Pondělí: 04. 11. 2013 – Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi…………………………..18,-
1. | 150g (NĚCO OD ŠÉFŮ) Pomalu dušený hovězí váleček na houbách a podávaný s domácím bramborovým knedlíkem |
89,- |
2. | 180g (GORDON BLUE) Smažené kuřecí prsíčko, plněné šunkou a sýrem a podávané s vařeným bramborem, máslem, pažitkou k tomu okurkový salát |
89,- |
3. | 220g(EXOTICA)Quesadila plněná kuřecími masem, rozpečeným sýrem, kukuřicí, křupavou slaninkou a rajčaty, podávaná na ledovém salátu s omáčkou BBQ |
99,- |
4. | 220g Bramborové noky s hovězí svíčkovou, špenátem, slaninkou a smetanou |
95,- |
5. | 220g(LEHKOST BYTÍ) Salát z listů polníčku a ice berg s hořčičným dresinkem, rajčaty, okurkou, kedlubnou, parmazánem a filírovaným medailonkem z panenské svíčkové |
95,- |
|
||
|
Úterý: 05. 11. 2013 – Polévka: Zelňačka s klobásou a bramborem…………………18,-
1. | 180g(NĚCO OD ŠEFŮ)Pečené masové kuličky z Irské hovězí kýty, přelité smetanovou omáčkou, podávané se šťouchanými bylinkovými brambory a brusinkami |
89,- |
2. | 160g(PRO CHLADNÉ ZIMNÍ DNY)Vykostěné kuřecí stehýnka pečená na rozmarýnu v omáčce z rajčat a bílého vína, podávaná s bramborovými resty |
95,- |
3. | 180g(EXOTIKA)Voňavé thajské kuřecí kari se zeleninou a žampiony, podávané s dušenou jasmínovou rýží |
89,- |
4. | 220g(DOMÁCÍ VÝROBA)Těstoviny penne s kuřecím masem, slaninkou, žampiony a rajčaty |
85,- |
5. | 160g Smažený květák, vařené brambory a domácí tatarská omáčka
|
89,- |
|
||
|
Středa: 06. 11. 2013 – Polévka : Polévka: Uzený vývar s krupkami a zeleninou…………………………….18,-
1. | 150g(KLASIKA) Domácí vyuzená krkovička, podávaná s bramborovou kaší s máslem a kyselou okurkou |
85,- |
2. | 160g(NĚCO OD ŠEFŮ)Smažený krůtí steak po židovsku, podávaný se sotýrovanými smetanovými bramborami s chřestem a šunkou |
95,- |
3. | 150g (EXOTICA)Kuřecí nudličky restované s olivami, žampiony, paprikou a mladou kukuřicí, k tomu dušená jasmínová rýže |
89,- |
4. | 220g(DOMÁCÍ VÝROBA)Špenátové lasagne s lesními houbami, cibulovým smetanovým ragú, kuřecím masem a omáčkou z rajčat a smetany |
85,- |
5. | 220g(VYNIKAJÍCÍ) Těstovinový salát míchaný s rajčaty, lístky bazalky, hráškem, feta dip a křupavé kuře |
95,- |
|
||
|
Čtvrtek: 07. 11. 2013 – Polévka: Gulášová s masem a bramborem………………………………..18,-
1. | 180g(NĚCO OD ŠEFŮ) Steak z marinované vepřové krkovičky v jogurtové marinádě s rozmarýnem, podávaný na šťouchaných bramborech se slaninou |
99,- |
2. | 200g (VÝBORNÁ KOMBINACE) Sekané drůbeží biftečky se sýrem mozarella, podávané s bazalkovým dipem a čerstvým listovým špenátem na máslovém kuskusu |
89,- |
3. | 150g (KLASIKA) Naše domácí hovězí svíčková na smetaně, podávaná s houskovým knedlíkem a brusinkovým terčíkem |
95,- |
4. | 150g (RYBA) Pečené filety z tilapie, podávané na restovaném chorizzu, cibuli a rajčaty, k tomu bramborová kaše |
89,- |
5. | 220g (DOMÁCÍ VÝROBA) Špagety „CARBONARA“ slanina, cibulka, vaječný žloutek, parmezán, smetana a bílé víno |
85,- |
|
||
|
Pátek: 08. 11. 2013 – Polévka: Italská zeleninová………………………………………..18,-
1. | 170g(NĚCO OD ŠEFŮ) Plněný paprikový lusk masovou směsí, podávaný v rajčatové omáčce s dušenou rýží nebo domácím houskovým knedlíkem |
89,- |
2. | 160g (KLASIKA) Variace smažených řízečků z panenské svíčkové a kuřecích prsou, podávaná s bramborovým salátem |
105,- |
3. | 220g(Z NAŠEHO GRILU) 2KS Vepřové kotletky, marinované v fajita směsi koření a citrónu, podávané s farmářskými bramborovými hranolky a Dijon majonézou |
105,- |
4. | 220g(LEHKÁ KOMBINACE) Bramborové noky s italským tvarohem ricota, bazalkou, sušenými rajčaty a kuřecím masem |
85,- |
5. | 220gŠpenátový salát s pečenými brambory a šalotkou, lehkou jogurtovou majonézou ochucenou ančovičkou a pažitkou, pečená slanina, kuřecí kousky a vařené vajíčko |
95,- |