Pondělí: 18. 11. 2013 – Polévka: Italská rajčatová s bazalkou
1. | 150g(ČESKÁ KLASIKA)Pomalu pečený Irský hovězí váleček na houbách, dušená rýže s restovaným hráškem |
95,- |
2. | 150g (SKVĚLÁ MINUTKA)Grilované medailonky z panenské svíčkové přelité hořčičnou omáčkou podávané se šťouchaným bramborem |
105,- |
3. | 220g (TEX – MEX) CHIMICHANGAS-pšeničná tortilla plněná kuřecími medailonky v limetách a koření fajitas, pečenou paprikou a cibulí, zeleninovou rýží a sýrem, podávanou se sázeným vejcem a koriandrovou smetanou |
105,- |
4. | 220g Bramborové noky s kuřecím masem, špenátem, česnekem a smetanou |
89,- |
5. | 150g Smažený sýr, podávaný s vařeným pažitkovým bramborem a domácí tatarskou omáčkou |
89,- |
Úterý: 19. 11. 2013 – Polévka: Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou
1. | 150g(VYNIKAJÍCÍ) Smažená vepřová pečeně naruby, podávaná na bramborové kaši a přelitá slaninovou omáčkou |
99,- |
2. | 150g(DELIKATESA) Kančí výpečky na česneku, podávané se špenátem a domácím chlupatým knedlíkem |
105,- |
3. | 150g(NÁŠ TIP) Kuřecí Hamburger se smaženou bramborovou plackou, slaninkou, rajčaty, sýrem, ledovým salátem, americkým dresinkem a hranolky |
99,- |
4. | 220g Domácí těstoviny penne s vepřovou panenkou, slaninkou, rajčaty, italskou tomatovou omáčkou a smetanou |
95,- |
5. | 150g Smažený filet ze sladkovodní telapie s bramborovou kaší a citrónem |
89,- |
Středa: 20. 11. 2013 – Polévka :Bílá zelňačka s uzeným a bramborem
1. | 220g(VŮNĚ DÁLEK) Gyros z kuřecích stehýnek, podávaný v pita chlebu se zelným salátem, omáčkou tzatziki, červenou cibulí a rajčetem k tomu bramborové hranolky |
105,- |
2. | 250g (SKVĚLÁ ČESKÁ KLASIKA) Domácí bramborové halušky s uzenou krkovičkou a zelím, vídeňská cibulka |
89,- |
3. | 150g(SKVĚLÁ KOMBINACE) Grilovaná kachní játra s jablky podávaná portské omáčce a s dušenou cibulovou rýží |
99,- |
4. | 220g Zapečené plátky brambor s masovým ragú, grilovaným lilkem, cuketou, rajčaty a cibulí, přelité omáčkou z pečeného česneku a tymiánu |
89,- |
5. | 220gŠpagety aglio olio s kuřecím masem, slaninkou a chilli papričkou |
89,- |
Čtvrtek: 21. 11. 2013 – Polévka: Telecí vývar s játrovými knedlíčky
1. | 200g(VÝBORNÁ OD ŠÉFŮ) Staročeská sekaná ve slanině plněná vejci, podávaná s bramborovou kaší a okurkou |
89,- |
2. | 150g (NĚCO Z GRILU) Grilované kuřecí medailonky marinované v citronu, podávané s bramborovými kroketami, omáčkou ze zeleného pepře a bazalkovou majonézou |
105,- |
3. | 220g (VŮNĚ MOŘE) Grilovaný steak z tuňáka v marinádě z francouzské hořčice a sojové omáčky kikoman, podávaný na špenátovém rizotu s pečenou šalotkou a přelitý balzamikovou omáčkou |
109,- |
4. | 200g Zapečené domácí penne s kuřecím masem, brokolicí, česnekem a smetanou |
89,- |
5. | 220gTrhaný ledový a římský salát s grilovaným kuřecím prsíčkem(100g), rajčaty, slaninou, krutóny a dresinkem caesar |
95,- |
Pátek: 22. 11. 2013 – Polévka: Bramborová se zeleninou a houbami
1. | 150g(KLASIKA)Variace smažených řízku (vepřová pečeně a kuřecí prsa) podávané s vařeným bramborem a dijonskou majonézou |
99,- |
2. | 180g(VÝBORNÝ OD ŠÉFŮ) Poctivý španělský ptáček podávaný s dušenou rýží nebo houskovým knedlíkem |
99,- |
3. | 150g(NĚCO Z GRILU) Grilovaný steak hovězí roštěné z mladého býka, hořčičná omáčka a pečené brambory ve slupce |
105,- |
4. | 180g Restované kuřecí nudličky po indicky (kuřecí prsa, červená cibule, jablka, smetana a kari) k tomu dušená rýže |
89,- |
5. | 160g(OBLÍBENÉ) Smažený květák, vařené brambory a tatarská omáčka |
89,- |