Pondělí: 27. 01. 2014 – Polévka: Kuřecí vývar s játrovou rýží, masem a zeleninou
1. | 240g(SKVĚLÁ DOBROTA) Grilované masové ČEVAPČIČI, podávané s domácí čalamádou, cibulkou a hořčicí, k tomu vařené pažitkové brambory |
95,- |
2. | 150g(OD ŠÉFŮ) Dušené kuřecí játra na cibulce a rozmarýnu v silné omáčce, podávané s dušenou rýží |
95,- |
3. | 150g (OCHUTNEJTE) Smažený kuřecí prsní řízek v bramborových chipsech, podávané bramborovou kaší s bazalkou |
105,- |
4. | 220g(DOMÁCÍ VÝROBA) Zapečené domácí fleky „ ŠUNKAFLEKY“ se šunkou a vejcem, nakládané zázvorové okurky |
85,- |
5. | 220g Listy salátů s čerstvou zeleninou s medovo-hořčičným dresigem a restovanou panenkou se šalotkou |
95,- |
6. | 220g (BEZ MASA) Čočka na Italský způsob s restovanou cuketou v omáčce MARINÁRA, k tomu opečený pita chléb |
85,- |
|
Úterý: 28. 01. 2014 – Polévka: Kapustová s chlebovými krutóny a čočkou
1. | .220g(SKVĚLÁ DOBROTA) QUESADILA TEX-MEX, pšeničná tortilla plněná pečeným vykostěným kuřecím stehýnkem, bramborovou plackou, rajčaty, ledovým salátem, slaninou, quacamole, k tomu dresing s jalapeňos papriček |
109,- |
2. | 250g (OCHUTNEJTE) Grilovaná vepřová kotleta, marinovaná v rozmarýnu, tymiánu a česneku, podávaná na opečených lionských brambůrkách a přelitá brusinkovou omáčkou |
105,- |
3. | 150g(OD ŠÉFŮ) Segedínský gulášek z vepřové kýty, zjemněný smetanou a podávaný s domácím houskovým knedlíkem |
99,- |
4. | 220g(DOMÁCÍ VÝROBA) Domácí bramborové noky s kuřecím masem, brokolicí, česnekem a omáčkou quatro formaggi |
99,- |
5. | 220g (VYZKOUŠEJTE) FARMÁŘSKÝ SALÁT – Variace trhaných listových salátů, polníčku, ředkviček, rajčátek s jogurtovým dresingem, opečenou slaninou, zastřeným vejcem a uzeným lososem |
109,- |
6. | 220g (BEZ MASA) Italské krémové zeleninové rizoto s parmazánem |
89,- |
|
Středa: 29. 01. 2014 – Polévka: Vesnická kulajda s houbami a bramborem
1. | 220g(SKVĚLÁ DOBROTA) Plněný pita chléb restovanými marinovanými proužky hovězí roštěné, brokolicovým soté, opečenou šunkou od kosti, šalotkou a křenovým dresingem, podávaný s bramborovými hranolky |
109,- |
2. | 150g(OD ŠÉFŮ) KUŘECÍ PRSA WELLINGTON – marinovaná kuřecí prsa v estragonu a pomerančové šťávě, pečená v lístkovém těstě se žampionovým velouté a gratinovanými smetanovými brambory |
105,- |
3. | 150g ITALSKÁ ZELENINOVÁ PÁNEV – restované kuřecí maso, domácí italská salsicia, chřest, hráškové lusky a dušená rýže |
99,- |
4. | 220g(DOMÁCÍ VÝROBA) SPAGHETTI AGLIO – OLIO s kuřecím masem, slaninou, česnekem, chilli papričkou a pažitkou |
89,- |
5. | 220g SALÁT CAESAR – ledový a římský salát se sázeným vejcem, opečenými plátky slaniny, grilovaným kuřecím prsíčkem |
95,- |
6. | 150g (BEZ MASA) Smažený sýr mozzarella v bazalkové domácí strouhance s bramborovou kaší a tomatovým salátkem |
99,- |
|
Čtvrtek: 30. 01. 2014 – Polévka: Silný hovězí vývar z morkových kostí s vejcem
1. | 150g(OD ŠÉFŮ) HOVĚZÍ ROASTBEEF – s béarnskou omáčkou, máslová brokolice a fritované bramborové spirály |
109,- |
2. | 180g(SKVĚLÁ DOBROTA) SMAŽENÉ KUŘE S TENNESSEE – smažený kuřecí supreme, podávaný se omáčkou se sýru chedar, bramborovou kaší s máslem a restovanou cibulkou |
105,- |
3. | 150g(OD ŠÉFŮ) HAMBURSKÁ VEPŘOVÁ PEČÍNKA ve smetanové omáčce s okurkami a šunkou od kosti, domácí houskový knedlík nebo dušená rýže |
99,- |
4. | 220g(DOMÁCÍ VÝROBA) Těstoviny penne s hovězími nudličkami, houbami, rozmarýnem a omáčkou z pečeného česneku |
99,- |
5. | 220g SALÁT NIҪOISE – variace ledového, římského salátu a čerstvé zeleniny míchané s dresingem s ančoviček a Dijon hořčice, zelené fazolky, pečené brambůrky, černé olivy, vařené vejce a kousky restovaného tuňáka |
99,- |
6. | 150g Smažený sýr hermelín plněný šunkou, podávaný vařeným bramborem a brusinkovou majonézou |
95,- |
|
Pátek: 31. 01. 2014 – Polévka: Frankfurtská s párkem a bramborem
1. | 150g(OD ŠÉFŮ) VLÁMSKÉ HOVĚZÍ CARBONNADES, podávané s bramborovými kroketami, cibulovou marmeládou a domácí majonézou |
105,- |
2. | 180g(SKVĚLÁ DOBROTA) Kuřecí prso plněné sušenými rajčaty, mozzarellou, přelité balzamikovou omáčkou s bazalkovým pestem zjemněnou kapkou smetany k tomu zapečené brambory s cibulí a vejcem |
105,- |
3. | 150g KUŘECÍ SOTÉ s olivami, baby kukuřicí, šalotkou, paprikou na kari v omáčce s kokosového mléka, dušená rýže |
99,- |
4. | 150g (BEZ MASA) Smažené plátky cukety a lilku ve vinném těstíčku, podávané s bramborovou kaší s máslem |
95,- |
5. | 220g (DOMÁCÍ VÝROBA) Těstoviny penne s lososem, listovým špenátem a smetanovou omáčkou |
105,- |
6. | . 220g Variace listových salátu a čerstvé zeleniny s křenovým dresingem, plátky anglického rostbífu, rozpečená bageta |
105,- |
|