Pondělí: 02. 12. 2013 – Polévka: Bramborový krém s bazalkovým pestem a klobásou

1. 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) Variace mas pečených na divoko (vepřová pečeně a domácí vyuzená krkovice), podávané se špenátem, bramborovým a houskovým knedlíkem

99,-

2. 150g(TROCHU KLASIKY) Grilovaný kuřecí steak, zapečený se šunkou, broskví a sýrem, k tomu fritované bramborové krokety a domácí tatarská omáčka

105,-

3. 150g(NÁŠ TIP) Restovaná kuřecí jatýrka na cibulce a slanině v jemné paprikové omáčce, dušená jasmínová rýže

95,-

4. 220g Domácí těstoviny fussilli s kuřecím masem, restovaným pórkem na másle, ve smetanové omáčce s italským tvarohem ricota

95,-

5.  250g (VÝBORNÉ)Domácí zeleninové lečo s vejcem,  opečenou klobásou a čerstvým chlebem

79,-

   

   

 

Úterý: 03. 12. 2013 – Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a celestinskými nudlemi

1. 200g (NÁŠ TIP) Quesadillas (pšeničná tortilla)s kuřecím masem, salámem chorizzo, rajčaty a rozpečeným sýrem, bramborové hranolky a zakysaná smetana

105,-

2. 150g(VYNIKAJÍCÍ) Vepřové medailonky s máslovým pórkem zapečené se šunkou a sýrem, šťouchané brambory s cibulkou

105,-

3. 150g (LEHKOST BYTÍ) Pečená krůtí prsíčka plněná anglickou slaninkou a švestkami, podávané s dušenou hráškovou rýží

99,-

4. 220g Bramborové gnocchi s kuřecím masem, jatýrky, slaninkou, žampiony a smetanou

89,-

5. 250g (NĚCO BEZ MASA) Gratinované smetanové brambory s restovanou brokolicí na másle, přelité omáčkou z pečeného česneku

79,-

   

   

 

Středa: 04. 12. 2013 – Polévka: Kapustová s opečenými chlebovými krutóny

1. 150g (VELKÁ DOBROTA) Kuřecí prso SUPREME na paprice, liškách a smetaně, podávané s dušenou rýží

105,-

2. 220g (VŮNĚ DÁLEK) ŘECKÉ „ BIFTEKI“ z mletého masa, plněné sýrem feta, podávané na salátu ze špenátových listů s opečeným bramborem a omáčkou tzatziki

99,-

3. 250g (KOUSEK ZABIJAČKY) Pečená jitrnice a jelítko, podávané na šťouchaných bramborech s domácí čalamádou z kysaného zelí

79,-

4. 130g (REZERVUJTE SI PŘEDEM) Tataráček z lososa s černými olivami, kapary, šalotkou a bazalkovým pestem, podávaný s pita chlebem a malým salátkem

109,-

5. 250g (DOMÁCÍ VÝROBA) Těstoviny penne s lesními houbami, kuřecím masem a rozmarýnovou omáčkou

99,-

   

   

 

Čtvrtek: 05. 12. 2013 – Polévka: Francouzská cibulačka se sýrem

1. 180g (DOBROTA OD ŠÉFŮ) Pečená roláda z husy, plněná masovo-žemlovou nádivkou s mandlemi, podávanou s chlupatým knedlíkem a červeným zelím

109,-

2. 150g (SKVĚLÁ CHUŤ) Hovězí kostky na jablkách a švestkách k tomu bramborové krokety

95,-

3. 250g (REZERVUJTE SI PŘEDEM) Smažená kuřecí křidélka, nakládaná v naši marinádě a podávaná s bramborovou kaší a zelným salátem coleslaw

99,-

4. 220g CHEEF SALAD z čerstvé zeleniny, šunkou od kosti, vejcem, kuřecími nudličkami, francouzským dresinkem a opečenou bagetkou

95,-

5. 250g Bramborové noky s rajčatovou omáčkou, bílým vínem, slaninkou, červenou šalotkou a kuřecími prsíčky, sypané sýrem parmesan

89,-

   

   

 

 

Pátek: 06. 12. 2013 – Polévka: Slepičí vývar s žemlovým knedlíčkem

1. 150g  (DOBROTA OD ŠÉFŮ) Plátek roštěné z býka dušený na žampionech a hříbkách, podávaný se šunkovou rýží

109,-

2. 150g (VYNIKAJÍCÍ) Grilovaný steak z výběrové vepřové krkovice, gratinovaný s osmaženou cibulkou, šunkou od kosti a uzeným sýrem, podávaný s hořčičnou majonézou a americkými brambory

99,-

3. 150g (KLASIKA) Smažený kuřecí řízek, podávaný s citrónem a domácím bramborovým salátem

99,-

4. 220g (DOMÁCÍ VÝROBA) Domácí flíčky zapečené s uzeným, zelím a vejcem

79,-

5. 220g Bramborové noky s krůtími nudličkami, zelenými fazolkami a smetanové omáčce na kari

95,-

   

   

Nahoru