ROZVOZ JÍDEL A OBĚDŮ je momentálně z personálních důvodů PŘERUŠEN.

Hledáme nového člena týmu pro rozvozovou službu!
Máte vlastní auto, zodpovědný přístup, chuť spolupracovat na ŽL a získat nový příjem za výhodných podmínek?
Kontaktujte nás pro více informací na 773 922 904 (pan Filip Veselý).

Úterý: 29. 10. 2013 – Polévka: Špenátový krém………………………………….…..18,-

1. 150g(VÝBORNÉ)Karlovarský hovězí guláš připravovaný z Irského válečku, domácí houskový knedlík                                            

89,-

2. 220g(MEXICO) Quesadilla s kuřecím masem, slaninkou, rajčaty, sýrem, fazolemi a ledovým salátem, podávané se zakysanou smetanou a bramborovými hranolkami                                                                                                                                                          

99,-

3. 150gKuřecí steak podávaný s fazolkami restovanými s cibulkou, slaninkou a česnekem, šťouchané brambory a holandská omáčka                                                                                                                                                                                                                  

95,-

4. 250g Italský zeleninový salát s rukolou, kuřecím masem, rajčaty, olivami, kukuřicí a jogurtovým dresingem s bazalkou           

95,-

5. 220g Těstoviny penne s kuřecím masem, italskou tomatovou omáčkou, česnekem, smetanou a parmezánem                          

85,-

6. 150g Smažený sýr podávaný s domácí tatarskou omáčkou a vařeným bramborem                                                                           

89,-

   

 

 

Středa: 30. 10. 2013 – Polévka : Hovězí vývar se zázvorem a zeleninou…18,-

1. 150g(VYNIKAJÍCÍ) Náš výborný hovězí stroganof podávaný s dušenou jasmínovou rýží                                                                    

95,-

2. 200g(OBLÍBENÉ) Smažené karbanátky, bramborová kaše ochucená máslem, kyselá okurka                                                          

89,-

3. 150g Grilovaný kuřecí steak plněný sušenými rajčaty, slaninkou a švestkami, šťouchané brambory a omáčka ochucená balsamicem                                                                                                                                                                                                           

99,-

4. 220g Domácí Špagety s kuřecím masem, žampiony, cibulkou, pórkem a smetanou                                                                           

85,-

5. 220g Caesar salát s kuřecím masem, pečenou slaninkou, krutonky a parmezánem                                                                           

99,-

   

 

   

 

 

Čtvrtek: 31. 10. 2013 – Polévka: Cuketová…………………………….18,-

1. 150g(VYNIKAJICÍ) Grilované medailonky z vepřové panenky přelité dijonskou hořčičnou omáčkou, šťouchané brambory s mladou cibulkou                                                                                                                                                                                             

105,-

2. 160g(NÁŠ TIP)Kuřecí gyros podávaný se zelným salátem, řeckým dresingem tzaziki a bramborovými hranolkami                     

95,-

3. 150g(MASO Z KVALITNÍHO CHOVU) Pomalu pečená vepřová pečeně špikovaná klobáskou, bílé zelí a domácí bramborový knedlík                                                                                                                                                                                                                   

89,-

4. 220g Bramborové noky s kuřecím masem, špenátem, česnekem a smetanou                                                                                    

89,-

5. 140g (DOPORUČUJEM REZERVOVAT)Grilovaný steak z tuňáka přelitý paprikovou omáčkou, bramborová kaše                      

109,-

   

 

   

 

 

Pátek: 01. 11. 2013 – Polévka: Italská bramborová……………..18,-                                                         

1. 150g(NÁŠ TIP, OCHUTNEJTE)Smažené kuřecí prsíčko ve špenátovém těstíčku, šťouchané brambory a zakysaná smetana s čerstvě sekanou pažitkou                                                                                                                                                                                

95,-

2. 200g( VYNIKAJÍCÍ)Grilovaný špíz s vepřovou panenkou, kuřecím masem, slaninkou, paprikou a cibulí, pečené brambory a česneková majonéza                                                                                                                                                                                           

99,-

3. 160g Konfitované francouzské kachní stehno podávané s červeným zelím a karlovarským knedlíkem                                        

109,-

4. 150g Kuřecí roláda plněná sýrem, slaninkou a špenátem, dušená jasmínová rýže a silná kuřecí šťáva                                           

89,-

5. 220g Domácí těstoviny fetuccine s restovanými kousky lososa, červenou cibulkou, rajčaty, smetanou a vínem                          

99,-

Nahoru