Pondělí: 25. 11. 2013 – Polévka: Špenátový krém

1. 150g( VÝBORNÁ KLASIKA) Pomalu pečená vepřová pečeně na cibulce a   česneku, podávaná se smetanovým špenátem a domácím bramborovým knedlíkem

95,-

2. 150gGrilovaný kuřecí steak marinovaný   v jogurtu a bylinkách, šťouchané brambory s cibulkou a baby karotka na   másle

105,-

3.  220g(OBLÍBENÉ)   Mexická tortilla Quesadilla, plněná smaženými kuřecími nagetami, rajčaty,   slaninkou, dresingem caesar, sýrem a kukuřicí, ledový salát a zakysaná   smetana

105,-

4. 220g Bramborové noky s kuřecím   masem, cibulkou, slaninkou, houbami a smetanou

95,-

5. 250g Trhaný   listový salát s rukolou, vepřovou panenkou, rajčaty, okurkou, smaženou   bramborovou plackou, hermelínem a francouzským dresingem

95,-

6.  

7.  

 

Úterý: 26. 11. 2013 – Polévka: Čínská s vajíčkem

1. .160g Kuřecí stehenní steak marinovaný   v bazalkovém pestu podávaný na restované čerstvé zelenině, šťouchané   brambory s cibulkou a slaninkou

      105,-

2.  200gHovězí stroganof z hovězí roštěné   podávaný s dušenou jasmínovou rýží a okurkovým salátem

99,-

3. 150g(OBLÍBENÉ) Kuřecí řízek smažený ve špenátovém těstíčku, jemná   bramborová kaše ochucená máslem

105,-

4. 220g Výborné rizoto s kuřecím   masem a zeleninou, sypané strouhaným sýrem, kyselá okurka

89,-

5. 250g   Lasagne bolognese přelité   rajčatovou omáčkou se smetanou

95,-

6.  

7.  

 

Středa: 27. 11. 2013 – Polévka : Hovězí vývar se zeleninou

1. 150g( VÝBORNÉ) Naše poctivá hovězí   svíčková připravovaná z Irského válečku, karlovarský knedlík a   brusinky

      105,-

2. 150gSmažený   vepřový řízek podávaný s bramborovou kaší a malým řeckým salátem

99,-

3. 150g(OBLÍBENÉ) Kuřecí steak podávaný   s pečenou slaninkou, sázeným vajíčkem a bramborovými hranolkami         99,-
4. 220g   Trhaný listový salát s kuřecím masem, kus kusem, hermelínem, fazolemi,   rajčaty a grilovanou zeleninou, jogurtový dresing s bazalkou

95,-

5.    .220gTěstoviny   penne s kuřecím masem a omáčkou amatriciana(slaninka, česnek, cibulka, chilli,   rajčata)

89,-

6.  

7.  

 

Čtvrtek: 28. 11. 2013 – Polévka: Pórkový krém s vajíčkem

1. 220g( VÝBORNÉ) Kuřecí nudličky restované s paprikou, cibulkou a   rajčaty podávané v domácím bramboráku, zelný salát a zakysaná   smetana

105,-

2. 150g(OBLÍBENÉ) Hovězí guláš připravovaný z válečku podávaný   s domácím houskovým knedlíkem a cibulkou

95,-

3. 140g(DOPORUČUJEME REZERVOVAT) Grilovaný steak z čerstvého   Norského lososa, šťouchané brambory s cibulkou a listový salát

109,-

4. 200g Grilovaná vepřová kotleta   podávaná s fazolkami na slanince, pečené bramborové škubánky a smetanová   omáčka

105-

5. 220g   Bramborové noky s kuřecím   masem, sušenými rajčaty, slaninkou a smetanou

89,-

6.  

7.  

 

Pátek: 29. 11. 2013 – Polévka: Gulášová s bramborem

1. 140g(NÁŠ TIP)Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem, bílé zelí   a vídeňská cibulka

99,-

2. 150g Grilované medailonky   z vepřové panenky podávané se sotýrovaným španělským bramborem panadera   a rukolovým salátem s červenou cibulkou a slaninkou

105,-

3. 220g(OBLÍBENÉ) Burrito plněné kuřecím masem v koření fajitas,   španělskou rýží, pečenou paprikou s cibulí a fazolemi, zeleninová salsa,   zakysaná smetana a bramborové hranolky

105,-

4. 160g Smažený hermelín podávaný   s vařeným bramborem a naší domácí tatarskou omáčkou

95,-

5. 200gPečený špíz s kuřecím masem,   vepřovou panenkou, anglickou slaninkou a zeleninou, šťouchané brambory   s mladou cibulkou a americký dresing

99,-

6. 220g   Špagety s omáčkou bolognese   sypané parmezánem

89,-

Nahoru