Pondělí: 25. 11. 2013 – Polévka: Špenátový krém
1. | 150g( VÝBORNÁ KLASIKA) Pomalu pečená vepřová pečeně na cibulce a česneku, podávaná se smetanovým špenátem a domácím bramborovým knedlíkem |
95,- |
2. | 150gGrilovaný kuřecí steak marinovaný v jogurtu a bylinkách, šťouchané brambory s cibulkou a baby karotka na másle |
105,- |
3. | 220g(OBLÍBENÉ) Mexická tortilla Quesadilla, plněná smaženými kuřecími nagetami, rajčaty, slaninkou, dresingem caesar, sýrem a kukuřicí, ledový salát a zakysaná smetana |
105,- |
4. | 220g Bramborové noky s kuřecím masem, cibulkou, slaninkou, houbami a smetanou |
95,- |
5. | 250g Trhaný listový salát s rukolou, vepřovou panenkou, rajčaty, okurkou, smaženou bramborovou plackou, hermelínem a francouzským dresingem |
95,- |
6. |
|
|
7. |
|
Úterý: 26. 11. 2013 – Polévka: Čínská s vajíčkem
1. | .160g Kuřecí stehenní steak marinovaný v bazalkovém pestu podávaný na restované čerstvé zelenině, šťouchané brambory s cibulkou a slaninkou |
105,- |
2. | 200gHovězí stroganof z hovězí roštěné podávaný s dušenou jasmínovou rýží a okurkovým salátem |
99,- |
3. | 150g(OBLÍBENÉ) Kuřecí řízek smažený ve špenátovém těstíčku, jemná bramborová kaše ochucená máslem |
105,- |
4. | 220g Výborné rizoto s kuřecím masem a zeleninou, sypané strouhaným sýrem, kyselá okurka |
89,- |
5. | 250g Lasagne bolognese přelité rajčatovou omáčkou se smetanou |
95,- |
6. |
|
|
7. |
|
Středa: 27. 11. 2013 – Polévka : Hovězí vývar se zeleninou
1. | 150g( VÝBORNÉ) Naše poctivá hovězí svíčková připravovaná z Irského válečku, karlovarský knedlík a brusinky |
105,- |
2. | 150gSmažený vepřový řízek podávaný s bramborovou kaší a malým řeckým salátem |
99,- |
3. | 150g(OBLÍBENÉ) Kuřecí steak podávaný s pečenou slaninkou, sázeným vajíčkem a bramborovými hranolkami | 99,- |
4. | 220g Trhaný listový salát s kuřecím masem, kus kusem, hermelínem, fazolemi, rajčaty a grilovanou zeleninou, jogurtový dresing s bazalkou |
95,- |
5. | .220gTěstoviny penne s kuřecím masem a omáčkou amatriciana(slaninka, česnek, cibulka, chilli, rajčata) |
89,- |
6. |
|
|
7. |
|
Čtvrtek: 28. 11. 2013 – Polévka: Pórkový krém s vajíčkem
1. | 220g( VÝBORNÉ) Kuřecí nudličky restované s paprikou, cibulkou a rajčaty podávané v domácím bramboráku, zelný salát a zakysaná smetana |
105,- |
2. | 150g(OBLÍBENÉ) Hovězí guláš připravovaný z válečku podávaný s domácím houskovým knedlíkem a cibulkou |
95,- |
3. | 140g(DOPORUČUJEME REZERVOVAT) Grilovaný steak z čerstvého Norského lososa, šťouchané brambory s cibulkou a listový salát |
109,- |
4. | 200g Grilovaná vepřová kotleta podávaná s fazolkami na slanince, pečené bramborové škubánky a smetanová omáčka |
105- |
5. | 220g Bramborové noky s kuřecím masem, sušenými rajčaty, slaninkou a smetanou |
89,- |
6. |
|
|
7. |
|
Pátek: 29. 11. 2013 – Polévka: Gulášová s bramborem
1. | 140g(NÁŠ TIP)Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem, bílé zelí a vídeňská cibulka |
99,- |
2. | 150g Grilované medailonky z vepřové panenky podávané se sotýrovaným španělským bramborem panadera a rukolovým salátem s červenou cibulkou a slaninkou |
105,- |
3. | 220g(OBLÍBENÉ) Burrito plněné kuřecím masem v koření fajitas, španělskou rýží, pečenou paprikou s cibulí a fazolemi, zeleninová salsa, zakysaná smetana a bramborové hranolky |
105,- |
4. | 160g Smažený hermelín podávaný s vařeným bramborem a naší domácí tatarskou omáčkou |
95,- |
5. | 200gPečený špíz s kuřecím masem, vepřovou panenkou, anglickou slaninkou a zeleninou, šťouchané brambory s mladou cibulkou a americký dresing |
99,- |
6. | 220g Špagety s omáčkou bolognese sypané parmezánem |
89,- |