Pondělí: 16. 12. 2013 – Polévka: Hovězí vývar se zeleninou

1. 150g(VÝBORNÁ CHUŤ FRANCIE) Hovězí bourgignon s čerstvými bylinkami a zeleninou, připravovaný z irského válečku, podávaný s dušenou jasmínovou rýží                                                                                                                                                              

99,-

2. 150g(KLASIKA) Smažený kuřecí řízek podávaný se smetanovou bramborovou kaší a malým řeckým salátem                          

105,-

3. 150g (NÁŠ TIP) Grilovaný steak hovězí roštěné z mladého býka přelitý dijonskou omáčkou ochucenou smetanou, šťouchané brambory s cibulkou                                                                                                                                                                                         

109,-

4. 220g Ledový a římský salát s grilovaným kuřecím masem a rukolou, dresing caesar, rajčátka, kukuřice, okurka a smažená bramborová placka                                                                                                                                                                                             

        95,-

5. 220g Domácí špagety s kuřecím masem, houbami, špenátem, česnekem a smetanou                                                                     

        95,-

   

 

   

 

 

Úterý: 17. 12. 2013 – Polévka: Pórková s vajíčkem

1.  150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) Dušené krůtí kostky na šalotce s moravským zelím a domácím chlupatým knedlíkem                    

        99,-

2. 220g (NÁŠ TIP) Quesadila  plněná šunkou od kosti, sýrem žampiony, cibulí a kuřecím masem k tomu bramborové hranolky a americky dresing                                                                                                                                                                                               

105,-

3. 150g (VYNIKAJÍCÍ) Restovaná kuřecí jatýrka v omáčce z pečeného česneku, podávaná s dušenou cibulovou rýží                     

95,-

4. 220g (DOMÁCÍ VÝROBA) Těstoviny fussilli s marinovanou panenskou svíčkovou v citrónu s cuketou, bazalkovým pestem, sýrem  a smetanovou omáčkou                                                                                                                                                                        

        95,-

5. 160g (BEZ MASA) Smažený květák podávaný s vařeným bramborem a naší tatarskou omáčkou                                                  

        95,-

   

     

   

 

Středa: 18. 12. 2013 – Polévka : Gulášová s masem a bramborami

1. 150g (ZVEŘINA) Ragú z kančí kýty na zelenině a bylinkách, podávané s domácími bramboráčky                                                 

      105,-

2. 200g (VYNIKAJÍCÍ) Smažené jemně pikantní kuřecí karbanátky, podávané s bramborovou kaší a nakládanými okurkami    

105,-

3. 150g (NÁŠ TIP)  Nudličky z vepřového karé (pečeně bez kosti) na pepři s dušenou hráškovou rýží                                               

        99,-

4. 220g Domácí těstoviny penne s variací ryb (norský losos a mahi-mahi) na bílém víně, podávané ve smetanové omáčce s limetou a listovým špenátem                                                                                                                                                                         

        99,-

5. 250g ( BEZ MASA A PŘESTO SKVĚLÉ) Zapečené brambory se smetanou, ředkvičkami, brokolicí a sýrem k tomu tomatový salátek s bazalkou                                                                                                                                                                                                

89,-

   

 

   

      

 

Čtvrtek: 19. 12. 2013 – Polévka: Aztécký kuřecí vývar s limetkou a tortillou

1. 150g (DOBROTA OD ŠÉFŮ) Grilovaný a marinovaný steak z vykostěného kuřecího stehýnka ve směsi koření fajitas, podávaný se zapečenými brambory s cibulí a vejcem a omáčkou z rajčat a španělského chorizza                                                                      

105,-

2.  200g (PŘEDVÁNOČNÍ DOBROTA) Pečená vinná klobása, podávaná se šťouchanými brambory s domácími škvarky a cibulí, k tomu domácí čalamáda                                                                                                                                                                                   

95,-

3. 250g Vynikající rizoto se šunkou od kosti, kuřecím masem, česnekem, hráškem, červenou šalotkou a rajčaty                                   95,-
4. 220g(DOMÁCÍ VÝROBA) Domácí bramborové noky Aglio olio e pancetta (italská slanina, kuřecí prsa, česnek, feferonky a sýr parmezán)                                                                                                                                                                                                            

       95-

5. 220g Zeleninový salát s vejcem, šunkou od kosti a kousky sýru s domácím caesar dresingem, krutony s domácího chleba a kuřecím masem smaženým v corn – flakes                                                                                                                                                   

99,-

     
   

 

 

Pátek:20.12. 2013 – Polévka: Krkonošská bramboračka

1. 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) Kuřecí prso SUPREME špikované slaninou a pečené na rozmarýnu, přelité houbo20ou omáčkou podávané s opečeným domácím bramborovým knedlíkem                                                                                                                       

99,-

2. 220g (VYNIKAJÍCÍ ZÁLEŽITOST) Masový kebab v pšeničné tortille se sýrem, máslovým kuskusem, zelný salát omáčka tzatziki a farmářské hranolky                                                                                                                                                                                           

105,-

3. 150g Kuřecí nudličky marinované v zázvoru a sójové omáčce kikoman, restované spolu s baby kukuřičkami, žampiony, paprikou a olivami, podávané s dušenou jasmínovou rýží                                                                                                                           

99,-

4. 220g(DOMÁCÍ VÝROBA)Špenátové lasagne s lesními houbami, cibulovým smetanovým ragú, kuřecím masem a omáčkou z rajčat                                                                                                                                                                                                                   

99,-

5. 150g „ TROJSKÝ SMAŽÁK“ Smažený sýr v sezamové housce spolu s majonézou, plátkem šunky a ledového salátu, hranolky

99,-

Nahoru