Pondělí: 23. 12. 2013 – Polévka: Fazolková s bramborem

1. 150g(DOMÁCÍ KLASIKA) Moravský vrabec připravovaný z vepřové plece   a libového boku podávaný se špenátem a naším domácím bramborovým knedlíkem

95,-

2. 150gGrilovaný kuřecí steak, sázené   vajíčko, pečená anglická slaninka, americký dresing a smažené hranolky

99,-

3. 220g   (MEXICO) Quesadilla s kuřecím   masem, vepřovou panenkou, rozpečeným    sýrem, kukuřicí, pečeným bramborem, fazolemi a rajčaty podávané na   ledovém salátu se zakysanou smetanou

105,-

4. 160g   (NÁŠ TIP) Kuřecí medailonky   zapečené se šunkou a hermelínem přelité výbornou šípkovou omáčkou, šťouchané   brambory s cibulkou, pórkem a smetanou

      99,-

5. 220g   Domácí špagety Aglio olio s kuřecím masem, chilli papričkou, sušenými   rajčaty a slaninkou

        89,-

6. 220g   Trhaný listový salát s kuřecím masem, rajčaty, okurkou, vajíčkem a   francouzským dresingem

        95,-

   

 

 

Pátek: 27. 12. 2013 – Polévka: Hovězí vývar s játrovým knedlíčkem

1. 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) Pomalu pečený váleček z vepřové panenky   v kuřecí fáší s anglickou slaninkou, podávaný s baby kukuřicí,   sýrovou omáčkou a šťouchaným bramborem s cibulkou

105,-

2. 160g (VYNIKAJÍCÍ ZÁLEŽITOST) Kuřecí gyros   podávaný se zelným salátem, smaženými bramborovými hranolkami a řeckým   dresingem tazaziki

99,-

3. 150g(VÝBORNÉ MASO) Grilovaný steak hovězí   roštěné z mladého býka, pečené brambory a zakysaná smetana ochucená   čerstvou pažitkou

109,-

4. 220g(OBLÍBENÉ) Bramborové noky s kuřecím masem, špenátem,   česnekem a smetanou

95,-

5. 300g Ledový a římský salát   s dresingem caesar, kuřecím masem, rukolou, rajčátky, pečenou slaninkou   a krutonky

95,-

Nahoru