Pondělí: 11. 11. 2013 – Polévka: Čočková polévka   (naše ceny jsou včetně polévky)

 

1. 150g( VÝBORNÁ KLASIKA) Moravský vrabec připravovaný z vepřové   plece a libového boku podávaný se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem

95,-

2. 150gGrilovaný kuřecí steak zapečený   se šunkou a sýrem, sázené vajíčko a šťouchané brambory s mladou cibulkou,   smetanová omáčka ochucená bazalkou

99,-

3. 220g(OBLÍBENÉ) Mexické burrito plněné kuřecím masem v koření   fajitas, kukuřicí, rajčaty, šťouchanými fazolemi, ledovým salátem a   španělskou rýží, zakysaná smetana

99,-

4. 220g Bramborové noky s kuřecím   masem, cibulkou, slaninkou, houbami a smetanou

      89,-

5. 250g Ledový   a římský salát s kuřecím masem, dresingem caesar, pečenou slaninkou,   rajčaty a krutonky

        95,-

 

Úterý: 12. 11. 2013 – Polévka: Brokolicový krém s bazalkou  (naše ceny jsou včetně polévky)

 

1.  160g(   DOPORUČUJEME REZERVOVAT)Konfitované Francouzské kachní stehno podávané   s červeným  zelím a domácím   karlovarským knedlíkem

      109,-

2. 200gPoctivé pečené Čevabčiči   připravované z vepřové plece, vařené brambory, kyselá okurka, cibulka a   hořčice

95,-

3. 150g(OBLÍBENÉ) Smažený kuřecí řízek obalovaný v corn flakes,   jemná bramborová kaše a malý řecký salát s olivami

99,-

4. 220g Výborné rizoto s kuřecím masem   a zeleninou, sypané strouhaným sýrem

        89,-

5. 250g   Těstoviny penne s omáčkou   amatriciana(slaninka, cibulka, česnek, rajčata, chilli paprička)

        89,-

Středa: 13. 11. 2013 – Polévka : Hovězí vývar s játrovým knedlíčkem   (naše ceny jsou včetně polévky)

 

1. 160g( VÝBORNÉ) Grilovaný kuřecí stehenní   steak podávaný se Španělským bramborem panadera a houbovou omáčkou

      95,-

2. 140g(ČERSTVÁ RYBA)Pečený  steak z Norského lososa, pečené   brambory, listový salát a česneková majonéza                      115,-

115,-

3. 150g(OBLÍBENÉ) Kuřecí nudličky se   žampiony, hráškem, pórkem, kari kořením a smetanou, dušená jasmínová   rýže

        95,-

4. 220g   Trhaný listový salát s kuřecím masem, hermelínem, fazolemi, rajčaty, kukuřicí   a mexickými tortilla chips, jogurtový dresing

        95,-

5. 220gVýborné Torteliny s nudličkami z vepřové panenky, slaninkou,   brokolicí a smetanou

95,-

6. 150g Smažený   sýr podávaný s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou

        95,-

 

Čtvrtek: 14. 11. 2013 – Polévka: Aztécký vývar se smaženou tortillou   (naše ceny jsou včetně polévky)

 

1. 150g( VÝBORNÉ MASO) Grilované medailonky z telecí pečeně   podávané se šťouchaným bramborem s cibulkou a slaninkou, pepřová omáčka   se smetanou

109,-

2.  150g(OBLÍBENÉ) Náš poctivý hovězí guláš   podávaný s domácími bramboráčky a cibulkou

95,-

3. 220gGrilovaný kuřecí steak marinovaný   v bazalkovém pestu podávaný na zeleninovém rizotu se smetanou a   rukolou           99,-
4. 220g Francouzské brambory s uzenou   krkovičkou, zeleninou a kyselou okurkou

         89-

5. 250g   Bramborové noky s kuřecím   masem, sušenými rajčaty, slaninkou a smetanou

89,-

 

Pátek: 15. 11. 2013 – Polévka: Kulajda    (naše ceny jsou včetně polévky)

 

1. .140g( MASO Z MLADÉHO BÝKA) Pomalu pečený anglický Roastbeef   podávaný s baby karotkou na másle, šťouchaným bramborem s cibulkou   a silnou hovězí šťávou

105,-

2. 150gVáleček z vepřové panenky   v kuřecí fáší a slanince přelitý šípkovou omáčkou, sotýrované brambory   s pórkem, hráškem a smetanou

99,-

3. 220g(OBLÍBENÉ) Quesadilla s kuřecím masem, sýrem, špenátem,   nakládaným kaktusem, rajčaty a fazolemi, ledový salát a zakysaná smetana

105,-

4. 160g Smažené žampiony podávané   s vařeným bramborem a naší domácí tatarskou omáčkou

95,-

5. 220g   Špagety s omáčkou bolognese   sypané parmezánem

89,-

Nahoru