Pondělí: 06. 01. 2014 – Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi
1. | 150g(NÁŠ TIP) Hovězí stroganof připravovaný z irského válečku, podávaný s dušenou jasmínovou rýží |
99,- |
2. | 150gGrilovaný kuřecí stehenní steak, sázené vajíčko a sotýrované smetanové brambory s hráškem |
99,- |
3. | 150g Kuřecí steak plněný špenátem a sušenými rajčaty, šťouchané brambory s cibulkou a sýrová omáčka |
105,- |
4. | 160g Těstoviny penne s kuřecím masem, brokolicí, česnekem a smetanou |
89,- |
5. | 220g Trhaný listový salát s rukolou, vepřovou panenkou, hermelínem, rajčaty, okurkou a kukuřicí, francouzský dresing s čerstvou pažitkou |
95,- |
|
||
|
Úterý: 07. 01. 2014 – Polévka: Fazolová s bramborem
1. | 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) Pomalu pečený králičí hřbet bez kosti podávaný na smetanovém špenátu a šťouchaným bramborem s cibulkou |
105,- |
2. | 160g (VYNIKAJÍCÍ ZÁLEŽITOST) Smažená kuřecí křídla marinovaná v gyros koření, zelný salát a bramborová kaše |
99,- |
3. | 150g(VÝBORNÉ MASO) Grilovaný steak hovězí roštěné z mladého býka, fazolové lusky na slanince a česneku, pečené brambory a zakysaná smetana ochucená čerstvou pažitkou |
115,- |
4. | 220g(OBLÍBENÉ) Bramborové noky s kuřecím masem, sušenými rajčaty, slaninkou a smetanou |
99,- |
5. | 300g Ledový a římský salát s dresingem caesar, kuřecím masem, rukolou, rajčátky, parmezánem a krutonky
|
105,- |
|
||
|
Středa: 08. 01. 2014 – Polévka : Čínská se zeleninou a vajíčkem
1. | 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) Pečená vepřová krkovice na česneku a cibulce, bílé zelí a domácí bramborový knedlík |
95,- |
2. | 160g (VYNIKAJÍCÍ ZÁLEŽITOST) Grilovaný kuřecí steak podávaný na zeleninovém rizotu a přelitý smetanovou rajčatovou omáčkou ochucenou bazalkou |
99,- |
3. | 200g(OCHUTNEJTE) Naše výborná grilovaná vinná klobáska, bramborová kaše a kyselá okurka |
95,- |
4. | 220g(OBLÍBENÉ) Špagety s kuřecím masem, rajčaty, bazalkovým pestem a parmezánem |
95,- |
5. | 150g Smažený květák podávaný s domácí tatarskou omáčkou a vařeným bramborem |
95,- |
6. | 250g Trhaný listový salát s jogurtovým kari dresingem, rajčaty a smaženým kuřecím masem obalovaným v corn flakes |
|
|
Čtvrtek: 09. 01. 2014 – Polévka: Špenátový krém
1. | 150g(NÁŠ TIP) Pomalu pečené krůtí maso na bylinkách a česneku podávané ve smetanové houbové omáčce, dušená jasmínová rýže |
95,- |
2. | 150g Grilované medailonky z vepřové panenky přelité šípkovou omáčkou a podávané s pečenou zeleninou, šťouchané bambory s cibulkou a pórkem |
105,- |
3. | 220g(VÝBORNÉ MEXICO) Mexické burrito se smaženým kuřecím masem, rajčaty, slaninkou, ledovým salátem, sýrem a dresingem caesar, bramborové hranolky a zakysaná smetana |
105,- |
4. | 220g(OBLÍBENÉ) Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem podávané s bílým zelím a vídeňskou cibulkou |
99,- |
5. | 220g Testoviny fetuccine s restovaným lososem, červenou cibulkou, rajčátky a smetanou |
99,- |
|
||
|
Pátek: 10. 01. 2014 – Polévka: Rajčatová s bazalkou
1. | 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) Konfitované francouzské kachní stehno podávané s červeným zelím a našim výborným domácím karlovarským knedlíkem |
115,- |
2. | 160g Hovězí chilli con carne připravované z válečku a podávané s dušenou jasmínovou rýží |
99,- |
3. | 150g(VÝBORNÉ) Smažený kuřecí gordon bleu(smažené kuřecí maso plněné šunkou a sýrem), podávané s bramborovou kaší a okurkovým salátem |
105,- |
4. | 220g(OBLÍBENÉ) Bramborové noky s kuřecím masem, špenátem, česnekem a smetanou |
95,- |
5. | 250g Míchaný listový salát s kuřecím masem, vajíčkem, slaninkou, marinovanými žampiony, rajčaty, francouzským dresinkem a podávané s focaciou |
95,- |