Pondělí: 13. 01. 2014 – Polévka: Hráškový krém s krutonky

1. 200g (NÁŠ TIP) Quesadillas (pšeničná tortilla)s kuřecím masem, salámem chorizzo, kukuřicí, rajčaty a rozpečeným sýrem, bramborové hranolky a zakysaná smetana                                                                                                                                                  

105,-

2. 150g (TROCHU ITÁLIE) Kuřecí prso marinované a smažené v těstíčku ze sušených rajčat a parmazánu, podávané s bazalkovou majonézou a mačkaným bramborem s tvarohem                                                                                                                                     

105,-

3. 150g (DOBROTA OD ŠÉFŮ) Frankfurtská vepřová pečínka s davelskou klobáskou a domácími bramborovými knedlíky          

95,-

4. 250g (DOMÁCÍ VÝROBA) Těstoviny penne s lesními houbami, kuřecím masem a rozmarýnovou omáčkou                                

95,-

5. 250g (NĚCO BEZ MASA) Gratinované smetanové brambory s restovanou brokolicí na másle, přelité omáčkou z pečeného česneku                                                                                                                                                                                                                 

79,-

   

 

   

 

 

Úterý: 14. 01. 2014 – Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a celestinskými

1. 220g (VŮNĚ DÁLEK) ŘECKÉ „ BIFTEKI“ z výběrového mletého masa, plněné sýrem feta, podávané na salátu ze špenátových listů s opečeným bramborem a omáčkou tzatziki                                                                                                                                       

99,-

2. . 150g (VELKÁ DOBROTA) Hovězí pečeně na houbách a červeném víně, podávaná s domácími spetzlemi nebo dušenou jasmínovou rýží                                                                                                                                                                                                 

105,-

3. .150g (TROCHU ITÁLIE) Grilovaná kuřecí prsa, špikovaná italskou pancettou s restovanou šalotkou, podávaná na bramborové kaši a přelité balzamikovou omáčkou                                                                                                                                                  

105,-

4. 250g Bramborové noky s rajčatovou omáčkou, bílým vínem, slaninkou, červenou šalotkou a kuřecími prsíčky, sypané sýrem parmezán                                                                                                                                                                                                              

95,-

5. 220g FRANCOUZSKÝ ZELENINOVÝ SALÁT s uzeným lososem, vejci a sýrovým toustem                                                                

109,-

   

 

   

 

 

Středa: 15. 01. 2014 – Polévka :Kuřecí krém s bazalkou a houbami

1. 140g (ČERSTVÁ MOŘSKÁ RYBKA) Grilovaný steak z mečouna marinovaný v citrónové šťávě a sójové omáčce kikoman, podávaný na asijské restované zelenině se šťouchaným bramborem a kaparovou omáčkou nebo dušenou jasmínovou rýží   

109,-

2. 150g (VELKÁ DOBROTA) Kuřecí prso SUPREME pečené na česneku, podávané se žemlovou nádivkou, špenátem a šťouchaným bramborem                                                                                                                                                                                                        

105,-

3. 150g (VYNIKAJÍCÍ) Grilovaný steak z výběrové vepřové krkovice, gratinovaný se šunkou od kosti a modrým sýrem, podávaný s opečenými brambůrkami s cibulí a dijonskou majonézou                                                                                                                     

105,-

4. 220g CHEEF SALAD z čerstvé zeleniny, šunkou od kosti, vejcem, kuřecími nudličkami, francouzským dresinkem a opečenou bagetkou                                                                                                                                                                                                               

95,-

5. 250g (DOMÁCÍ VÝROBA) Kuřecí prsa na houbách a zelenině v omáčce z kokosového mléka s těstovinami penne                   

95,-

   

 

   

 

 

Čtvrtek: 16. 01. 2014 – Polévka: Telecí vývar s domácí zavářkou a zeleninou

1. 150g  (DOBROTA OD ŠÉFŮ) Býčí grilovaný steak z roštěné s hořčično-křenovou šťávou, podávaný na restovaných kapustičkách se slaninou a bramborovou kaší                                                                                                                                                                    

115,-

2. 150g (VELKÁ DOBROTA) Krůtí nudličky s červenou šalotkou, hlávkovým zelím a baby karotkou, podávané s dušenou jasmínovou rýží                                                                                                                                                                                                    

99,-

3. 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) Krkonošská špikovaná vepřová kýta na kyselo s hříbkami a žampiony, domácí houskový knedlík

95,-

4. 180g (NĚCO BEZ MASA) Smažená cuketa ve vinném těstíčku, podávané s bramborovou kaší s máslem                                     

95,-

5. . 220g Zeleninový salát s vejcem, šunkou od kosti a kousky sýru s domácím caesar dresingem, krutony s domácího chleba a kuřecím masem smaženým v corn – flakes                                                                                                                                                    

99,-

   

 

   

 

 

 Pátek: 17. 01. 2013 – Polévka: Krkonošské kyselo s bramborem

1. . 250g (TO TU JEŠTĚ NEBYLO) Plněné brambory boloňským kuřecím ragú zapečené se sýrem, přelité omáčkou s pečeného česneku a špenátu, sázené vejce                                                                                                                                                                     

99,-

2. . 220g BURRITOS TEX-MEX z hovězího masa, pečené papriky a cibule, fazolí, sýra a španělské rýže                                            

105,-

3. 150g (SKVĚLÁ RYBKA) FISH & CHIPS – smažené kousky tresky, podávané s hranolky a limetkovou majonézou                        

99,-

4. 220g Domácí Špagety Aglio olio e pancetta (italská slanina, kuřecí prsa, česnek, feferonky a sýr parmezán)                             

95,-

5. 300g Ledový a římský salát s dressingem caesar, kuřecím masem, rukolou, rajčátky, pečenou slaninou a krutonky                  

95,-

   

 

   

 

Nahoru