Pondělí: 02. 12. 2013 – Polévka: Bramborový krém s bazalkovým pestem a klobásou
1. | 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) Variace mas pečených na divoko (vepřová pečeně a domácí vyuzená krkovice), podávané se špenátem, bramborovým a houskovým knedlíkem |
99,- |
2. | 150g(TROCHU KLASIKY) Grilovaný kuřecí steak, zapečený se šunkou, broskví a sýrem, k tomu fritované bramborové krokety a domácí tatarská omáčka |
105,- |
3. | 150g(NÁŠ TIP) Restovaná kuřecí jatýrka na cibulce a slanině v jemné paprikové omáčce, dušená jasmínová rýže |
95,- |
4. | 220g Domácí těstoviny fussilli s kuřecím masem, restovaným pórkem na másle, ve smetanové omáčce s italským tvarohem ricota |
95,- |
5. | 250g (VÝBORNÉ)Domácí zeleninové lečo s vejcem, opečenou klobásou a čerstvým chlebem |
79,- |
|
||
|
Úterý: 03. 12. 2013 – Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a celestinskými nudlemi
1. | 200g (NÁŠ TIP) Quesadillas (pšeničná tortilla)s kuřecím masem, salámem chorizzo, rajčaty a rozpečeným sýrem, bramborové hranolky a zakysaná smetana |
105,- |
2. | 150g(VYNIKAJÍCÍ) Vepřové medailonky s máslovým pórkem zapečené se šunkou a sýrem, šťouchané brambory s cibulkou |
105,- |
3. | 150g (LEHKOST BYTÍ) Pečená krůtí prsíčka plněná anglickou slaninkou a švestkami, podávané s dušenou hráškovou rýží |
99,- |
4. | 220g Bramborové gnocchi s kuřecím masem, jatýrky, slaninkou, žampiony a smetanou |
89,- |
5. | 250g (NĚCO BEZ MASA) Gratinované smetanové brambory s restovanou brokolicí na másle, přelité omáčkou z pečeného česneku |
79,- |
|
||
|
Středa: 04. 12. 2013 – Polévka: Kapustová s opečenými chlebovými krutóny
1. | 150g (VELKÁ DOBROTA) Kuřecí prso SUPREME na paprice, liškách a smetaně, podávané s dušenou rýží |
105,- |
2. | 220g (VŮNĚ DÁLEK) ŘECKÉ „ BIFTEKI“ z mletého masa, plněné sýrem feta, podávané na salátu ze špenátových listů s opečeným bramborem a omáčkou tzatziki |
99,- |
3. | 250g (KOUSEK ZABIJAČKY) Pečená jitrnice a jelítko, podávané na šťouchaných bramborech s domácí čalamádou z kysaného zelí |
79,- |
4. | 130g (REZERVUJTE SI PŘEDEM) Tataráček z lososa s černými olivami, kapary, šalotkou a bazalkovým pestem, podávaný s pita chlebem a malým salátkem |
109,- |
5. | 250g (DOMÁCÍ VÝROBA) Těstoviny penne s lesními houbami, kuřecím masem a rozmarýnovou omáčkou |
99,- |
|
||
|
Čtvrtek: 05. 12. 2013 – Polévka: Francouzská cibulačka se sýrem
1. | 180g (DOBROTA OD ŠÉFŮ) Pečená roláda z husy, plněná masovo-žemlovou nádivkou s mandlemi, podávanou s chlupatým knedlíkem a červeným zelím |
109,- |
2. | 150g (SKVĚLÁ CHUŤ) Hovězí kostky na jablkách a švestkách k tomu bramborové krokety |
95,- |
3. | 250g (REZERVUJTE SI PŘEDEM) Smažená kuřecí křidélka, nakládaná v naši marinádě a podávaná s bramborovou kaší a zelným salátem coleslaw |
99,- |
4. | 220g CHEEF SALAD z čerstvé zeleniny, šunkou od kosti, vejcem, kuřecími nudličkami, francouzským dresinkem a opečenou bagetkou |
95,- |
5. | 250g Bramborové noky s rajčatovou omáčkou, bílým vínem, slaninkou, červenou šalotkou a kuřecími prsíčky, sypané sýrem parmesan |
89,- |
|
||
|
Pátek: 06. 12. 2013 – Polévka: Slepičí vývar s žemlovým knedlíčkem
1. | 150g (DOBROTA OD ŠÉFŮ) Plátek roštěné z býka dušený na žampionech a hříbkách, podávaný se šunkovou rýží |
109,- |
2. | 150g (VYNIKAJÍCÍ) Grilovaný steak z výběrové vepřové krkovice, gratinovaný s osmaženou cibulkou, šunkou od kosti a uzeným sýrem, podávaný s hořčičnou majonézou a americkými brambory |
99,- |
3. | 150g (KLASIKA) Smažený kuřecí řízek, podávaný s citrónem a domácím bramborovým salátem |
99,- |
4. | 220g (DOMÁCÍ VÝROBA) Domácí flíčky zapečené s uzeným, zelím a vejcem |
79,- |
5. | 220g Bramborové noky s krůtími nudličkami, zelenými fazolkami a smetanové omáčce na kari |
95,- |
|
||
|