Pondělí: 09. 12. 2013 – Polévka: Brokolicový krém

1. 160g( MUSÍTE OCHUTNAT) Pomalu pečená hovězí roštěná na ruby   v silné omáčce podávané s bramborovou kaší

105,-

2. 150g(NÁŠ TIP)Grilovaný kuřecí steak podávaný na smetanovém špenátu a   domácími bramborovými noky

99,-

3.  220g(OBLÍBENÉ)   Mexická tortilla Quesadilla, plněná kuřecím masem v gyros koření,   paprikou, rajčaty, cibulkou, slaninkou a sýrem, podávané na ledovém salátu se   zakysanou smetanou

105,-

4. 220g Těstoviny penne s kuřecím   masem, cibulkou, česnekem, houbami a smetanou

89,-

5. 250g Ledový   a římský salát s grilovaným kuřecím masem, pečenou slaninkou, krutonky a   dresingem caesar

95,-

   

   

 

Úterý: 10. 12. 2013 – Polévka: Fazolová se zeleninou

1. 160g Smažené kuřecí prsíčko   v bramborovém těstíčku s čerstvou bazalkou, smetanová bramborová   kaše

        99,-

2.  150gPomalu pečený irský hovězí váleček   podávaný na špenátovém rizotu, přelitý houbovou šťávou

99,-

3. 160g(OBLÍBENÉ) Grilovaný kuřecí steak a kachní jatýrka, sázené   vajíčko, pečená slaninka, bramborové hranolky a naše domácí tatarská   omáčka

105,-

4. 220g Francouzské brambory   s uzeným masem, zeleninou a kyselou okurkou

95,-

5. 220g   Špagety s kuřecím masem,   rajčaty, bazalkovým pestem a parmezánem

89,-

6. 220gTrhaný listový salát   s rukolou, pečenou paprikou, kuřecím masem, rajčaty, okurkou, kedlubnou   a jogurtovým dresingem s bazalkou a česnekem

95,-

   

 

Středa: 11. 12. 2013 – Polévka : Drůbeží vývar se zeleninou a zázvorem

1. 150g( VÝBORNÉ) Grilované medailonky   z vepřové panenky podávané na bruselských kapustičkách restovaných se   slaninkou, cibulkou a česnekem, ochucené smetanou, šťouchané brambory   s cibulkou

      105,-

2. 200g(OBLÍBENÉ) Smažený Holandský řízek   připravovaný z vepřové plece, bramborová kaše a kyselá okurka

95,-

3. 160g   Výborné thajské kuřecí kari se zeleninou a kokosovým mlékem podávané   s dušenou jasmínovou rýží         95,-
4. 200gKuřecí burger s pečenou   slaninkou, smaženou bramborovou plackou, sýrem, americkým dresingem, rajčaty   a cibulkou, bramborové hranolky

105,-

5. 220g   Bramborové noky s nudličkami z vepřové panenky, chilli papičkou,   slaninkou, rajčaty a česnekem

89,-

6. 220g(NÁŠ TIP BEZ MASA)Listový salát   s rajčaty, mozzarelou, bazalkovým pestem, olivovým olejem a sladkým   balsamicem, podávané s focaciou

95,-

   

 

Čtvrtek: 12. 12. 2013 – Polévka: Hráškový krém se slaninkou

1. 150g( VÝBORNÉ) Pomalu pečené kousky z králičího hřbetu na   slanince, česneku a bylinkách podávané se špenátem a bramborovým   knedlíkem

105,-

2. 140g(OBLÍBENÉ) Grilovaný steak z lososa přelitý sýrovou omáčkou,   šťouchané brambory s cibulkou a pórkem

109,-

3. 150g Smažený sýr s naší tatarskou   omáčkou a vařeným bramborem

95,-

4. 230g (CHUŤ ITÁLIE) Výborné rizoto s kuřecím masem, žampiony, houbami,   brokolicí, hráškem, cuketou a kukuřicí, ochucené smetanou, sýr parmezán

95-

5. 220g   Bramborové noky s kuřecím   masem, sušenými rajčaty, slaninkou a smetanou

89,-

   

   

 

Pátek: 13. 12. 2013 – Polévka: Zelná s klobáskou

1. 160g(NÁŠ TIP)Pečená kuřecí roláda plněná anglickou slaninkou, špenátem   a sýrem podávaný se šťouchaným bramborem a baby karotkou na másle

99,-

2. 150g(VÝBORNÉ MASO) Anglický Roastbeef podávaný s listovým salátem   s rukolou a pečeným bramborem přelitým zakysanou smetanou ochucenou   čerstvou pažitkou

109,-

3. 220g(OBLÍBENÉ) Mexické burrito plněné kuřecím masem, šťouchanými   fazolemi, sýrem, kukuřicí, pečenou paprikou s cibulkou a ledovým   salátem, bramborové hranolky a omáčka barbecue

105,-

4. 160g Smažené rybí filátko podávané   s bramborovou kaší a okurkovým salátem

95,-

5. 220g   Špagety s omáčkou bolognese   sypané parmezánem

89,-

6. 220g Těstovinový salát s kuřecím   masem, šunkou, vajíčkem, hermelínem, rajčaty, kukuřicí a jogurtovým dresingem   s majonézou

95,-

Nahoru