Pondělí: 18. 11. 2013 – Polévka: Italská rajčatová s bazalkou

1. 150g(ČESKÁ KLASIKA)Pomalu pečený Irský hovězí váleček na houbách, dušená rýže s restovaným hráškem

95,-

2. 150g (SKVĚLÁ MINUTKA)Grilované medailonky z panenské svíčkové přelité hořčičnou omáčkou podávané se šťouchaným bramborem

                          105,-

3. 220g (TEX – MEX) CHIMICHANGAS-pšeničná tortilla plněná kuřecími medailonky v limetách a koření fajitas, pečenou paprikou a cibulí, zeleninovou rýží a sýrem, podávanou se sázeným vejcem a koriandrovou smetanou

105,-

4. 220g Bramborové noky s kuřecím masem, špenátem, česnekem a smetanou

89,-

5. 150g Smažený sýr, podávaný s vařeným pažitkovým bramborem a domácí tatarskou omáčkou

89,-

 

Úterý: 19. 11. 2013 – Polévka: Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou

1. 150g(VYNIKAJÍCÍ) Smažená vepřová pečeně naruby, podávaná na bramborové kaši a přelitá slaninovou omáčkou

99,-

2. 150g(DELIKATESA) Kančí výpečky na česneku, podávané se špenátem a domácím chlupatým knedlíkem

105,-

3. 150g(NÁŠ TIP) Kuřecí Hamburger se smaženou bramborovou plackou, slaninkou, rajčaty, sýrem, ledovým salátem, americkým dresinkem a hranolky

99,-

4. 220g Domácí těstoviny penne  s vepřovou panenkou, slaninkou, rajčaty, italskou tomatovou omáčkou a smetanou

95,-

5. 150g Smažený filet ze sladkovodní telapie s bramborovou kaší a citrónem

89,-

 

Středa: 20. 11. 2013 – Polévka :Bílá zelňačka s uzeným a bramborem                              

1. 220g(VŮNĚ DÁLEK) Gyros z kuřecích stehýnek, podávaný v pita chlebu se zelným salátem, omáčkou tzatziki, červenou cibulí a rajčetem k tomu bramborové hranolky

105,-

2. 250g (SKVĚLÁ ČESKÁ KLASIKA) Domácí bramborové halušky s uzenou krkovičkou a zelím, vídeňská cibulka

89,-

3. 150g(SKVĚLÁ KOMBINACE) Grilovaná kachní játra s jablky podávaná portské omáčce a s dušenou cibulovou rýží

99,-

4. 220g Zapečené plátky brambor s masovým ragú, grilovaným lilkem, cuketou, rajčaty a cibulí, přelité omáčkou z pečeného česneku a tymiánu

89,-

5. 220gŠpagety aglio olio s kuřecím masem, slaninkou a chilli papričkou

89,-

 

Čtvrtek: 21. 11. 2013 – Polévka: Telecí vývar s játrovými knedlíčky

1. 200g(VÝBORNÁ OD ŠÉFŮ) Staročeská sekaná ve slanině plněná vejci, podávaná s bramborovou kaší a okurkou

89,-

2. 150g (NĚCO Z GRILU) Grilované kuřecí medailonky marinované v citronu, podávané s bramborovými kroketami, omáčkou ze zeleného pepře a bazalkovou majonézou

105,-

3. 220g (VŮNĚ MOŘE) Grilovaný steak z tuňáka v marinádě z francouzské hořčice a sojové omáčky kikoman, podávaný na špenátovém rizotu s pečenou šalotkou a přelitý balzamikovou omáčkou

109,-

4. 200g Zapečené domácí penne s kuřecím masem, brokolicí, česnekem a smetanou

89,-

5. 220gTrhaný ledový a římský salát s grilovaným kuřecím prsíčkem(100g), rajčaty, slaninou, krutóny a dresinkem caesar

95,-

 

 

Pátek: 22. 11. 2013 – Polévka: Bramborová se zeleninou a houbami

1. 150g(KLASIKA)Variace smažených řízku (vepřová pečeně a kuřecí prsa) podávané s vařeným bramborem a dijonskou majonézou

99,-

2. 180g(VÝBORNÝ OD ŠÉFŮ) Poctivý španělský ptáček podávaný s dušenou rýží nebo houskovým knedlíkem

99,-

3. 150g(NĚCO Z GRILU) Grilovaný steak hovězí roštěné z mladého býka, hořčičná omáčka a pečené brambory ve slupce

105,-

4. 180g Restované kuřecí nudličky po indicky (kuřecí prsa, červená cibule, jablka, smetana a kari) k tomu dušená rýže

89,-

5. 160g(OBLÍBENÉ) Smažený květák, vařené brambory a tatarská omáčka

89,-

Nahoru