Pondělí: 09. 12. 2013 – Polévka: Brokolicový krém
1. | 160g( MUSÍTE OCHUTNAT) Pomalu pečená hovězí roštěná na ruby v silné omáčce podávané s bramborovou kaší |
105,- |
2. | 150g(NÁŠ TIP)Grilovaný kuřecí steak podávaný na smetanovém špenátu a domácími bramborovými noky |
99,- |
3. | 220g(OBLÍBENÉ) Mexická tortilla Quesadilla, plněná kuřecím masem v gyros koření, paprikou, rajčaty, cibulkou, slaninkou a sýrem, podávané na ledovém salátu se zakysanou smetanou |
105,- |
4. | 220g Těstoviny penne s kuřecím masem, cibulkou, česnekem, houbami a smetanou |
89,- |
5. | 250g Ledový a římský salát s grilovaným kuřecím masem, pečenou slaninkou, krutonky a dresingem caesar |
95,- |
|
||
|
Úterý: 10. 12. 2013 – Polévka: Fazolová se zeleninou
1. | 160g Smažené kuřecí prsíčko v bramborovém těstíčku s čerstvou bazalkou, smetanová bramborová kaše |
99,- |
2. | 150gPomalu pečený irský hovězí váleček podávaný na špenátovém rizotu, přelitý houbovou šťávou |
99,- |
3. | 160g(OBLÍBENÉ) Grilovaný kuřecí steak a kachní jatýrka, sázené vajíčko, pečená slaninka, bramborové hranolky a naše domácí tatarská omáčka |
105,- |
4. | 220g Francouzské brambory s uzeným masem, zeleninou a kyselou okurkou |
95,- |
5. | 220g Špagety s kuřecím masem, rajčaty, bazalkovým pestem a parmezánem |
89,- |
6. | 220gTrhaný listový salát s rukolou, pečenou paprikou, kuřecím masem, rajčaty, okurkou, kedlubnou a jogurtovým dresingem s bazalkou a česnekem |
95,- |
|
Středa: 11. 12. 2013 – Polévka : Drůbeží vývar se zeleninou a zázvorem
1. | 150g( VÝBORNÉ) Grilované medailonky z vepřové panenky podávané na bruselských kapustičkách restovaných se slaninkou, cibulkou a česnekem, ochucené smetanou, šťouchané brambory s cibulkou |
105,- |
2. | 200g(OBLÍBENÉ) Smažený Holandský řízek připravovaný z vepřové plece, bramborová kaše a kyselá okurka |
95,- |
3. | 160g Výborné thajské kuřecí kari se zeleninou a kokosovým mlékem podávané s dušenou jasmínovou rýží | 95,- |
4. | 200gKuřecí burger s pečenou slaninkou, smaženou bramborovou plackou, sýrem, americkým dresingem, rajčaty a cibulkou, bramborové hranolky |
105,- |
5. | 220g Bramborové noky s nudličkami z vepřové panenky, chilli papičkou, slaninkou, rajčaty a česnekem |
89,- |
6. | 220g(NÁŠ TIP BEZ MASA)Listový salát s rajčaty, mozzarelou, bazalkovým pestem, olivovým olejem a sladkým balsamicem, podávané s focaciou |
95,- |
|
Čtvrtek: 12. 12. 2013 – Polévka: Hráškový krém se slaninkou
1. | 150g( VÝBORNÉ) Pomalu pečené kousky z králičího hřbetu na slanince, česneku a bylinkách podávané se špenátem a bramborovým knedlíkem |
105,- |
2. | 140g(OBLÍBENÉ) Grilovaný steak z lososa přelitý sýrovou omáčkou, šťouchané brambory s cibulkou a pórkem |
109,- |
3. | 150g Smažený sýr s naší tatarskou omáčkou a vařeným bramborem |
95,- |
4. | 230g (CHUŤ ITÁLIE) Výborné rizoto s kuřecím masem, žampiony, houbami, brokolicí, hráškem, cuketou a kukuřicí, ochucené smetanou, sýr parmezán |
95- |
5. | 220g Bramborové noky s kuřecím masem, sušenými rajčaty, slaninkou a smetanou |
89,- |
|
||
|
Pátek: 13. 12. 2013 – Polévka: Zelná s klobáskou
1. | 160g(NÁŠ TIP)Pečená kuřecí roláda plněná anglickou slaninkou, špenátem a sýrem podávaný se šťouchaným bramborem a baby karotkou na másle |
99,- |
2. | 150g(VÝBORNÉ MASO) Anglický Roastbeef podávaný s listovým salátem s rukolou a pečeným bramborem přelitým zakysanou smetanou ochucenou čerstvou pažitkou |
109,- |
3. | 220g(OBLÍBENÉ) Mexické burrito plněné kuřecím masem, šťouchanými fazolemi, sýrem, kukuřicí, pečenou paprikou s cibulkou a ledovým salátem, bramborové hranolky a omáčka barbecue |
105,- |
4. | 160g Smažené rybí filátko podávané s bramborovou kaší a okurkovým salátem |
95,- |
5. | 220g Špagety s omáčkou bolognese sypané parmezánem |
89,- |
6. | 220g Těstovinový salát s kuřecím masem, šunkou, vajíčkem, hermelínem, rajčaty, kukuřicí a jogurtovým dresingem s majonézou |
95,- |