Pondělí: 27. 01. 2014 – Polévka: Kuřecí vývar s játrovou rýží, masem a zeleninou

1. 240g(SKVĚLÁ DOBROTA) Grilované masové ČEVAPČIČI, podávané s domácí čalamádou, cibulkou a hořčicí, k tomu vařené pažitkové brambory

95,-

2. 150g(OD ŠÉFŮ) Dušené kuřecí játra na cibulce a rozmarýnu v silné omáčce, podávané s dušenou rýží

95,-

3. 150g (OCHUTNEJTE) Smažený kuřecí prsní řízek v bramborových chipsech, podávané bramborovou kaší s bazalkou

105,-

4. 220g(DOMÁCÍ VÝROBA) Zapečené domácí fleky „ ŠUNKAFLEKY“ se šunkou a vejcem,  nakládané zázvorové okurky

85,-

5. 220g Listy salátů s čerstvou zeleninou s medovo-hořčičným dresigem a restovanou panenkou se šalotkou

95,-

6. 220g (BEZ MASA) Čočka na Italský způsob s restovanou cuketou v omáčce MARINÁRA, k tomu opečený pita chléb

85,-

   

 

Úterý: 28. 01. 2014 – Polévka: Kapustová s chlebovými krutóny a čočkou

1. .220g(SKVĚLÁ DOBROTA) QUESADILA TEX-MEX, pšeničná tortilla plněná pečeným vykostěným kuřecím stehýnkem, bramborovou plackou, rajčaty, ledovým salátem, slaninou, quacamole, k tomu dresing s jalapeňos papriček

109,-

2. 250g (OCHUTNEJTE) Grilovaná vepřová kotleta, marinovaná v rozmarýnu, tymiánu a česneku, podávaná na opečených lionských brambůrkách a přelitá brusinkovou omáčkou

105,-

3. 150g(OD ŠÉFŮ) Segedínský gulášek z vepřové kýty, zjemněný smetanou a podávaný s domácím houskovým knedlíkem

99,-

4. 220g(DOMÁCÍ VÝROBA) Domácí bramborové noky s kuřecím masem, brokolicí, česnekem  a omáčkou quatro formaggi

99,-

5. 220g (VYZKOUŠEJTE) FARMÁŘSKÝ SALÁT – Variace trhaných listových salátů, polníčku, ředkviček, rajčátek s jogurtovým dresingem, opečenou slaninou, zastřeným vejcem a uzeným lososem

109,-

6. 220g (BEZ MASA) Italské krémové zeleninové rizoto s parmazánem

89,-

   

 

Středa: 29. 01. 2014 – Polévka: Vesnická kulajda s houbami a bramborem

1. 220g(SKVĚLÁ DOBROTA) Plněný pita chléb restovanými marinovanými proužky hovězí roštěné, brokolicovým soté, opečenou šunkou od kosti, šalotkou a křenovým dresingem, podávaný s bramborovými hranolky

109,-

2. 150g(OD ŠÉFŮ) KUŘECÍ PRSA WELLINGTON – marinovaná kuřecí prsa v estragonu a pomerančové šťávě, pečená v lístkovém těstě se žampionovým velouté a gratinovanými smetanovými brambory

105,-

3. 150g ITALSKÁ ZELENINOVÁ PÁNEV – restované kuřecí maso, domácí italská salsicia, chřest, hráškové lusky a dušená rýže

99,-

4. 220g(DOMÁCÍ VÝROBA) SPAGHETTI AGLIO – OLIO s kuřecím masem, slaninou, česnekem, chilli papričkou a pažitkou

89,-

5. 220g SALÁT CAESAR – ledový a římský salát se sázeným vejcem, opečenými plátky slaniny, grilovaným kuřecím prsíčkem

95,-

6. 150g (BEZ MASA) Smažený sýr mozzarella v bazalkové domácí strouhance s bramborovou kaší a tomatovým salátkem

99,-

   

 

 

Čtvrtek: 30. 01. 2014 – Polévka: Silný hovězí vývar z morkových kostí s vejcem

1. 150g(OD ŠÉFŮ) HOVĚZÍ ROASTBEEF – s béarnskou omáčkou, máslová brokolice a fritované bramborové spirály

109,-

2. 180g(SKVĚLÁ DOBROTA) SMAŽENÉ KUŘE S TENNESSEE – smažený kuřecí supreme, podávaný se omáčkou se sýru chedar, bramborovou kaší s máslem a restovanou cibulkou

105,-

3. 150g(OD ŠÉFŮ) HAMBURSKÁ VEPŘOVÁ PEČÍNKA ve smetanové omáčce s okurkami a šunkou od kosti, domácí houskový knedlík nebo dušená rýže

99,-

4. 220g(DOMÁCÍ VÝROBA) Těstoviny penne s hovězími nudličkami, houbami, rozmarýnem a omáčkou z pečeného česneku

99,-

5. 220g SALÁT NIҪOISE – variace ledového, římského salátu a čerstvé zeleniny míchané s dresingem s ančoviček a Dijon hořčice, zelené fazolky, pečené brambůrky, černé olivy, vařené vejce a kousky restovaného tuňáka

99,-

6. 150g Smažený sýr hermelín plněný šunkou, podávaný vařeným bramborem a brusinkovou majonézou

95,-

   

 

Pátek: 31. 01. 2014 – Polévka: Frankfurtská s párkem a bramborem

1. 150g(OD ŠÉFŮ) VLÁMSKÉ HOVĚZÍ CARBONNADES, podávané s bramborovými kroketami, cibulovou marmeládou a domácí majonézou

105,-

2. 180g(SKVĚLÁ DOBROTA) Kuřecí prso plněné sušenými rajčaty, mozzarellou, přelité balzamikovou omáčkou s bazalkovým pestem zjemněnou kapkou smetany k tomu zapečené brambory s cibulí a vejcem

105,-

3. 150g KUŘECÍ SOTÉ s olivami, baby kukuřicí, šalotkou, paprikou na kari v omáčce s kokosového mléka, dušená rýže

99,-

4. 150g (BEZ MASA) Smažené plátky cukety a lilku ve vinném těstíčku, podávané s bramborovou kaší s máslem

95,-

5. 220g (DOMÁCÍ VÝROBA) Těstoviny penne s lososem, listovým špenátem a smetanovou omáčkou

105,-

6. . 220g Variace listových salátu a čerstvé zeleniny s křenovým dresingem, plátky anglického rostbífu, rozpečená bageta

105,-

   

 

Nahoru