažený květák, vařené brambory a domácí tatarská omáčka |
85,- |
4. | 150g Kuřecí steak podávaný se sázeným vajíčkem, bramborovými hranolkami a česnekovou majonézou |
95,- |
5. | 220g Bramborové noky s kuřecím masem, špenátem a smetanou |
89,- |
|
||
|
Středa: 23. 10. 2013 – Polévka : Dýňová se zázvorem,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,18,-
1. | 150g(VYNIKAJÍCÍ) Váleček z vepřové panenky v kuřecí fáší a slanince, šťouchané brambory s pažitkou a sýrová omáčka |
105,- |
2. | 160g(OBLÍBENÉ) Thajské kuřecí nudličky s restovanou zeleninou se žampiony, červeným kari a kokosovým mlékem, dušená jasmínová rýže |
95,- |
3. | 150g Pomalu vařený Irský hovězí váleček v silném zeleninovém vývaru, přelitý koprovou omáčkou, vařené vajíčko a domácí houskový knedlík |
89,- |
4. | 220g Torteliny plněné špenátem a ricotou, restované kuřecí maso, anglická slaninka, cibulka a smetana |
95,- |
5. | 220g Trhaný listový salát s rukolou, kuřecím masem, brokolicí, grilovanou balkánskou paprikou, krutonky, slaninkou a francouzským dresingem |
95,- |
|
||
|
Čtvrtek: 24. 10. 2013 – Polévka: Žampionový krém,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,18,-
1. | 220g(VYNIKAJICÍ) Burrito s kuřecím masem, šťouchanými fazolemi, pečenou paprikou a cibulí, sýrem, ledovým salátem, rajčaty a slaninkou, zakysaná smetana a omáčka barbecue |
105,- |
2. | 150g(NÁŠ TIP)Grilovaný kuřecí steak podávaný na čerstvém listovém špenátu s dresingem caesar, zeleninovým kus kusem a přelitý italskou tomatovou omáčkou s bazalkou a smetanou |
95,- |
3. | 150gŠpanělský ptáček připravovaný z Irského válečku podávaný s domácím houskovým knedlíkem nebo dušenou rýží |
99,- |
4. | 220gBramborové noky s kuřecím masem, cibulkou, česnekem, rajčaty, chilli papričkou a slaninkou |
89,- |
5. | 220g Těstovinový salát s kuřecím masem, šunkou, rajčaty, kukuřicí, vajíčkem, mladou cibulkou a jogurtovým dresingem s majonézou a pažitkou |
95,- |
|
||
|
Pátek: 25. 10. 2013 – Polévka: Frankfurtská s bramborem……………………….18,-
1. | 150g(NÁŠ TIP)Grilovaný steak hovězí roštěné z mladého býka podávaný s pečeným bramborem a smetanovou omáčkou s bazalkovým pestem |
105,- |
2. | 220g( VYNIKAJÍCÍ)Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem, bílé zelí a vídeňská cibulka |
89,- |
3. | 150g Pomalu pečená vepřová pečeně špikovaná švestkami přelitá šípkovou omáčkou, šťouchané brambory se slaninkou a cibulkou |
95,- |
4. | 140g (DOPORUČUJEME REZERVOVAT) Steak z Norského lososa podávaný s pečeným bramborem a ledovým salátem s dresingem caesar |
109,- |
5. | 250g Rizoto s kuřecím masem, kachními jatýrky, špenátem, žampiony a smetanou |
89,- |