Pondělí: 16. 12. 2013 – Polévka: Hovězí vývar se zeleninou
1. | 150g(VÝBORNÁ CHUŤ FRANCIE) Hovězí bourgignon s čerstvými bylinkami a zeleninou, připravovaný z irského válečku, podávaný s dušenou jasmínovou rýží |
99,- |
2. | 150g(KLASIKA) Smažený kuřecí řízek podávaný se smetanovou bramborovou kaší a malým řeckým salátem |
105,- |
3. | 150g (NÁŠ TIP) Grilovaný steak hovězí roštěné z mladého býka přelitý dijonskou omáčkou ochucenou smetanou, šťouchané brambory s cibulkou |
109,- |
4. | 220g Ledový a římský salát s grilovaným kuřecím masem a rukolou, dresing caesar, rajčátka, kukuřice, okurka a smažená bramborová placka |
95,- |
5. | 220g Domácí špagety s kuřecím masem, houbami, špenátem, česnekem a smetanou |
95,- |
|
||
|
Úterý: 17. 12. 2013 – Polévka: Pórková s vajíčkem
1. | 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) Dušené krůtí kostky na šalotce s moravským zelím a domácím chlupatým knedlíkem |
99,- |
2. | 220g (NÁŠ TIP) Quesadila plněná šunkou od kosti, sýrem žampiony, cibulí a kuřecím masem k tomu bramborové hranolky a americky dresing |
105,- |
3. | 150g (VYNIKAJÍCÍ) Restovaná kuřecí jatýrka v omáčce z pečeného česneku, podávaná s dušenou cibulovou rýží |
95,- |
4. | 220g (DOMÁCÍ VÝROBA) Těstoviny fussilli s marinovanou panenskou svíčkovou v citrónu s cuketou, bazalkovým pestem, sýrem a smetanovou omáčkou |
95,- |
5. | 160g (BEZ MASA) Smažený květák podávaný s vařeným bramborem a naší tatarskou omáčkou |
95,- |
|
||
|
Středa: 18. 12. 2013 – Polévka : Gulášová s masem a bramborami
1. | 150g (ZVEŘINA) Ragú z kančí kýty na zelenině a bylinkách, podávané s domácími bramboráčky |
105,- |
2. | 200g (VYNIKAJÍCÍ) Smažené jemně pikantní kuřecí karbanátky, podávané s bramborovou kaší a nakládanými okurkami |
105,- |
3. | 150g (NÁŠ TIP) Nudličky z vepřového karé (pečeně bez kosti) na pepři s dušenou hráškovou rýží |
99,- |
4. | 220g Domácí těstoviny penne s variací ryb (norský losos a mahi-mahi) na bílém víně, podávané ve smetanové omáčce s limetou a listovým špenátem |
99,- |
5. | 250g ( BEZ MASA A PŘESTO SKVĚLÉ) Zapečené brambory se smetanou, ředkvičkami, brokolicí a sýrem k tomu tomatový salátek s bazalkou |
89,- |
|
||
|
Čtvrtek: 19. 12. 2013 – Polévka: Aztécký kuřecí vývar s limetkou a tortillou
1. | 150g (DOBROTA OD ŠÉFŮ) Grilovaný a marinovaný steak z vykostěného kuřecího stehýnka ve směsi koření fajitas, podávaný se zapečenými brambory s cibulí a vejcem a omáčkou z rajčat a španělského chorizza |
105,- |
2. | 200g (PŘEDVÁNOČNÍ DOBROTA) Pečená vinná klobása, podávaná se šťouchanými brambory s domácími škvarky a cibulí, k tomu domácí čalamáda |
95,- |
3. | 250g Vynikající rizoto se šunkou od kosti, kuřecím masem, česnekem, hráškem, červenou šalotkou a rajčaty | 95,- |
4. | 220g(DOMÁCÍ VÝROBA) Domácí bramborové noky Aglio olio e pancetta (italská slanina, kuřecí prsa, česnek, feferonky a sýr parmezán) |
95- |
5. | 220g Zeleninový salát s vejcem, šunkou od kosti a kousky sýru s domácím caesar dresingem, krutony s domácího chleba a kuřecím masem smaženým v corn – flakes |
99,- |
|
Pátek:20.12. 2013 – Polévka: Krkonošská bramboračka
1. | 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) Kuřecí prso SUPREME špikované slaninou a pečené na rozmarýnu, přelité houbo20ou omáčkou podávané s opečeným domácím bramborovým knedlíkem |
99,- |
2. | 220g (VYNIKAJÍCÍ ZÁLEŽITOST) Masový kebab v pšeničné tortille se sýrem, máslovým kuskusem, zelný salát omáčka tzatziki a farmářské hranolky |
105,- |
3. | 150g Kuřecí nudličky marinované v zázvoru a sójové omáčce kikoman, restované spolu s baby kukuřičkami, žampiony, paprikou a olivami, podávané s dušenou jasmínovou rýží |
99,- |
4. | 220g(DOMÁCÍ VÝROBA)Špenátové lasagne s lesními houbami, cibulovým smetanovým ragú, kuřecím masem a omáčkou z rajčat |
99,- |
5. | 150g „ TROJSKÝ SMAŽÁK“ Smažený sýr v sezamové housce spolu s majonézou, plátkem šunky a ledového salátu, hranolky |
99,- |