Pondělí: 30. 12. 2013 – Polévka: Žampionová s bramborem

1. 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) Smažená vepřová pečeně na ruby pomalu dušená v silné šťávě, bramborová kaše se slaninkou a restovanou cibulkou na másle                                                                                                                                                                          

99,-

2. 150g Thajské kuřecí nudličky s kokosovým mlékem a zeleninou, dušená jasmínová rýže                                                                 

99,-

3. 150g(NÁŠ TIP) Grilovaný kuřecí steak podávaný na rukolovém salátu se slaninkou, červenou cibulkou, hruškami a sladkým balsamicem, štouchané brambory s cibulkou                                                                                                                                                                                                        

105,-

4. 220g Těstoviny penne s kuřecím masem, slaninkou, česnekem, houbami a smetanou                                                                   

95,-

5. 180g (NÁŠ TIP) Grilovaný špíz s vepřovou panenkou, kuřecím masem, zeleninou, bramborovými hranolkami a americkým dresingem                                                                                                                                                                                                           

105,-

   

 

   

 

 

Úterý: 31. 12. 2013 – Polévka: Frankfurtská  

1. 150g (NÁŠ TIP) Hovězí guláš připravovaný z irského válečku podávaný s domácími bramboráčky a cibulkou                          

105,-

2. 150g(VYNIKAJÍCÍ)Kuřecí medailonky zapečené se šunkou, vajíčkem a sýrem, šťouchané brambory s cibulkou                         

99,-

3. 150g Smažený sýr podávaný s vařeným bramborem a naší tatarskou omáčkou                                                                               

95,-

4. 150g Grilovaná kachní jatýrka se slaninkou, omáčka demi glas, vařené brambory a česneková majonéza                                  

99,-

5. 250g Domácí špagety bolognese sypané sýrem parmezán                                                                                                                    

89,-

6. 220g Caesar salát s grilovaným kuřecím masem, pečenou slaninkou, rajčaty, krutonky a parmezánem

105,-

   

 

 

 

Čtvrtek: 02. 01. 2014 – Polévka: Česneková s vajíčkem a krutonky

1. 180g (DOBROTA OD ŠÉFŮ) Plněný paprikový lusk mletým masem, naše rajčatová omáčka a dušená rýže nebo domácí houskový knedlík                                                                                                                                                                                                 

99,-

2. 200g Smažené karbanátky připravované z vepřové plece a libového boku, bramborová kaše a kyselá okurka                          

95,-

3. 250g Quesadilla s kuřecím masem, šťouchanými fazolemi, slaninkou, sýrem, rajčaty, pečenou paprikou a cibulí, podávané s ledovým salátem a zakysanou smetanou                                                                                                                                                   

105,-

4. 220g CHEEF SALAD z čerstvé zeleniny, krájeným steak z hovězí roštěné, vejcem, smaženou bramborovou plackou, francouzským dresinkem a opečenou bagetkou                                                                                                                                         

105,-

5. 220g Domácí těstoviny penne s omáčkou amatriciana (slaninka, cibulka, česnek, chilli paprička a rajčatová omáčka)               

95,-

   

 

   

 

 

Pátek: 03. 01. 2014 – Polévka: Čočková s klobáskou

1. 150gGrilované medailonky z vepřové panenky přelité smetanovou omáčkou z lišek, šťouchané brambory s cibulkou          

105,-

2. 150g (VYNIKAJÍCÍ) Hovězí hamburger s pečenou slaninkou, červenou cibulkou, rajčaty, okurkou a sýrem, bramborové hranolky a česneková majonéza                                                                                                                                                                                     

105,-

3. 140g (VÝBORNÁ RYBA) Steak z tuňáka na grillu přelitý kaparovou smetanovou omáčkou, bramborová kaše                           

109,-

4. 220g Rizoto s kuřecím masem a zeleninou, sypané strouhaným sýrem, kyselá okurka                                                                     

90,-

5. 220g Bramborové noky s kuřecím masem, slaninkou, rajčaty a smetanou                                                                                          

95,-

Nahoru