Pondělí: 23. 12. 2013 – Polévka: Fazolková s bramborem
1. | 150g(DOMÁCÍ KLASIKA) Moravský vrabec připravovaný z vepřové plece a libového boku podávaný se špenátem a naším domácím bramborovým knedlíkem |
95,- |
2. | 150gGrilovaný kuřecí steak, sázené vajíčko, pečená anglická slaninka, americký dresing a smažené hranolky |
99,- |
3. | 220g (MEXICO) Quesadilla s kuřecím masem, vepřovou panenkou, rozpečeným sýrem, kukuřicí, pečeným bramborem, fazolemi a rajčaty podávané na ledovém salátu se zakysanou smetanou |
105,- |
4. | 160g (NÁŠ TIP) Kuřecí medailonky zapečené se šunkou a hermelínem přelité výbornou šípkovou omáčkou, šťouchané brambory s cibulkou, pórkem a smetanou |
99,- |
5. | 220g Domácí špagety Aglio olio s kuřecím masem, chilli papričkou, sušenými rajčaty a slaninkou |
89,- |
6. | 220g Trhaný listový salát s kuřecím masem, rajčaty, okurkou, vajíčkem a francouzským dresingem |
95,- |
|
Pátek: 27. 12. 2013 – Polévka: Hovězí vývar s játrovým knedlíčkem
1. | 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) Pomalu pečený váleček z vepřové panenky v kuřecí fáší s anglickou slaninkou, podávaný s baby kukuřicí, sýrovou omáčkou a šťouchaným bramborem s cibulkou |
105,- |
2. | 160g (VYNIKAJÍCÍ ZÁLEŽITOST) Kuřecí gyros podávaný se zelným salátem, smaženými bramborovými hranolkami a řeckým dresingem tazaziki |
99,- |
3. | 150g(VÝBORNÉ MASO) Grilovaný steak hovězí roštěné z mladého býka, pečené brambory a zakysaná smetana ochucená čerstvou pažitkou |
109,- |
4. | 220g(OBLÍBENÉ) Bramborové noky s kuřecím masem, špenátem, česnekem a smetanou |
95,- |
5. | 300g Ledový a římský salát s dresingem caesar, kuřecím masem, rukolou, rajčátky, pečenou slaninkou a krutonky |
95,- |