Pondělí: 13. 01. 2014 – Polévka: Hráškový krém s krutonky
1. | 200g (NÁŠ TIP) Quesadillas (pšeničná tortilla)s kuřecím masem, salámem chorizzo, kukuřicí, rajčaty a rozpečeným sýrem, bramborové hranolky a zakysaná smetana |
105,- |
2. | 150g (TROCHU ITÁLIE) Kuřecí prso marinované a smažené v těstíčku ze sušených rajčat a parmazánu, podávané s bazalkovou majonézou a mačkaným bramborem s tvarohem |
105,- |
3. | 150g (DOBROTA OD ŠÉFŮ) Frankfurtská vepřová pečínka s davelskou klobáskou a domácími bramborovými knedlíky |
95,- |
4. | 250g (DOMÁCÍ VÝROBA) Těstoviny penne s lesními houbami, kuřecím masem a rozmarýnovou omáčkou |
95,- |
5. | 250g (NĚCO BEZ MASA) Gratinované smetanové brambory s restovanou brokolicí na másle, přelité omáčkou z pečeného česneku |
79,- |
|
||
|
Úterý: 14. 01. 2014 – Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a celestinskými
1. | 220g (VŮNĚ DÁLEK) ŘECKÉ „ BIFTEKI“ z výběrového mletého masa, plněné sýrem feta, podávané na salátu ze špenátových listů s opečeným bramborem a omáčkou tzatziki |
99,- |
2. | . 150g (VELKÁ DOBROTA) Hovězí pečeně na houbách a červeném víně, podávaná s domácími spetzlemi nebo dušenou jasmínovou rýží |
105,- |
3. | .150g (TROCHU ITÁLIE) Grilovaná kuřecí prsa, špikovaná italskou pancettou s restovanou šalotkou, podávaná na bramborové kaši a přelité balzamikovou omáčkou |
105,- |
4. | 250g Bramborové noky s rajčatovou omáčkou, bílým vínem, slaninkou, červenou šalotkou a kuřecími prsíčky, sypané sýrem parmezán |
95,- |
5. | 220g FRANCOUZSKÝ ZELENINOVÝ SALÁT s uzeným lososem, vejci a sýrovým toustem |
109,- |
|
||
|
Středa: 15. 01. 2014 – Polévka :Kuřecí krém s bazalkou a houbami
1. | 140g (ČERSTVÁ MOŘSKÁ RYBKA) Grilovaný steak z mečouna marinovaný v citrónové šťávě a sójové omáčce kikoman, podávaný na asijské restované zelenině se šťouchaným bramborem a kaparovou omáčkou nebo dušenou jasmínovou rýží |
109,- |
2. | 150g (VELKÁ DOBROTA) Kuřecí prso SUPREME pečené na česneku, podávané se žemlovou nádivkou, špenátem a šťouchaným bramborem |
105,- |
3. | 150g (VYNIKAJÍCÍ) Grilovaný steak z výběrové vepřové krkovice, gratinovaný se šunkou od kosti a modrým sýrem, podávaný s opečenými brambůrkami s cibulí a dijonskou majonézou |
105,- |
4. | 220g CHEEF SALAD z čerstvé zeleniny, šunkou od kosti, vejcem, kuřecími nudličkami, francouzským dresinkem a opečenou bagetkou |
95,- |
5. | 250g (DOMÁCÍ VÝROBA) Kuřecí prsa na houbách a zelenině v omáčce z kokosového mléka s těstovinami penne |
95,- |
|
||
|
Čtvrtek: 16. 01. 2014 – Polévka: Telecí vývar s domácí zavářkou a zeleninou
1. | 150g (DOBROTA OD ŠÉFŮ) Býčí grilovaný steak z roštěné s hořčično-křenovou šťávou, podávaný na restovaných kapustičkách se slaninou a bramborovou kaší |
115,- |
2. | 150g (VELKÁ DOBROTA) Krůtí nudličky s červenou šalotkou, hlávkovým zelím a baby karotkou, podávané s dušenou jasmínovou rýží |
99,- |
3. | 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) Krkonošská špikovaná vepřová kýta na kyselo s hříbkami a žampiony, domácí houskový knedlík |
95,- |
4. | 180g (NĚCO BEZ MASA) Smažená cuketa ve vinném těstíčku, podávané s bramborovou kaší s máslem |
95,- |
5. | . 220g Zeleninový salát s vejcem, šunkou od kosti a kousky sýru s domácím caesar dresingem, krutony s domácího chleba a kuřecím masem smaženým v corn – flakes |
99,- |
|
||
|
Pátek: 17. 01. 2013 – Polévka: Krkonošské kyselo s bramborem
1. | . 250g (TO TU JEŠTĚ NEBYLO) Plněné brambory boloňským kuřecím ragú zapečené se sýrem, přelité omáčkou s pečeného česneku a špenátu, sázené vejce |
99,- |
2. | . 220g BURRITOS TEX-MEX z hovězího masa, pečené papriky a cibule, fazolí, sýra a španělské rýže |
105,- |
3. | 150g (SKVĚLÁ RYBKA) FISH & CHIPS – smažené kousky tresky, podávané s hranolky a limetkovou majonézou |
99,- |
4. | 220g Domácí Špagety Aglio olio e pancetta (italská slanina, kuřecí prsa, česnek, feferonky a sýr parmezán) |
95,- |
5. | 300g Ledový a římský salát s dressingem caesar, kuřecím masem, rukolou, rajčátky, pečenou slaninou a krutonky |
95,- |
|
||
|